Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость?

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 9899100101102 ... 232>
Повідомлення Додано: Пон 25 січ, 2010 00:41

budivelnik написав:
считаете ли вы что недвига до сентября 2010 упадёт ещё на 10-15%?

Я бачу що Ваш інтелект не може прочитати перший рядок в моєму підписі , а тим більше його зрозуміти.
подпись можно поменять вы просто ответьте....

Не розумію навіщо , але спеціально для Вас продублюю свій підпис , прошу рахувати це відповіддю :
до березня 2010 Дешевшати не буде+далі ріст 1-3 % в місяць . для того щоб інтелект не перепрацював розшифровую :
До березня 2010 - не падає
З березня 2010 до вересня 2010 - виросте на 5-10 %

до марта недолго осталось, заношу эту страничку в закладки и если в апреле будет дешевле то на каждый твой постинг буду приводить этот твой прогноз.... и так до тех пор пока никто тебя в серьёз востпринимать не будет.... ок?
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 січ, 2010 00:53

Просто термін будівництва 2-3 роки , тому якщо курс виріс в 2008 , то основний ціновий стрибок нас чекає в 2011 , з місця ніхто не стрибає , в 2009 тупцювались крок вперід , два крока назад , отже в 2010 повинні почати розганятись :(

Вибачте, я не розумію, це для Вас єдині чинники, що впливають на ринок нерухомості?
А такі як платоспроможний попит, вторинний ринок, зниження чисельності населення, та багато інших не враховуються?
Одного бажання будівельників та їхнііх витрат, хоч би вони були якими - це тільки бажання. А якщо покупці не сприймають ці ціни? Ви чули, що трапилося в Дубаях? Ринок нерухомості за короткий термін впав на десь на 50%. І кому яке діло хто і скільки вклав там грошей.
Схоже, Ваші аргументи не дуже обгрунтовані...
LeonL

Повідомлення Додано: Пон 25 січ, 2010 01:14

Будивельнык,
сколько ни читаю Ваших постов(нет, просто читать - интересно, как теперь говорят, прикольно), но по прочтению имеет место, практически всегда, одна реакция...
как сказал командир корабля в особенностях нац. рыбалки, если Вы такой умный, что же Вы тельник не носите и строем не ходите? извините...
но когда на все вопросы есть ответы и они, якобы, совпадают с реальностью, то напрашивается вывод, что чел - либо Мессия и пророк, либо демагог...
опять же, извините, мне было бы чрезвычайно радостно пообщаться с пророком и мессией, но слабо верится в то, что Мессия - строитель. Хотя, плотник уже был...
Да простит меня Всевышний за подобные аналогии...

опять же, если говорить предметно, то прежде замеров фиксируют шкалу измерений. Вы в чем меряете? в грн? так это неслабо плавающая шкала в последнее время. что это за результаты такие, когда шкала сбивается? не знаю, что там у Вас преподавали, но эксперименты Вам, похоже не показывали и не обьясняли.

какого икса Вы рассказываете про то, что з\п в грн? люди, способные потратить 100кило уев не в грн. зарабатывают. и не стоит спорить. и патриотизм тут ни при чем.

неспособность рынка принять продукцию - это как, фигня? это Вас не интересует вообще?
Вы разделяете для себя понятия ЖЕЛАНИЯ и ВОЗМОЖНОСТИ?

елыпалы...
сотни строниц из пустого в порожне...
туда... сюда...
уже мозоль сокро будет... так по ушам ездить..

всем - пардон
br-harl

Повідомлення Додано: Пон 25 січ, 2010 01:40

br-harl
вот поэтому я и поставил "зарубку" чтоб было с чем сравнивать
Унуноктий

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 січ, 2010 02:11

убийца эфира написав:
budivelnik написав:

Я бачу що Ваш інтелект не може прочитати перший рядок в моєму підписі , а тим більше його зрозуміти.

Не розумію навіщо , але спеціально для Вас продублюю свій підпис , прошу рахувати це відповіддю :
до березня 2010 Дешевшати не буде+далі ріст 1-3 % в місяць . для того щоб інтелект не перепрацював розшифровую :

до марта недолго осталось, заношу эту страничку в закладки и если в апреле будет дешевле то на каждый твой постинг буду приводить этот твой прогноз.... и так до тех пор пока никто тебя в серьёз востпринимать не будет.... ок?

