Оце - мрія? Ну добре, а зараз тоді у чому проблема? Хотєлка виросла?
Faceless, Вы если я не ошибаюсь модератор? Так какого Вы поддерживаете этот не относящийся к теме топика флуд про ипеня Ирпеня/бучи вместо того чтобы вычистить этот хлам???
Ох уж эти "совки"-"пуповики".
Насчёт ОКРЖН (около киевский рынок жилой недвижимости) так на его основе расматривается как идёт реально рыночное формирование цены. Чего нет на квази-рынке первички КРЖН вследствии сговора шаромыг дозирующих загрузку рынка предложений "по первому кошельку" и в следствии этого получающие возможность держать искусственно завышенные цены на первичке КРЖН.
Формула совершенного багрепорта состоит из трех простых пунктов:
Что сделала? (Steps required to reproduce the problem)
Что получила? (Actual results)
Что ожидала получить? (Expected results)
якщо хочеш вказати, що неправильно працює - надай конкретні оголошення від власників, які ти нарив сам. Поки не надаси їх - рахуємо, що оголошень від власників в інтернеті немає - і, відповідно, бомбер не зміг їх знайти.
Востаннє редагувалось baraka в Нед 24 сер, 2014 13:34, всього редагувалось 3 разів.
flyman написав:а % від всіх зайнятих, невже вони є 40%?
Навряд чи, але: - ці сфери це суттєва частина загальньго ринку праці Києва - те, що в інших сферах середня менше, не означає, що там немає вищих ЗП, просто доля їх менше - це офіційна ЗП, тобто реальні ЗП вищі за вказані.
flyman написав:Але пан в своїх оцінках забув. що з/пл має не нормальний розподіл, квазі-нормальний, асиметричний із довгим правим хвостом.
Але й не такий, як ви намагаєтесь намалювати.
flyman написав:Тобто з/пл одного боса в 20000 грн і девяти його працівників по 4000 грн. дає разом 56 000, а середня = 5600 грн.
Тобто у вас у 90% працівників ЗП нижче середньої, а 35% всього ФОТ припадає на 10% працівників. Яскравй приклад маніпуляцій даними.
flyman написав:baraka до речі, якщо твій сервіс допоможе в оренді, то обіцяю донат 10% від 1міс. оренди на розвиток проекту. там надіюсь на сайті є реквізити веб-гаманця для поповнення, (або перекину з фріланс-сайту, як за послугу, + будеш мати позитивний відгук)
не, ну круто, вже гроші платять я так розумію що 10% це буде десь гривень 50 судячи з твого типового сегменту ?
flyman написав:Жити по ближче до роботи, а вільне житло здавати.
это будет сделать тяжело т.к. будут постоянные простои+повышенный износ ВАШЕЙ мебели ДЛЯ СЕБЯ. уж лучше аренда
можливо, це я сьогодні подумав, що можна річний дохід віддати за просту гостинку/1к мебель, якщо буде від колишнів хазяїв, міняти не буду, або завезу б/у простої, аби покривали комуналку і затрати на утримання житла + невеликий % прибутку, скажім 3% річних, все залежить від ситуації в країні і стабільності проектів. Якщо я буду бачити, що застряю на рік і більше в одній локації, то думаю, що логічніше знайти постійне житло. Це питання - кілька 1к в різних точках, ще буде довго обмірковуватися щодо доцільності. На разі я на лівому березі, а лівий берег мене не прикалує ніяк в довгій перспективі. Що би міг розглядати, це Ірпінь/Буча, Вишневе/Тарасівка/Боярка, смт.Українка (приведено в порядку приорітету), тобто ті містечка, де є додаткове сполучення електричкою на правій стороні Дніпра.
flyman написав:baraka до речі, якщо твій сервіс допоможе в оренді, то обіцяю донат 10% від 1міс. оренди на розвиток проекту. там надіюсь на сайті є реквізити веб-гаманця для поповнення, (або перекину з фріланс-сайту, як за послугу, + будеш мати позитивний відгук)
не, ну круто, вже гроші платять я так розумію що 10% це буде десь гривень 50 судячи з твого типового сегменту ?
блин, просто так 100-200грн уже неплохо! он же не требует никаких доработок.
flyman написав:Жити по ближче до роботи, а вільне житло здавати.
это будет сделать тяжело т.к. будут постоянные простои+повышенный износ ВАШЕЙ мебели ДЛЯ СЕБЯ. уж лучше аренда
можливо, це я сьогодні подумав, що можна річний дохід віддати за просту гостинку/1к мебель, якщо буде від колишнів хазяїв, міняти не буду, або завезу б/у простої, аби покривали комуналку і затрати на утримання житла + невеликий % прибутку, скажім 3% річних, все залежить від ситуації в країні і стабільності проектів. Якщо я буду бачити, що застряю на рік і більше в одній локації, то думаю, що логічніше знайти постійне житло. Це питання - кілька 1к в різних точках, ще буде довго обмірковуватися щодо доцільності. На разі я на лівому березі, а лівий берег мене не прикалує ніяк в довгій перспективі. Що би міг розглядати, це Ірпінь/Буча, Вишневе/Тарасівка/Боярка, смт.Українка (приведено в порядку приорітету), тобто ті містечка, де є додаткове сполучення електричкою на правій стороні Дніпра.
вас это все запарит по полной программе, я серьезно. вы программист, а значит не тупорылый рабочий или куй пойми кто, а значит вам квартиру сдаст каждый и фейс-контроль вы будете проходить в каждой квартире. а деньги крутить на депозитах, а потом окончательно сюда переедете или купите что-то шикарное у себя на родине+детям