|
Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 06 лют, 2010 11:51
budivelnik написав:Забираємо з рівняння 10 мобілок 2 рази , отримуємо : 1 кв м дорожче -коштує 10 000 грн
китайцы снижали цены после кризиса, ну да это не важно
важно другое
если уж аналогии проводить с мобилами, то уж будьте добры указывать отпускную цену с завода, а не цену раздутую в 3 раза оптовиками, таможней и розницей
все знают шо в китае стоит 3 грн, у нас на базаре стоит 10 грн
этот "налоговый" пресс посредников и нахлебников давит пересичного на каждом углу
проблема в отсутствии своего пр-ва и занятости
и если в импорте от этого никуда не денешься, бо вовлечена практически половина жителей в этот процесс
то на РН халявщиков можно и нужно подвинуть)))
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 лют, 2010 12:15
1 Вартість 10 мобілок приблизно коштує 10 000 грн (90 % пропозицій знаходяться в цьому діапазоні ) і з цим всі згодні , бо ні разу тут не заявляли , що в звязку з кризою виробники Китаю повинні знизити відпускні ціни , бо людям не має за що їсти , не те що мобілки купувати
а вы поинтересуйтесь на сколько сократились продажи мобилок. казалось бы и не очень дорого, но люди предпочитают со старым походить, а не бежать за новой моделью. Таким чином 1 кв м дорожчий ніж 10 мобілок -> 10 мобілок коштують 10 000 грн Забираємо з рівняння 10 мобілок 2 рази , отримуємо : 1 кв м дорожче -коштує 10 000 грн  Після цього Вам потрібно , або признати що мобілки переоцінені на 200-300 % і почати компанію про відмову покупки данного товару  , або тихенько ьзамовчати , відповзти в куточок і нікому не признаватись що не можете 2+2 розвязати.
цены на новые телефоны реально завышены, через полгода цена существенно падает и при этом на них продолжают получать прибыль... в дальнейшем продают в ноль что б с ними не остаться т.к. уже неактуальны....
реального обвала еще небыло, все еще впереди...
PS. вы еще за цемент не ответили, а это не единственный компонент на стройке... думаю при желании вы можете на каждую позицию "упростить" на 10-20%. только вам придеться больше времени проводить на стройке, а этого вы делать нехотите, а вместе вами и другие заинтересованные лица...
-
Slon_Nosov
-
-
- Подякував: 1085 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 06 лют, 2010 12:25
Я тут не сильно разделяю мнения форумчан про цену на квадратный метр, но Вам могу сказать одно, Вы ничего не понимаете в производстве мобилок
Давайте не так категорично . 1 Я добре розбираюсь у матеріальному виробництві 2 Так само не погано уявляю індустрію створення задоволення від товаруНа рахунок дизайну і так далі а) На мою думку наявність в мобілці надлишкових можливостей , якими 90 % користувачів в житті користуватись не будуть = викладанню в туалеті плиткою по 350 доларів за квадрат .( зробити ніхто не забороняє , доцільність такої роботи - мізерна ) б) в приведенному мною ціновому діапазоні 1000 грн за мобілку , додатковими вкладеннями в дизайн і новизну - і не пахне ( ці речі були відпрацьовані і окуплені при випуску моделей вищої цінової категорії и если в импорте от этого никуда не денешься, бо вовлечена практически половина жителей в этот процесс то на РН халявщиков можно и нужно подвинуть)))
Або я погано Вас зрозумів , або Ви погано уявляєте про що пишите .
Виходить що якщо свого виробництва не має , то при перепродажу отримувати будь які величини прибутку модно і доцільно Бо : " бо вовлечена практически половина жителей в этот процесс , а те що випускаємо самі повинно бути загнано під плінтус бо :" на РН халявщиков можно и нужно подвинуть "
Тобто ті хто перепродає імпортне - білі і пухнасті і пора їм героїв присвоювати , а виробники і продавці свого - било і халявщики
"
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2989 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 06 лют, 2010 12:30
budivelnik написав:Або я погано Вас зрозумів , або Ви погано уявляєте про що пишите . Виходить що якщо свого виробництва не має , то при перепродажу отримувати будь які величини прибутку модно і доцільно Бо : " бо вовлечена практически половина жителей в этот процесс , а те що випускаємо самі повинно бути загнано під плінтус бо :" на РН халявщиков можно и нужно подвинуть " Тобто ті хто перепродає імпортне - білі і пухнасті і пора їм героїв присвоювати , а виробники і продавці свого - било і халявщики "
и там и там плохо с образованием цены
но по импорту все втянуты в процесс, и хотим мы этого или нет, ничего даже за несколько лет не изменить, ведь наладить пр-во сложный затратный процесс, да еще и конкурировать прийдется
а по стройке монополия и есть внутренние резервы к снижению уровня "халявы", т.к. пр-во в Украине, а не в Китае
вот и все шо я хотел сказать
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 лют, 2010 12:34
PS. вы еще за цемент не ответили, а это не единственный компонент на стройке... думаю при желании вы можете на каждую позицию "упростить" на 10-20%. только вам придеться больше времени проводить на стройке, а этого вы делать нехотите, а вместе вами и другие заинтересованные лица...
1 Я нікому нічого тут не винен , тому й отвечать мені не потрібно , щодо цементу , то в березні 2009 я писав , що купую цемент по ціні 600-900 грн за тонну , і по такій самій ціні купував його в 2008 , сьогодні ціна не змінилась і так і знаходиться в діапазоні 600-900 грн за тонну в залежності від способу доставки ( насипом , фасований , вагонна норма ) , форми оплати ( передоплата , по факту , з відтермінуванням ), марки .
2 Я обовязково перегляну норму свого прибутку , якщо Ви зможете створитимені конкуренцію по критерію ціна/якість , але поки Ви заробляєте на мобілках то в мене з подібними до Вас джентельменська угода
Я не продаю мобілки і не навязую свої погляди на ціноутворення на ринку звязку , з іншого боку продавці мобілок беруть на себе зобовязання не продавати житло і не коментувати правильність ціноутворення на РН
При цьому ми чудово співпрацюємо і обмінюємось результатами нашої праці через універсальний інструмент гроші , які кожен заробляє як вміє і скільки може .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 06 лют, 2010 12:41
и там и там плохо с образованием цены но по импорту все втянуты в процесс, и хотим мы этого или нет, ничего даже за несколько лет не изменить, ведь наладить пр-во сложный затратный процесс, да еще и конкурировать прийдется а по стройке монополия и есть внутренние резервы к снижению уровня "халявы", т.к. пр-во в Украине, а не в Китае вот и все шо я хотел сказать
Знову не зрозумів
Продавці власного і продавці імпортного знаходяться на одному ринку . Якщо продавці власного свідомо знизять свої прибутки нижче ніж продавці імпортного , що станеться
На мій погляд це приведе до знищення власного виробника , бо він не зможе підтримувати адекватну пропозицію по оплаті праці тих хто на нього працює , що в свою чергу призведе до перетікання навиків і розуму туди , де більше платять , таким чином я на посаду прораба повинен буду приймати людину яка згодна працювати за гроші які отримує двірник в банку.
Питання на засипку скільки простоїть будинок побудований подібним прорабом ( я вже промовчу що на посаду підлеглих до цього прораба я зможу набрати виключно випускників дурки )
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 06 лют, 2010 13:18
Будивельник, все вы прекрасно поняли
на РН нет цепочки импортный производитель - оптовик - таможня - ритейл - покупатель
а есть цепочка производитель - покупатель
причем мы не можем диктовать цену "китайскому" производителю
а застройщику можем, т.к. он может еще и диктовать цены производителям "кирпича"(в разумных пределах конечно) если конечно производство "кирпича" не принадлежит непосредственно ему
а по з/п выходит так, если не подвинутся, не захотят за "копейки" работать, значит и строить не прийдется, т.к. недвига к ТПН не относится
прийдется прорабу переквалифицироваться в управдомы)))
сложные времена, шо тут скажешь, не до строителей сейчас(ведь стройка и капремонт у нас всегда ассоциировалась с некой роскошью, а не обыденностью)
хоть бы пожрать было всем вдоволь и одется, и то хорошо
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 лют, 2010 13:33
Chabik написав:та всі фже розуміють, що він як петросян, тільки вірить у весь брЄд, що каже ну або прикидається
не надо наезжать на будивэльника ... какждый верит в то что ему выгодно,
вот вы же верите что подешевеет, ну и он в свою выгоду верит...
-
vidima
-
-
- Заблокований
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 107 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 лют, 2010 13:43
Добрый день!
Немного не втему.
Будьте так добры, подскажите, где можно взять пример договора на внесение задатка(и аванса) при покупке квартиры.
Хотелось бы посмотреть и на пример договора, где по тексту не фигурируют брокеры.
Ответ можно в личку, чтоб не засорять ветку.
Спасибо.
-
nos
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 06 лют, 2010 14:00
если вам не сложно вышлите и мне, будте добры
пример договора на внесение задатка(и аванса) при покупке квартиры.
Хотелось бы посмотреть и на пример договора, где по тексту не фигурир брокера
-
mail0007
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|