це житлове приміщення, хотілка по якому поступово наближаються до адекватної ціни (10куе). Чому 10, тому що поки не продалася, то здавалася в оренду за 1200 грн. (наскільки пригадую). А 90.у.е в місяць можна отримувати на депозиті величиною трохи більше, чим 10куе.
Оце здавалося і Ви його дивились? ЗАРОБЛЯЮЧИ 2 КУЕ в МІСЯЦЬ...... Це п...
на фотографіях, як і Ви п.с. там під ободком унітазу нічого підозрілого не видно Вашим досвіченим рієлторського оком? п.п.с. Ви як моя дружина. Їй кажеш загальний факт, напр. що ціна на нерухомість від 2009 року просіла в середньому на 20%, а вона у відповідь "а от і ні, бо її знайома виставила ціну на хату, у порівнянні за яку купила у 2009 році на 10%"
на фотографіях, як і Ви п.с. там під ободком унітазу нічого підозрілого не видно Вашим досвіченим рієлторського оком? п.п.с. Ви як моя дружина. Їй кажеш загальний факт, напр. що ціна на нерухомість від 2009 року просіла на 20%, а вона у відповідь "а от і ні, бо її знайома виставила ціну на хату, у порівнянні за яку купила у 2009 році на 10%"
Ви дуже цікавий мотиватор. Читаю Вас і зразу піднімається настрій, не все у мене так погано Не хочеться робити - читаю Вас і відразу зявляеться натхнення до праці...
на фотографіях, як і Ви п.с. там під ободком унітазу нічого підозрілого не видно Вашим досвіченим рієлторського оком? п.п.с. Ви як моя дружина. Їй кажеш загальний факт, напр. що ціна на нерухомість від 2009 року просіла на 20%, а вона у відповідь "а от і ні, бо її знайома виставила ціну на хату, у порівнянні за яку купила у 2009 році на 10%"
Ви дуже цікавий мотиватор. Читаю Вас і зразу піднімається настрій, не все у мене так погано Не хочеться робити - читаю Вас і відразу зявляеться натхнення до праці...
так Вас заспокоює, що не тільки вам, а решті ріелторам і продаванам не так солодко, як колись а ще є "будівельник", в нього теж якщо має збитки, а конкуренти більші збитки, чим він, то це його заспокоює
Востаннє редагувалось flyman в Суб 23 сер, 2014 16:28, всього редагувалось 1 раз.
это уже даже не смешно, на финансовом форуме мы вынуждены смотреть это УГ. Ладно, Захара с Милославской и ДВРЗ я ещё понимаю, но человек муха с полуподвалами в ирпене 20 кв. м. и фотографиями из неблагополучных квартир советского периода это грустно.
hume написав:это уже даже не смешно, на финансовом форуме мы вынуждены смотреть это УГ. Ладно, Захара с Милославской и ДВРЗ я ещё понимаю, но человек муха с полуподвалами в ирпене 20 кв. м. и фотографиями из неблагополучных квартир советского периода это грустно.
"типовий сегмент, в якому здійснюється 80% угод РН" (с) Zahar_
hume написав:это уже даже не смешно, на финансовом форуме мы вынуждены смотреть это УГ. Ладно, Захара с Милославской и ДВРЗ я ещё понимаю, но человек муха с полуподвалами в ирпене 20 кв. м. и фотографиями из неблагополучных квартир советского периода это грустно.
flyman "пуповикам" невдомёк что при разъезде много пересичных покупает себе жильё по деньгам.
"Пуповикам" 3к 110 кв.м на Шамрыло у Столицы за 150 тыс. долл подавай.
flyman "пуповикам" невдомёк что при разъезде много пересичных покупает себе жильё по деньгам.
мне сейчас кажется, что у Вас приблизительно такой "ремонт". Ой подождите, слово "ремонт" вырвалось случайно. А на самом деле всё дело не в мифических пересичных, а в засранцах, которые думают что так живёт 70% и доказывает это всему форуму.
Продаю часть дома в Ирпине на ул.Киевская. Цена 12 000 у.е. Срочно.
Часть дома - это еще тот гемор. Тут 12 куе, в зависимости от ситуации, может быть еще очень дорого.
Ну если документы оформлены правильно - то основной гимор только с расчетом комунальных, что решается установкой дополнительных счетчиков воды, газа и электричества для данной части. Приеду с командировки - схожу посмотрю что там, если не продастся еще к тому времени.