А что - россияне придумали концепцию мобильного телефона ? ой...
Мне это напоминает "истенно белорусский монитор "Березка" , который после отваливания этикетки превращался в LG. Белорусы потом тоже рассказывали что-то о "концепции"...
|
|
Re: Російський смартфон YotaPhone - з 2 екранами - надійшовДавайте будем об'єктивними.
1 Деталі телефону не російські, але це дурниці. Деталі айфону на тому ж заводі в Китаї можуть збирати. 2 Ідею розробили росіяни, за це честь їм і хвала. 3 Те що він зможе замінити читалку - не вірю. На читалках на малих екранах не дуже зручно читати, а тут ще менше. 4 Інк екран справді набагато економніший. Але як користувачів навчити "переглядати" інк екран, на якому ні відповіді на меседж не напишеш, і текст поскролити не зрозуміло як.. Питання чи екрани сонхронізовані? Словом багато питань. Як би там не було - гарна спроба росіян, в не залежності від того чи "вистрилить". Але замішування туди політики і дурниці про "напряженний Епл" погано пахне. Це може призвести до того що "вектор розробки" буде задавати не ринок, а політика (це шлях в маразм). Купувати такого не ставби. Не хочу бути тестувальником за власні гроші, а копанія про себе ще ніяк не за'явила.
Не только Импрешн наши делают, но еще Ерго () и mytab, у меня планшет от майтаб, очень доволен. Новость о том что русские что-то сделали - обсуждение 100% перерастает в хохлосрач.
Может, непринципиально, сделали они что-то или нет? Для развития хохлосрача достаточно просто слова "русские" в тексте?
ну вот внешне всё равно какой-то жигуль получился..можетэто какое-то проклятие?)идея креативная,возможно полезная,сейчас трудно понять..
а справжним я бы советовал пройти осмотр психоаналитика)может детские травмы какие..или москиты покусали) если ваша главная проблема "москали"-то у вас и впрямь проблема)
Очередной русский ёмобиль, он же суперджет. А чё в нем русское? Даже название какое-то китайское.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||