а кто писал про аренду за сало сначало а, потом по 1000 грн ? :)

да и вообще как то странно. насколько я знаю ты вроде как продаешь 3к вновострое,
зачем тебе спад в РН ? :))))
а пока на ветке пана будивельныка видно кто балабол.
apostol

Повідомлення Додано: Пон 25 січ, 2010 02:32

apostol написав:
убийца эфира написав:
budivelnik написав:

да и вообще как то странно. насколько я знаю ты вроде как продаешь 3к вновострое,

прошу привести хоть один пост где я что то продаю....

З.Ы. или с ужасом думаете что в апреле будут "маски сорванны"? :D
Унуноктий

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 січ, 2010 10:08

но когда на все вопросы есть ответы и они, якобы, совпадают с реальностью, то напрашивается вывод, что чел - либо Мессия и пророк, либо демагог...

Або грамотний фахівець , який добре знає свою справу і має уявлення про чинники які на неї впливають ззовні :D
опять же, если говорить предметно, то прежде замеров фиксируют шкалу измерений. Вы в чем меряете? в грн? так это неслабо плавающая шкала в последнее время. что это за результаты такие, когда шкала сбивается? не знаю, что там у Вас преподавали, но эксперименты Вам, похоже не показывали и не обьясняли.

Тут Ви знову лаханулись , бо на гілочці Прогнози , в мене є дата в Григоріанському календарі і ціна в доларах США , і якщо уважно розглянути за яким алгоритмом побудований графік , то можна побачити , що я допускав зміни ціни від -1 % до + 2 % до попереднього місяця , потім для гривнепатріотів ( які скубали мене з різних сторін , бо житло це внутрішньоукраїнський продукт , на експарт не вигоовляється , імпортувати не можна ) , в підписі я виставив ціни в грн , але навіть тут зробив привязку мягкої гривні до твердого :wink: долара.
br-harl
вот поэтому я и поставил "зарубку" чтоб было с чем сравнивать

http://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=227537&highlight=#227537
17 березня 2009
Убійца Ефіра написав :
то будете за квартплату здавать и за пару мешков картошки которую арендаторы привезут из села от родителей, пару банок консервации и САЛО!
З.Ы. представляю обьявления в Авизо "здам квартиру за сало"

Мені вже починати запитувати чи орендуєте Ви свій офіс з паркомісцем по блату за сало :?:
Я можу це робити на кожне Ваше повідомлення щоб всі зрозуміли який Ви балабол :wink:
Взагалі народна мудрість каже :
Не лякай і сам ляканий не будеш .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 25 січ, 2010 10:11

apostol написав:
убийца эфира написав:
budivelnik написав:

Вообще-то у Будивельника в подписи насколько я помню цифра по Киеву стартовала ну никак не с 7 тыс, а кажется с 8-ми, теперь с 7-ми. Может конечно у меня просто галлюцинации..
Dimchickk

Подякував: 1 раз.
Подякували: 63 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 січ, 2010 10:26

Вообще-то у Будивельника в подписи насколько я помню цифра по Киеву стартовала ну никак не с 7 тыс, а кажется с 8-ми, теперь с 7-ми. Может конечно у меня просто галлюцинации..

У Вас галюцинації і довести це дуже легко , в одному з своїх повідомлень я написав буквально слідуюче :
Спочатку хотів поставити 8 000 - нижню для Києва , але потім як уявив скільки мені прийде повідомлень що друг/знайомий/ родич десь купив за 7500 . а після довгої і нудної перевірки виявиться що це недобудований корівник в селі .....

Якщо хочете , то за Вашу пляшечку коньяку я знайду це повідомлення і викладу тут з датами , паролями , явками :D
12 січня 2010
http://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=543985&highlight=#543985
при таком подходе Ваш прогноз просто обречен на 100% попадание

Я дуже старався і навіть ради цього замість 8 000 - 24 000 по Києву ( чому я більш вірю ) написав 7 000 - 20 000 , щоб мене менше діставали дурними оповіданнями . А зараз лафа , Ви вже четвертий хто пропонує мені уточнити ( звузити , конкретизувати , привязати до долара і так далі ) прогноз , як я розумію не з метою знайти істину , а щоб легше приципившись до якоїсь цифри мене дістати
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 25 січ, 2010 11:20

смотру, что то давят budivelnika на всех ветках, поетому процитирую мой прошлогодний пост, которий остается актуалним:

"если бы не budivelnik на этом форуме, то остальные участники ещё осенью 2008 единогласно решили бы, что цена в Киеве должна быть $300 / м уже зимой 2008/2009.
А следующие пол года удивлялись бы, почему это не произошло :)
"

хотя, конечно, должен заметит, что недавняя табличка с Land Cruiser поставила очен болшой знак вопроса об адекватности Гіганта думки
4Aces

#<1 ... 9899100101102 ... 232>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє