Банк Київ - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 145146147148149 ... 212>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Банк Київ - БАНКРОТ 2.1 5 158
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
49%
78
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
16%
26
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
16%
25
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
8%
13
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
10%
16
Всього голосів : 158
Повідомлення Додано: Вів 18 сер, 2009 11:25

Депозит закінчується 20-08-09! Сьогодні вирішила написати заяву, але прийшовши до банку отримала % по ньому (в гривні) і написала заяву на повернення депозиту! На Вітрука вчора і сьогодні не вистачає коштів! Кажуть, що привозять до банку третину від необхідної суми! А гроші привозять після 11 години! В касі зранку було 45 000 гривень! Як кажуть, хто рано встає, тому Бог дає!
nadya_ua

Повідомлення Додано: Вів 18 сер, 2009 11:34

Re: EURO

0720 написав:Нерезидентам свифт разрешен куда угодно.

Резидентам можно получать, нельзя отправлять за пределы Украины.

Т.е. я правильно понял, что банк Киев может перевести мне, нерезиденту, валюту на мой зарубежный счет? Спасибо!
Logic

Подякував: 7 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 сер, 2009 11:38

Logic написав:
0720 написав:Нерезидентам свифт разрешен куда угодно.

Резидентам можно получать, нельзя отправлять за пределы Украины.

Т.е. я правильно понял, что банк Киев может перевести мне, нерезиденту, валюту на мой зарубежный счет? Спасибо!

Только в том случае, если вы нерезидент. Например, иностранец без украинского гражданства и вида на жительство.
0720
5

Подякував: 133 раз.
Подякували: 1872 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 сер, 2009 11:43

Блин! Шо я вижу! Болтобанк опять развил свою деятельность и перестал отдавать депозиты? Или Кинем банк тока валюту не отдает?
Shadow Lord

Повідомлення Додано: Вів 18 сер, 2009 11:46

0720 написав:Только в том случае, если вы нерезидент. Например, иностранец без украинского гражданства и вида на жительство.

Я-то да, а жена, на которую оформлен счет - нет... Блин, так что наверное не получится...
Logic

Подякував: 7 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 сер, 2009 11:58

Logic написав:
0720 написав:Только в том случае, если вы нерезидент. Например, иностранец без украинского гражданства и вида на жительство.

Я-то да, а жена, на которую оформлен счет - нет... Блин, так что наверное не получится...

Получится. Открываете текущий валютный счёт, на который вам жена переводит внутрибанковским переводом валюту. После этого можете свифтом отправить за границу.

Возможно, для этого придётся оформить договор дарения или материальной поддержки, но имея свидетельство о браке - это не проблема вообще.
0720
5

Подякував: 133 раз.
Подякували: 1872 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 сер, 2009 12:18

ardi написав:gragdanina

Вам удалось "добиться возврата вклада, прибегнув к активным действиям" :!: :lol:
А могли бы получить 8 августа. :?:
А мы глупые и спокойные. Поэтому свое получим еще не скоро.

8 авг. никак не могла т.к. вернулась в Киев только 10-го :) И заявление отнесла только 12 :( И то не хотели принимать
gragdanina

Повідомлення Додано: Вів 18 сер, 2009 12:23

Продолжение :D

Тимошенко сприйняла одну рушницю за "цілий арсенал"?

Арсенал зброї, що був нібито виявлений в банку "Київ", складається з однієї рушниці.

Так стверджує екс-глава правління і колишній мажоритарний акціонер банку Микола Марченко, пише "Дело".

Останні події

Україна продовжує зменшувати обсяги закупівель газу

У БЮТ махнули на усе: "Ця коаліція вже мало кому потрібна"

"Вони розкрили сейф у моєму кабінеті, де справді була одна рушниця, що 15 років там знаходиться і на яку 15 років міліція дає дозвіл на збереження", – повідомив Марченко.

Він вважає, що його кабінет зламали протизаконно, тому що він знаходиться в приміщенні, що не належить "Києву" і розташовано поверхом вище банку.

"Вони зламали замки, а це небанківське приміщення – це приміщення Деревообробного комбінату №3", – розповідає Марченко.

Такі дії він називає передвиборним піар-ходом.

"Людям нема чого робити, вони перед виборами знаходять якусь дурницю і шукають ворогів народу. В вівторок я подам позовну заяву в суд на цю усю вакханалію, що вони там влаштували", – обурився Марченко.

Як відомо, прем'єр Юлія Тимошенко в понеділок заявила про те, що в банку "Київ" було виявлено "цілий арсенал зброї".
http://pravda.com.ua/news/2009/8/18/99983.htm
tornado88

Повідомлення Додано: Вів 18 сер, 2009 12:28

Litigation_Attorney написав:
gragdanina написав:А я когда прихожу и мне в чем-то отказывают незаконно - сразу устраиваю "вырванные годы". И все решается!

Вы не вырванные годы устраиваете, Вы пар выпускаете...Это две большие разницы...
Судя по тому, что Вас записали аж на пятницу...

Сражаюсь как могу. К сожалению, я не юрист, глубоких знаний не имею, да и времени. А вы - судя по довернности "представлять интересы заказчика" - юрист. Так почему бы вам не помочь здесь людям дельным советом? Посмотрите сколько у форумчан возникло проблем с возвратом валютных депозитов !
gragdanina

Повідомлення Додано: Вів 18 сер, 2009 12:41

Подавайте иски в суд и вам вернут в валюте. У меня это все получилось на ура! А 3-4 месяца назад надо мной смеялись и спрашивали - зачем в суд?..
Чукча

Подякував: 31 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

#<1 ... 145146147148149 ... 212>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор