|
Почему на Украине не будет дешеветь недвижимость? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 25 січ, 2010 00:41
budivelnik написав:считаете ли вы что недвига до сентября 2010 упадёт ещё на 10-15%?
Я бачу що Ваш інтелект не може прочитати перший рядок в моєму підписі , а тим більше його зрозуміти. подпись можно поменять вы просто ответьте....
Не розумію навіщо , але спеціально для Вас продублюю свій підпис , прошу рахувати це відповіддю : до березня 2010 Дешевшати не буде+далі ріст 1-3 % в місяць . для того щоб інтелект не перепрацював розшифровую : До березня 2010 - не падає З березня 2010 до вересня 2010 - виросте на 5-10 %
до марта недолго осталось, заношу эту страничку в закладки и если в апреле будет дешевле то на каждый твой постинг буду приводить этот твой прогноз.... и так до тех пор пока никто тебя в серьёз востпринимать не будет.... ок?
-
Унуноктий
-
-
- Подякував: 374 раз.
- Подякували: 581 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 січ, 2010 00:53
Просто термін будівництва 2-3 роки , тому якщо курс виріс в 2008 , то основний ціновий стрибок нас чекає в 2011 , з місця ніхто не стрибає , в 2009 тупцювались крок вперід , два крока назад , отже в 2010 повинні почати розганятись 
Вибачте, я не розумію, це для Вас єдині чинники, що впливають на ринок нерухомості?
А такі як платоспроможний попит, вторинний ринок, зниження чисельності населення, та багато інших не враховуються?
Одного бажання будівельників та їхнііх витрат, хоч би вони були якими - це тільки бажання. А якщо покупці не сприймають ці ціни? Ви чули, що трапилося в Дубаях? Ринок нерухомості за короткий термін впав на десь на 50%. І кому яке діло хто і скільки вклав там грошей.
Схоже, Ваші аргументи не дуже обгрунтовані...
-
LeonL
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 25 січ, 2010 01:14
Будивельнык,
сколько ни читаю Ваших постов(нет, просто читать - интересно, как теперь говорят, прикольно), но по прочтению имеет место, практически всегда, одна реакция...
как сказал командир корабля в особенностях нац. рыбалки, если Вы такой умный, что же Вы тельник не носите и строем не ходите? извините...
но когда на все вопросы есть ответы и они, якобы, совпадают с реальностью, то напрашивается вывод, что чел - либо Мессия и пророк, либо демагог...
опять же, извините, мне было бы чрезвычайно радостно пообщаться с пророком и мессией, но слабо верится в то, что Мессия - строитель. Хотя, плотник уже был...
Да простит меня Всевышний за подобные аналогии...
опять же, если говорить предметно, то прежде замеров фиксируют шкалу измерений. Вы в чем меряете? в грн? так это неслабо плавающая шкала в последнее время. что это за результаты такие, когда шкала сбивается? не знаю, что там у Вас преподавали, но эксперименты Вам, похоже не показывали и не обьясняли.
какого икса Вы рассказываете про то, что з\п в грн? люди, способные потратить 100кило уев не в грн. зарабатывают. и не стоит спорить. и патриотизм тут ни при чем.
неспособность рынка принять продукцию - это как, фигня? это Вас не интересует вообще?
Вы разделяете для себя понятия ЖЕЛАНИЯ и ВОЗМОЖНОСТИ?
елыпалы...
сотни строниц из пустого в порожне...
туда... сюда...
уже мозоль сокро будет... так по ушам ездить..
всем - пардон
-
br-harl
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 25 січ, 2010 01:40
br-harl
вот поэтому я и поставил "зарубку" чтоб было с чем сравнивать
-
Унуноктий
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 січ, 2010 02:11
убийца эфира написав:budivelnik написав:считаете ли вы что недвига до сентября 2010 упадёт ещё на 10-15%?
Я бачу що Ваш інтелект не може прочитати перший рядок в моєму підписі , а тим більше його зрозуміти. подпись можно поменять вы просто ответьте....
Не розумію навіщо , але спеціально для Вас продублюю свій підпис , прошу рахувати це відповіддю : до березня 2010 Дешевшати не буде+далі ріст 1-3 % в місяць . для того щоб інтелект не перепрацював розшифровую : До березня 2010 - не падає З березня 2010 до вересня 2010 - виросте на 5-10 %
до марта недолго осталось, заношу эту страничку в закладки и если в апреле будет дешевле то на каждый твой постинг буду приводить этот твой прогноз.... и так до тех пор пока никто тебя в серьёз востпринимать не будет.... ок?
а кто писал про аренду за сало сначало а, потом по 1000 грн ?
да и вообще как то странно. насколько я знаю ты вроде как продаешь 3к вновострое,
зачем тебе спад в РН ?  )))
а пока на ветке пана будивельныка видно кто балабол.
