Українське місто попросилося до ЄС окремо від решти країни

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1234567>
Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2013 14:12

SAP написав:а мне на днях одна знакомая в инете пишет, она на ПМЖ в Словении уже лет 10. Увидела по телеку эврошабаш майданский, мол : вы там одурелии вообще что ли? Вы же не знаете какая у нас тут ...опа в ЕС )) а сама уже год как собирается обратно в Киев, вот никак не могут они с мужем недвижимость продать, даже по заниженой цене

І? по вашій одній знайомій будем судити про всіх? Хай вернеться, влаштуєтсья тут на роботу. А тоді я би її послухав. Але не з шаблонами - а ля "ж***". А по пунктах - що в нас краще, а що в них. Бо я щось словенських заробітчан на наших просторах не помічав.
mju

Подякував: 210 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2013 14:14

Re: Українське місто попросилося до ЄС окремо від решти краї

mju написав:А по пунктах - що в нас краще, а що в них. Бо я щось словенських заробітчан на наших просторах не помічав.

говорит налогами душат ужасно, а ЗП вроде более менее, но хрен устроишься, безработица большая
SAP

Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2013 14:16

SAP написав: а мне на днях одна знакомая в инете пишет, она на ПМЖ в Словении уже лет 10. Увидела по телеку эврошабаш майданский, мол : вы там одурелии вообще что ли? Вы же не знаете какая у нас тут ...опа в ЕС )) а сама уже год как собирается обратно в Киев, вот никак не могут они с мужем недвижимость продать, даже по заниженой цене

у меня Латвийские товарищи держаться на родине за работу зубами)) от так хорошо им, особенно кто кредитов набрал)))
Мойдодыр

Заблокований
Подякував: 4 раз.
Подякували: 27 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2013 14:18

SAP
Скільки у відсотках? Скільки на руки дають? Скільки за житло йде? На продукти?
Просто цікаво.
А якщо в країні безробіття - то зрозуміло, що емігранту важче влаштуватися.
Що самі словенці роблять?
mju

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2013 14:22

mju написав:А якщо в країні безробіття - то зрозуміло, що емігранту важче влаштуватися.

Муж у нее словенец, инженер, она тоже с гражданством, в декрете, дом свой у них, а в итоге ЗП еле хватает на содержание семьи, соц выплат на ребенка вообще никаких нет, цены растут, люди там в шоке
SAP

Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2013 14:28

mju написав:не прикривайте власне невігластво цитатами великих

и это мне пишет человек, обеими руками за подписание стретегического документа, который и не пытался прочесть даже 8) ...либо не осилил понять :mrgreen:
SAP

Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2013 14:40

SAP написав:
  mju написав:А якщо в країні безробіття - то зрозуміло, що емігранту важче влаштуватися.

Муж у нее словенец, инженер, она тоже с гражданством, в декрете, дом свой у них, а в итоге ЗП еле хватает на содержание семьи, соц выплат на ребенка вообще никаких нет, цены растут, люди там в шоке

В мене там ряд запитань був, щоб зрозуміти глибину проблем. Ви їх проігнорували. Якщо не знаєте - так і кажіть.
Я знаєте в 2008 слухав "плач" одного американця, якому через кризу відпустку довелося провести в Бразилії, а не як він планував у Європі. Тож після того намагаюсь деталі "страждань" почути.
mju

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2013 14:45

SAP написав:
  mju написав:не прикривайте власне невігластво цитатами великих

и это мне пишет человек, обеими руками за подписание стретегического документа, который и не пытался прочесть даже 8) ...либо не осилил понять :mrgreen:

От тут ви мене підловили, весь документ я не читав. Лиш ті частини які особисто мене торкаються. І так мені стане простіше жити. На відміну від представників деяких професій.
Автовиробникам нашим доведеться туго (але тут я навіть радію, ланос мене не приваблює).
Чиновникам гірше буде (посилиться конкурентний тиск на бізнес і бізнес не матиме з чого платити хабарі).
Впевнений ще є кілька галузей, якщо прочитали і проаналізували самі - можете навести.

Але я своє невігластво цитатами не прикриваю. І не соромлюся спитати )
mju

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2013 14:52

Мойдодыр написав:
  mju написав: А я думаю ні. Мені має бути видніше, чи не так?

ну мы хоть с вами отличаемся от наших политиков не подписываясь за миллионы украинцев))) ок, согласен. Но СО с ЕС и вступление в ЕС- это две большие разницы.

Таки так, і згоден що багато людей цього не розуміють.
Але торгівля з сильним партнером підштовхне нашу економіку до росту і оновлення. Можете це заперечити?
mju

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 27 лис, 2013 15:13

mju написав:Я знаєте в 2008 слухав "плач" одного американця, якому через кризу відпустку довелося провести в Бразилії, а не як він планував у Європі. Тож після того намагаюсь деталі "страждань" почути.

Бразилія за розввитком - аналог України.
Тож чи хотіли б ви наприклад у відпустку поїхати у село до Індії, або до Анголи?
justit

Подякував: 1670 раз.
Подякували: 450 раз.

Профіль

#<1234567>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор