baraka написав:все обратили внимание, что его объекты располагаются на первом этаже ?
Ви там визначтесь, а то виходить, що люди і в цоколі не живуть (а я знаю що живуть особисто), і що 1й поверх - неліквід. В Бучі в оголошення 1й поверх, віззміть оголошення по м. Ірпінь. Хочете, накидаю по м.Боярка.
зараз накидати можна все що завгодно, але вже пізно, бо щодо твоїх минулих оголошень я дивлюся що ти оріентуєшся на типовий сегмент типу "убитое Г", який ще й знаходиться на першому поверсі. Ось твої три оголошення, всі знаходяться на першому поверсі:
airmax78 написав:И опять же, прочитайте название темы: при чем тут Буча, Ирпень, Боярка?
У людини немає коштів на житло у Києві. А поговорити - хоче. Ось він і підсовує свою провінційну тематику)))
valerylabunska написав:Флайман, все, все что вы привели - это неликвид. В этом нельзя жить. Кто такое Г покупает? Это же общаги какие-то приватизированные.
То його ціновий сегмент.
Востаннє редагувалось Frant в Нед 24 сер, 2014 12:36, всього редагувалось 1 раз.
zahar_ написав:flyman сколько была цена предложений подобных гостинок в Ирпене год назад?
Пропозиція 1к квартир/гостинок в Ірпені або губилася в шумі 1-нного ринку або її і не було. Що пригадую, то 1м2 вторинному ринку Ірпеня минулого року був більше 1куе, дешевше за 1куе 1м2 не бачив оголошень.
Флайман, все, все что вы привели - это неликвид. В этом нельзя жить. Кто такое Г покупает? Это же общаги какие-то приватизированные.
Полку "пуповиков" прибыло - на манеже с соло "Как в таком можнА жЫть" учётка valerylabunska?
А тем временем доля 1к в кирпичных домах имеет значительный вес в тех 90% сделках вторички КРЖН где Аленеводы-пуповики "я бы там не купил".
flyman думаю, що із спадним трендом по оренді я зніматиму повноцінну окрему квартиру скоріше, чим до НР. Бюджет: $200 + комуналка. При курсі 12 це було від 2400, тепер бачу, що можна вписатися і в $150 + комуналка, а це 3 місяці фори, тобто при курсі 13,5 думаю, можна буде спробувати покращити умови оренди в листопаді.
http://kiev.ko.slando.ua/obyavlenie/sda ... 0434990f65 Сдам гостинку (для одного/двух человек/семейной пары без детей) в Дарницком районе г. Киева (7 км от ст.м. Славутич, ж/м Осокорки) в доме современной постройки (мансардный этаж). Общ. площадь - 18 кв.м. Есть вся необходимая мебель, холодильник,телевизор, микроволновая печь, телевизор, с/у, душ. Вода хол./горячая. Стоимость: 2000 грн. + коммун. услуги. Есть парковка (150 грн./мес.). Посредникам не беспокоить.
http://kiev.ko.slando.ua/obyavlenie/met ... 0434990f65 Ул. Ревуцкого . 1 -ком квартира.Ремонту 4 года. Новая сантехника. Балкон застекл. В комнате мебель. с/у раздельный. Холодильник есть, ТВ, автомат машинка,газ плита. 2100 грн+ком усл./063/8713/537/ Посредникам не звонить
airmax78 написав:И опять же, прочитайте название темы: при чем тут Буча, Ирпень, Боярка?
У людини немає коштів на житло у Києві. А поговорити - хоче. Ось він і підсовує свою провінційну тематику)))
valerylabunska написав:Флайман, все, все что вы привели - это неликвид. В этом нельзя жить. Кто такое Г покупает? Это же общаги какие-то приватизированные.
То його ціновий сегмент.
Людина, как я посмотрю, активно мантрит на будитдешевей с 2007 года. Скоро уже 8-й год пойдет. И я так понимаю, что на эти 7 лет нормальная жизнь заменена на проживание в комнате с хозяйкой. В 2007 году Флайман был прав. Но как это ему помогло? И я понимаю его злость и нетерпение. Ведь кажется еще чуть-чуть и чудо произойдет и окажется, что все эти 7 лет мучений и асектизма - не зря.
То його ціновий сегмент.
Людина, как я посмотрю, активно мантрит на будитдешевей с 2007 года. Скоро уже 8-й год пойдет. И я так понимаю, что на эти 7 лет нормальная жизнь заменена на проживание в комнате с хозяйкой. В 2007 году Флайман был прав. Но как это ему помогло? И я понимаю его злость и нетерпение. Ведь кажется еще чуть-чуть и чудо произойдет и окажется, что все эти 7 лет мучений и асектизма - не зря.
Скільки разів тобі пояснювати, на даний момент стиль роботи такий: - сиджу в Тернополі, виловлюю цікаві, добреоплачувані проекти, з нормальною локацію (що офіс не індастріал-зажоппі): щоб поряд метро, ринок/супермаркет, банки - знайшов - відбув проект, якщо далі нема зайнятості, вернувся в Тернопіль, знову відкритий для пропозицій по роботі.
Останнім часом сходжусь до думки, взяти в різниих кутках Києва, в пригороді по квартирі. Жити по ближче до роботи, а вільне житло здавати. Бюджет - до року заробітків на квартиру. Чим далі я спостерігаю за ринком, то більше бачу нових цікавих варіантів, і що ринок іде до низу, і кількість пропозиції росте, і можна вибирати, а не тільки сидіти і спостерігати. Розгляд варіантів, як спорт, щоб бути в формі і розуміти реальний стан речей на момент реальної угоди.
baraka до речі, якщо твій сервіс допоможе в оренді, то обіцяю донат 10% від 1міс. оренди на розвиток проекту. там надіюсь на сайті є реквізити веб-гаманця для поповнення, (або перекину з фріланс-сайту, як за послугу, + будеш мати позитивний відгук)
Оце - мрія? Ну добре, а зараз тоді у чому проблема? Хотєлка виросла?
Faceless, Вы если я не ошибаюсь модератор? Так какого Вы поддерживаете этот не относящийся к теме топика флуд про ипеня Ирпеня/бучи вместо того чтобы вычистить этот хлам???