-
apostol
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 25 січ, 2010 02:32
apostol написав:убийца эфира написав:budivelnik написав:считаете ли вы что недвига до сентября 2010 упадёт ещё на 10-15%?
а кто писал про аренду за сало сначало а, потом по 1000 грн ?  да и вообще как то странно. насколько я знаю ты вроде как продаешь 3к вновострое, зачем тебе спад в РН ?  ))) а пока на ветке пана будивельныка видно кто балабол.
прошу привести хоть один пост где я что то продаю....
З.Ы. или с ужасом думаете что в апреле будут "маски сорванны"? 
-
Унуноктий
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 січ, 2010 10:08
но когда на все вопросы есть ответы и они, якобы, совпадают с реальностью, то напрашивается вывод, что чел - либо Мессия и пророк, либо демагог...
Або грамотний фахівець , який добре знає свою справу і має уявлення про чинники які на неї впливають ззовні опять же, если говорить предметно, то прежде замеров фиксируют шкалу измерений. Вы в чем меряете? в грн? так это неслабо плавающая шкала в последнее время. что это за результаты такие, когда шкала сбивается? не знаю, что там у Вас преподавали, но эксперименты Вам, похоже не показывали и не обьясняли.
Тут Ви знову лаханулись , бо на гілочці Прогнози , в мене є дата в Григоріанському календарі і ціна в доларах США , і якщо уважно розглянути за яким алгоритмом побудований графік , то можна побачити , що я допускав зміни ціни від -1 % до + 2 % до попереднього місяця , потім для гривнепатріотів ( які скубали мене з різних сторін , бо житло це внутрішньоукраїнський продукт , на експарт не вигоовляється , імпортувати не можна ) , в підписі я виставив ціни в грн , але навіть тут зробив привязку мягкої гривні до твердого  долара. br-harl вот поэтому я и поставил "зарубку" чтоб было с чем сравнивать
Мені вже починати запитувати чи орендуєте Ви свій офіс з паркомісцем по блату за сало
Я можу це робити на кожне Ваше повідомлення щоб всі зрозуміли який Ви балабол
Взагалі народна мудрість каже :
Не лякай і сам ляканий не будеш .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 25 січ, 2010 10:11
apostol написав:убийца эфира написав:budivelnik написав:считаете ли вы что недвига до сентября 2010 упадёт ещё на 10-15%?
а кто писал про аренду за сало сначало а, потом по 1000 грн ?  да и вообще как то странно. насколько я знаю ты вроде как продаешь 3к вновострое, зачем тебе спад в РН ?  ))) а пока на ветке пана будивельныка видно кто балабол.
Вообще-то у Будивельника в подписи насколько я помню цифра по Киеву стартовала ну никак не с 7 тыс, а кажется с 8-ми, теперь с 7-ми. Может конечно у меня просто галлюцинации..
-
Dimchickk
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 63 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 січ, 2010 10:26
Вообще-то у Будивельника в подписи насколько я помню цифра по Киеву стартовала ну никак не с 7 тыс, а кажется с 8-ми, теперь с 7-ми. Может конечно у меня просто галлюцинации..
У Вас галюцинації і довести це дуже легко , в одному з своїх повідомлень я написав буквально слідуюче : Спочатку хотів поставити 8 000 - нижню для Києва , але потім як уявив скільки мені прийде повідомлень що друг/знайомий/ родич десь купив за 7500 . а після довгої і нудної перевірки виявиться що це недобудований корівник в селі .....
Якщо хочете , то за Вашу пляшечку коньяку я знайду це повідомлення і викладу тут з датами , паролями , явками  12 січня 2010 http://forum.finance.ua/viewtopic.php?p=543985&highlight=#543985при таком подходе Ваш прогноз просто обречен на 100% попадание
Я дуже старався і навіть ради цього замість 8 000 - 24 000 по Києву ( чому я більш вірю ) написав 7 000 - 20 000 , щоб мене менше діставали дурними оповіданнями . А зараз лафа , Ви вже четвертий хто пропонує мені уточнити ( звузити , конкретизувати , привязати до долара і так далі ) прогноз , як я розумію не з метою знайти істину , а щоб легше приципившись до якоїсь цифри мене дістати
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 25 січ, 2010 11:20
смотру, что то давят budivelnika на всех ветках, поетому процитирую мой прошлогодний пост, которий остается актуалним:
" если бы не budivelnik на этом форуме, то остальные участники ещё осенью 2008 единогласно решили бы, что цена в Киеве должна быть $300 / м уже зимой 2008/2009. А следующие пол года удивлялись бы, почему это не произошло  "
хотя, конечно, должен заметит, что недавняя табличка с Land Cruiser поставила очен болшой знак вопроса об адекватности Гіганта думки
-
4Aces
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему