Dianka написав:У разі нікчемності правочину кожна із сторін зобов'язана повернути другій стороні у натурі все, що вона одержала на виконання цього правочину ?????
було звісно - тобто треба повернути ІРЦ чи КІЦ, які вже, кхм, того-с
Так пан Волков вважає, що кошти ми повині повернути БМ, адже кошти з їхньої каси забирали, інакше не розсилали б подібних листів
Dianka написав:Договір фінансова компанія розірвала достроково всім і мені також. Я так розумію що в зв'язку з тим, що на рахунках фін компанії не було достатньої Суми коштів для повернення всім і в зв'язку з цим вони будуть вимагати повернення коштів ((((
відповідно до закону, не має значення залишок коштів на рахунках фінкомпанії переказ коштів (внутрибанківський) було здійснено і проведено банком, з моменту зарахування коштів на ваш поточний рахунок ви набули право власності на ці кошти переказ може бути скасовано (сторновано, або повернуто коректуючою проводкою) лише за умови помилковості або неналежності переказу, проте в вашому випадку не вбачається ані помилковості ані неналежності Фонд гарантування та його дресовані уповноважені — звичайнісінькі шантажисти, рейдери, грабіжники, рекетири: вони порушили і продовжують порушувати закон и права вкладників під прикриттям нібито держави можу вам порадити лише звернутися до правоохоронних органів із заявою про факт вимагання грошей, а також до місцеового суду з цивільним позовом
Ну покищо вимагання не було. Який, на Вашу думку, наступний крок Волкова? Можливо лист з реквізитами фонду для повернення коштів, а потім позов до суду ? Можливо лист, який вони надіслали має інформативний характер, адже я їм ніяких листів не писала про включення до реєстрів. Після повернення коштів на поточний рахунок я думаю, що фонд не бачить з 2 чи 3 сторонньогодоговору вони перераховані, хіба що якби їм хтось договір показав.
жодних кроків не буде
також не має жодного значення форма вашого договору з фінокмпаниєю
всі договори з фінкомпаніями — двосторонні, банк не є стороною договору в будь-якому разі (повірений це не сторона), і кошти з моенту зарахування на ваш рахунок переходять в вашу власність незалежно від чинності та дійсності ваших договорів
розділ договорів еа "тристоронні" та "двосторонні" дебільним "законом Михайлівського" — цілком штучний, і спрямований, як і увесь цей "закон", виключно на уведення Фонду Грабування від відповідальності за порушення законів України та прав вкладників
всі, хто отримав кошти на свої рахунки кошти від фінкомпаній — є вкладниками банку в розумінні Закону, а не якимось "прирівненими до вкладників", як це хочуть представити вороваті знахабнілі фондарі
такі вимоги "поверніть те що не брали" також спрямовані на ухилення від відповідальності за скоєні правопорушення, за схемою "вор кричить держи вора"
місце посадових та уповоноважених осіб Фонда Грабування — в тюрмі, і я сподіваюсь побачити хоча б найнахабніших з цих ворюг спочатку у клітці в залі суду, а потім і за гратами
0720 написав:відповідно до закону, не має значення залишок коштів на рахунках фінкомпанії переказ коштів (внутрибанківський) було здійснено і проведено банком, з моменту зарахування коштів на ваш поточний рахунок ви набули право власності на ці кошти переказ може бути скасовано (сторновано, або повернуто коректуючою проводкою) лише за умови помилковості або неналежності переказу, проте в вашому випадку не вбачається ані помилковості ані неналежності Фонд гарантування та його дресовані уповноважені — звичайнісінькі шантажисти, рейдери, грабіжники, рекетири: вони порушили і продовжують порушувати закон и права вкладників під прикриттям нібито держави можу вам порадити лише звернутися до правоохоронних органів із заявою про факт вимагання грошей, а також до місцеового суду з цивільним позовом
Ну покищо вимагання не було. Який, на Вашу думку, наступний крок Волкова? Можливо лист з реквізитами фонду для повернення коштів, а потім позов до суду ? Можливо лист, який вони надіслали має інформативний характер, адже я їм ніяких листів не писала про включення до реєстрів. Після повернення коштів на поточний рахунок я думаю, що фонд не бачить з 2 чи 3 сторонньогодоговору вони перераховані, хіба що якби їм хтось договір показав.
жодних кроків не буде
також не має жодного значення форма вашого договору з фінокмпаниєю
всі договори з фінкомпаніями — двосторонні, банк не є стороною договору в будь-якому разі (повірений це не сторона), і кошти з моенту зарахування на ваш рахунок переходять в вашу власність незалежно від чинності та дійсності ваших договорів
розділ договорів еа "тристоронні" та "двосторонні" дебільним "законом Михайлівського" — цілком штучний, і спрямований, як і увесь цей "закон", виключно на уведення Фонду Грабування від відповідальності за порушення законів України та прав вкладників
всі, хто отримав кошти на свої рахунки кошти від фінкомпаній — є вкладниками банку в розумінні Закону, а не якимось "прирівненими до вкладників", як це хочуть представити вороваті знахабнілі фондарі
такі вимоги "поверніть те що не брали" також спрямовані на ухилення від відповідальності за скоєні правопорушення, за схемою "вор кричить держи вора"
місце посадових та уповоноважених осіб Фонда Грабування — в тюрмі, і я сподіваюсь побачити хоча б найнахабніших з цих ворюг спочатку у клітці в залі суду, а потім і за гратами
Тоді постає питання для чого розсилалися листи ? (особисто я ніяких листів про включення мене до реєстрів не писала). Встигла забрати кошти через касу, на карті залишилося гривень 200 так я їх вирішила не вимагати і з травня забула про БМ як про страшний сон. А тут такий сюрприз прийшов, що я не знала куди й бігти і що робити
0720 написав:а щодо Волкова — то він не хоче грошей, бо він вже вкрав ці гроші і на них сидит
BBC написав:БРЕХНЯ
то Волков або Ви подайте на 0720 в суд за брехню. От сміху буде
Неможливо подати на нік до суду.
Запросто - пишите в полицию заяву - они получат ордер - и получат данные по нику от администрации ресурса - а там дело техники - возможно у администрации даже есть ИНН и ФИО ника...
ol_zy написав:Запросто - пишите в полицию заяву - они получат ордер - и получат данные по нику от администрации ресурса - а там дело техники - возможно у администрации даже есть ИНН и ФИО ника...
У Вас це "запросто" з області теорії чи практики? ... Тута все може бути складніше, особливо коли адміністрація хворуму незацікавлена в передачі даних крім тих що є публічними
ol_zy написав:Запросто - пишите в полицию заяву - они получат ордер - и получат данные по нику от администрации ресурса - а там дело техники - возможно у администрации даже есть ИНН и ФИО ника...
У Вас це "запросто" з області теорії чи практики? ... Тута все може бути складніше, особливо коли адміністрація хворуму незацікавлена в передачі даних крім тих що є публічними :mrgreen :
Для ВВС раз плюнуть... для фонда тем более, если, конечно, они чувствуют что они правы, но раз они терпят и ничего не делают, значит не все так однозначно...
У Вас це "запросто" з області теорії чи практики? ... Тута все може бути складніше, особливо коли адміністрація хворуму незацікавлена в передачі даних крім тих що є публічними :mrgreen :
Для ВВС раз плюнуть... для фонда тем более, если, конечно, они чувствуют что они правы, но раз они терпят и ничего не делают, значит не все так однозначно...
Ну взагалі-то, 0720 у хвонді знають і мають проти нього зуб, про що він заявляв, коли його не включали у виплати по Міхаличу