Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 136137138139140 ... 232>
Повідомлення Додано: Суб 06 лют, 2010 14:01

Re: Договор на задаток

nos написав:Добрый день!
Немного не втему.
Будьте так добры, подскажите, где можно взять пример договора на внесение задатка(и аванса) при покупке квартиры.
Хотелось бы посмотреть и на пример договора, где по тексту не фигурируют брокеры.
Ответ можно в личку, чтоб не засорять ветку.
Спасибо.

имхо достаточно расписки написаной от руки с паспортными данными
vidima

Заблокований
Подякував: 8 раз.
Подякували: 107 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 06 лют, 2010 14:03

Re: Договор на задаток

nos написав:Добрый день!
Немного не втему.
Будьте так добры, подскажите, где можно взять пример договора на внесение задатка(и аванса) при покупке квартиры.
Хотелось бы посмотреть и на пример договора, где по тексту не фигурируют брокеры.
Ответ можно в личку, чтоб не засорять ветку.
Спасибо.

у нотариуса.
ВИТУС

Повідомлення Додано: Суб 06 лют, 2010 15:04

на РН нет цепочки импортный производитель - оптовик - таможня - ритейл - покупатель
а есть цепочка производитель - покупатель
причем мы не можем диктовать цену "китайскому" производителю
а застройщику можем, т.к. он может еще и диктовать цены производителям "кирпича"(в разумных пределах конечно) если конечно производство "кирпича" не принадлежит непосредственно ему

Невже Ви не бачите , що диктувати умови Ви хочете самі собі :( , Ви ж також якоюсь мірою внутрішній виробник , навіть якщо продаєте імпортні товари , бо та націнка яку Ви робите і є Вашим вкладом в ВВП держави , а значить дає можливість збільшити як доходи , так і розходи населення .
Доходи внутрішнього виробника = розходам внутрішнього споживача
Ну обмежите Ви доходи виробника цегли , чи цементу ( доходи якого одночасно створюють попит на Вашу продукцію ) , що далі :?: ,
1 скорочення попиту на продукцію яку Ви випускаєте( продаєте )
2 скорочуються Ваші доходи
3 Вам потрібне подальше обмеження доходів виробника житла
Все , круг замкнувся , через кілька обертів усі копаємо клумби і садимо картоплю .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 06 лют, 2010 15:13

budivelnik
Питання на засипку скільки простоїть будинок побудований подібним прорабом ( я вже промовчу що на посаду підлеглих до цього прораба я зможу набрати виключно випускників дурки )

Добре Ви про своїх земляків відзиваєтесь. Адже це ті самі люди, які й будували доцього, а зараз стоять на вокзалі і згодні на будь яку роботу. Добре що зараз вибори та платять їм по 200 грн в день. Що після виборів? Зо два тижні тому терміново потрібно було траншею прорити так брав там людей.
Наперебій, обступили кожен свої послуги пропонує. Телебачення щось знімало, так прибігли подивитися, що за зборище.
Із запропонованих ними цін за роботу:
укладка кірпіча - 20коп шт
залізобетонні роботи - 80 грн куб
покрівля - 80грн квадрат
пінобетон блоки - 80грн куб
оздоблення, каміни, мережі і т.д.
Правда з наданням житла.
leondim_68

Повідомлення Додано: Суб 06 лют, 2010 15:23

budivelnik
Доходи внутрішнього виробника = розходам внутрішнього споживача
Ну обмежите Ви доходи виробника цегли , чи цементу ( доходи якого одночасно створюють попит на Вашу продукцію ) , що далі Question ,
1 скорочення попиту на продукцію яку Ви випускаєте( продаєте )
2 скорочуються Ваші доходи
3 Вам потрібне подальше обмеження доходів виробника житла
Все , круг замкнувся , через кілька обертів усі копаємо клумби і садимо картоплю .

