|
Українське місто попросилося до ЄС окремо від решти країни |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Сер 27 лис, 2013 15:29
mju написав:В мене там ряд запитань був, щоб зрозуміти глибину проблем. Ви їх проігнорували. Якщо не знаєте - так і кажіть.
Так и есть - не знаю тонкости ведения чужого семейного бюджета, можно было и догадаться. mju написав: І так мені стане простіше жити. На відміну від представників деяких професій.
Вот с этого и надо было начинать, признайтесь сразу, что вам до лампочки судьба такого государства как Украина, лишь бы лишняя копеечка в карман, а вот поэтому мы все и "маємо те що маємо". mju написав: Але я своє невігластво цитатами не прикриваю. І не соромлюся спитати )
Что же тогда у евроинтеграторов не интересуетесь: за счет реализации каких механизмов к нам прийдет то самое "евросчастье", как скоро, в каком эквиваленте, какие риски, какие гарантии, какова вероятность?
-
SAP
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2013 15:36
justit написав: mju написав:Я знаєте в 2008 слухав "плач" одного американця, якому через кризу відпустку довелося провести в Бразилії, а не як він планував у Європі. Тож після того намагаюсь деталі "страждань" почути.
Бразилія за розввитком - аналог України. Тож чи хотіли б ви наприклад у відпустку поїхати у село до Індії, або до Анголи?
Типу так, але я тоді працював без вихідних і не мріяв навіть про відпустку в межах України, тому якось зовсім не перейнявся його "бідою".
-
mju
-
-
- Подякував: 210 раз.
- Подякували: 491 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2013 15:48
SAP написав:Так и есть - не знаю тонкости ведения чужого семейного бюджета, можно было и догадаться.
Тому я не беру до уваги такі історії друзів сім'ї. Бо вних не проводиться порівняння з нашою ситуацією. SAP написав:Вот с этого и надо было начинать, признайтесь сразу, что вам до лампочки судьба такого государства как Украина, лишь бы лишняя копеечка в карман, а вот поэтому мы все и "маємо те що маємо".
Ну по перше - в мене особисто перспектив більшає, а не грошей. Я про це відкрито пишу - щоб не було недомовок. Оцінити весь документ - без доступу до інформації про "торг" що веде Янукович, ні я ні ви не можем. А доля України мені не байдужа. Моя думка - що в перспективі Україні вигідне зближення з Європою. Чим довше ми намагаємся ігнорувати технічний прогрес - тим гірше нам буде. Чим довше ми ховаємся за загороджувальними митами - щоб люди купували дорогі (в ціну закладений хабар чиновнику), неякісні вітчичизняні вироби - тим гірше нам буде. Так я розумію, що зміни будуть болісні. Але я думаю - вони краще ніж те болото в яке нас засмоктує. SAP написав:Что же тогда у евроинтеграторов не интересуетесь: за счет реализации каких механизмов к нам прийдет то самое "евросчастье", как скоро, в каком эквиваленте, какие риски, какие гарантии, какова вероятность?
Чому не цікавлюся, я гортав інфографіки які розписували як все буде гарно після, так і ті які показували протилежне. Але не думаю, що їм можна повністю вірити - заангажовані вони. А власну думку я вище описав.
-
mju
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2013 16:01
Думаю, если бы вопрос евроинтеграции был выставлен на всеобщее голосование, мы смогли бы увидеть две совершенно разные Украины (по результатам голосования). И граница пробегла бы недалеко от Днепра...
-
Artist
-
-
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2013 16:14
Artist Границы двух Украин сформировались еще в 2004, и с тех пор мало изменились. Одна Украина начинается со Львова и заканчивается Сумами, другая - от Одессы до Луганска. Если не удастся войти в ЕС целиком, будем входить частями. Ведь чехи смогли культурно разделиться со словаками, а потом снова воссоединиться с ними в ЕС. Чем не вариант?
-
gk09
-
-
- Подякував: 30 раз.
- Подякували: 509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2013 16:19
gk09 написав:Artist Границы двух Украин сформировались еще в 2004, и с тех пор мало изменились. Одна Украина начинается со Львова и заканчивается Сумами, другая - от Одессы до Луганска. Если не удастся войти в ЕС целиком, будем входить частями. Ведь чехи смогли культурно разделиться со словаками, а потом снова воссоединиться с ними в ЕС. Чем не вариант?
Чехи и словаки не объединялись, кто вам сказал такую чушь?
-
crazycopywriter
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 69 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2013 16:20
gk09 написав:Одна Украина начинается со Львова и заканчивается Сумами
вариант как вариант, но не забывайте где Киев. Это вам не Львов и не Ужгород и не Черновцы и не Тернополь 
-
SAP
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2013 16:28
justit написав: mju написав:Я знаєте в 2008 слухав "плач" одного американця, якому через кризу відпустку довелося провести в Бразилії, а не як він планував у Європі. Тож після того намагаюсь деталі "страждань" почути.
Бразилія за розввитком - аналог України. Тож чи хотіли б ви наприклад у відпустку поїхати у село до Індії, або до Анголи?
А ви впевнені, що він був у бразильському селі, а не в бразильському Гоа? До речі, Бразилія за розвитком Україну опереджає, але це не означає, що в Україні нема добрих місць відпочинку 
-
rokannon
-
-
- Подякував: 717 раз.
- Подякували: 859 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лис, 2013 16:38
rokannon написав:А ви впевнені, що він був у бразильському селі, а не в бразильському Гоа? До речі, Бразилія за розвитком Україну опереджає, але це не означає, що в Україні нема добрих місць відпочинку 
Гоа це в Індії )). Але от Ріо важко селом назвати )). Бразилія як Росія - дуже велика. І дуже не рівна. А про розвиток я би посперечався.. Не пригадую щоб в нас наркоторговців поліція з гвинтокрилом штурмувалаб ))
-
mju
-
-
-
-
Профіль
-
-
|