Кстати, это далеко не худшее решение.Я за месяц похудел на 3 кг и недоспал кучу часов.Правда подзаработал немного...
|
|
![]() Re: ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2017 ГОД (UAH/USD)Не забываем о гривне, а харьковские опять впереди...заломили...
![]() Кстати, "ломящий Харьков" напомнил одну мысль.
Вторая половина февраля - первая половина марта - ожидается публикация новых списков санкций, и выборы в РФ. До выборов там будут курс держать, и надеяться, что санкции опубликуют в последний день. А вот после - многие захотят выйти зелёный кеш, что естественно создаёт долларовый вакуум в наших сопредельных областях, а потом и по всей стране. Это уже не говоря про наши "политические" и финансовые проблемы, которые могут всплыть в любой момент. Но ситуация на расейском валютном рынке может стать триггером и для нашего (даже не может, а станет в 99% ) В чём собственно вопрос: кто как оценивает возможные варианты развития событий у нас, в этот период, и вероятность разных цифр на табло?
![]()
Как вариант... Чтобы постричь стадо, нужно предугадать его действия.Стадо собралось заняться сезонностью, т е зимой слить, а летом откупить.Зимой при достижении 28 польют многие и будут выжидать на гривнедепе до 26,5.Цифры даже не мои , их недавно местные озвучивали как предположения.А с учётом всех накопившихся проблем я подозреваю, что 29,3 будет пораньше чем конец 2018 года.Т о стадо будет в опе. слившись па 28 и потом судорожно ожидая выход из нгривны хотя бы в безубыток. ПС свой вариант написал на правах крайне не доверяющего власти и всем производным от неё. в т ч финсистеме. ![]() ![]()
Дуже імовірно, тим більше, я писав про доповідь в США вже раніше. Будь які сумніви відкинуло те, з якою легкістю США натравило на Ізраїль весь арабський світ (і це не зважаючи на те, що писали про доньку і зятя Дональда і їх звязок з "обраним народом"). Президенту США виявилося недостатньо тих протистоянь, які вже активовані в тому регіоні. Про протистояння Північної Кореї і Південної, Японії, Китаю я також вже писав. Повноцінний наїзд на рефію нанесе потужний удар і по ЄС (Німеччина, Франція, Австіря, Чехія і тд). Здається мені, що власне всякі "німеччини" і "дойчебанки з фольксвагенами-сіменсами" є ціллю №1. Що буде в результаті? 1 падіння рубля 2 падіння євро 3 повернення долара і капіталу в США, що додатково підвищить його ціну В загальному, для нас це біда. Але є нюанси, відтік валюти на схід можна легко обмежити (адже погоду роблять не клієнти "Гагаріна" а великі оптові операції на МБ і в готівкових операторів, які обертають величезними сумами і є повністю підконтрольні); дуже імовірно, що більшість росдочок на той час уже будуть практично у власності "хорошковських-ярославських" - це не мало сотень мільйонів доларів, які зайдуть для покупок; початок року - період "інвестицій" кількох мільярдів з всяких "кіпрів і решти соломонових островів" (а їх ще можуть збільшити); з березня підуть надходження за "рекордний експорт" (я писав про це і є вже перші натяки в офіційних новинах); з даними про росіян можуть привідкрити щось і на якихось "бойків чи балог", адже там все поруч для того, щоб щось конфіскувати вернути, чи зробити наш недоолімп рішучішим і заставити працювати по накресленій схемі; приприйнятті потрібних законів в березні вже МВФ може налити кілька мільярдів... Є варіанти... Щодо найближчих днів, політична ситуація є чинником зміцнення грн а не ослаблення. Якщо зараз ще дол стане по 28 чи 28+ то може бути (ситуацію і так розхитують і підігрівають). Тому, похід на чуть-чуть під 27 бачиться дуже і дуже. Та ж політ ситуація може стримати курс і в січні-лютому. Хоч і інші варіанти можливі, треба "тримати руку на пульсі". Десь годину тому повернулися з перегляду "Кіборгів". Фільм дуже толерантний і мягкий (очевидно адже Сейтаблаєв сам неймовірно культурний і толерантний). З іншої сторони, не відомо чи теперішній режим пропустив би щось трохи більш схоже на правду. В любому випадку, навіть так, фільм сильний. Практично всі сеанси з заповненими залами, ніхто не вигукує, не хіхікає, не хрустить попкорном і не стріляє пробками від пива і пепсіколи. Були сльози, були аплодисменти. Якщо хтось не бачив - раджу піти. Всім вдалого робочого тижня.
|
|