Шановний. Ви що, знущаєтесь з присутніх. Чи пишете так, щоб "не рослаблялись".
усі копаємо клумби і садимо картоплю

Оце мабуть найкращий вихід.
leondim_68

Повідомлення Додано: Суб 06 лют, 2010 15:28

Добре Ви про своїх земляків відзиваєтесь

Леондім_68 , я що повинен Вас як працівника будівельної галузі переконувати що оплата на будівництві адекватна затратам праці :?:
1 Якщо Ви вважаєте що Ваші знання і робочі години коштують дешевше , то не потрібно мене в цьому переконувати , переконайте себе , дайте обяву в газету , що згодні працювати за житло і харчі і несіть добро в маси .
2 Мої працівники на Київських вокзалах не стоять , а проводять січневі празники у оплаченій мною відпустці( 50 % від місячного розміру заробітної плати ) в сімейному колі , лютий буде оплачений приблизно в таких самих пропорціях( для тих кого не буду викликати ) , з середини лютого підготовчі роботи обмеженним колом працівників , з березня планую працювати в нормальному режимі
3 Напевно Ви поганий керівник , якщо повинні шукати на вокзалі працівників , враховуючи що Ваші вже рік практично нічого не роблять ( написано з Ваших слів.... роботи на мірорайоні замороженно , будую за 300 особняки . )
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 06 лют, 2010 15:41

budivelnik
Не від вас, не від мене, смію Вас запевнити, ціни, в глобальному маштабі, незалежать. Це всього лиш дискусія.
Скільки коштують знання і робочі години? Так все в нашому суспільстві - відносне.
Із за 10 метрів траншеї в штик глибиною для відводу талої води, я працівників визивати не збираюся. До тогож вони із під Львову, а це не близько.
leondim_68

Повідомлення Додано: Суб 06 лют, 2010 18:17

За цены на жилье Минрегионстрой не отвечает

Сферой непосредственного влияния Минрегионстроя на инвестиционно-строительный процесс является его часть от освоения участка под застройку и проектирования до завершения строительства, то есть отношения заказчика с подрядчиком, формирующие стоимость строительства. Однако, есть и другие участники рынка.

Об этом в интервью изданию Зеркало недели заявил министр регионального развития и строительства Украины Василий Куйбида.

По словам министра, другими институтами влияния государства на инвестиционно-строительный процесс также выступают:

Госкомзем и органы местного самоуправления в землеотводе и землепользовании; отраслевые министерства в промышленном строительстве;

Минжилкоммунхоз в процессе эксплуатации зданий и инженерной инфраструктуры. Финансово-экономические условия и механизмы, договорные отношения, имеющие огромное влияние на объемы строительства, регулируются другими или при участии других центральных и местных органов власти, прежде всего Минэкономики и Минфином. В то же время, механизм банковского финансирования в значительной степени регулируется Национальным банком, вопрос налогообложения - Верховной Радой, Минфином и ГНА.

Все эти институты совместно определяют направления и условия развития строительства, количество, цену и качество строительной продукции, но обычно Минрегионстрой оказывается в роли ответственного. Именно с министерства спрашивают, например, почему цены на жилье многократно превышают себестоимость строительства, - заявил В. Куйбида.
Источник: svdevelopment
03-02-2010 03:05

Dom.ria.ua

Начинается охота на ведьм,кто виноват?...
ИМХО !
leon1601

Повідомлення Додано: Суб 06 лют, 2010 19:56

Скільки коштують знання і робочі години? Так все в нашому суспільстві - відносне.

Мої знання і робочі години коштують дорого , але це у Випадку коли Ви замовляєте в мене щось і безкоштовні , коли я сам пробую Вам щось пояснити .
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 06 лют, 2010 20:23

Мене взагалі дивують люди які завжди ждуть обвалів, падінь і тому подібне. Що ще цікавіше, ціни з кожним роком все ростуть і ростуть, а вони все ждуть і ждуть ... :) Це що хвороба
Le}{us

Подякував: 6 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

#<1 ... 136137138139140 ... 232>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор