Ліквідація "спрощенки" призведе до нової хвилі закриття підп

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 891011>
Повідомлення Додано: Чет 20 жов, 2016 10:47

freeze написав:
  budivelnik написав:2 З іншого боку я за те , що рівень обовязкових платежів по спрощеній системі приблизно дорівнював рівню сплати податків з середньої(а не мінімальної як сьогодні) зарплати по Україні.
Не уверен, что так правильно.
Возможно надо постепенно поднимать, но тут надо смотреть и на количество действующих ФОПов в стране.
Как бы так не получилось, что подняли, а в результате налогов получили в бюджет меньше, потому что половина ФОПов разбежалась или полностью перешла в тень.
Должен быть умный эквилибриум.
И невозможно карательными мерами бегать за миллионами людей, содержать большое количество налоговых карателей будет дороже государству, чем даже сохранить просто текущее состояние. Не говоря уже о том, что могут на выборах эти миллионы и припомнить обиду, а тут у наших политиков за каждую десятую процента битва идет.
1 Те що будь-які зміни повинні проходити еволюційно - це однозначно
2 Як на мене то увагу треба загострити на суму податків які сплачують підприємців, тобто по формулі
кількість х плата з одного = сума
І наприклад намалювавши дорожну карту ( нехай це буде + 50 грн/місяць додатково) дивитись , як відкриваються чи закриваються.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 20 жов, 2016 11:22

budivelnik написав:Дозвольте з Вами не погодитись
1 Ви ходили в дитячий садок, потім в школу -це приблизно 15 років і за це практично нічого не платили
2 За Вас сьогодні хтось воює,охороняє кордони
3 Як би то не було , але утримується правоохоронна система-яка Вас захищає
4 Як би то не було , але утримується медична галуль
5 Ви все одно постарієте і будете отримувати пенсію(або сьогодні з того що платите Ви отримують пенсію Ваші батьки).....

1. Когда я был в садике и школе мои родители платили налоги
2. добровольно вносил свои личные средства на поддержание армии через волонтеров и знакомых.
3. ни разу не получал адекватную помощь от правоохранительных органов
4. за 99% всех медицинских услуг плачу
5. прожить на нынешнюю пенсию не возможно, поэтому делаю все самостоятельно что бы были другие источники дохода в старости

А теперь вы мне ответьте, Вы видели когда либо как живут чиновники выше среднего ранга: военные, медики, силовые органы, судьи... на зарплату из бюджета?
Так может проще создать систему в которой не выгодно будет давать им взятки и будет контроль над тратами бюджетных средств?
Повышением налогов мы только себя в еще больший угол загоняем.
dude86

Подякував: 22 раз.
Подякували: 32 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 жов, 2016 11:37

dude86 написав:
1 Ви ходили в дитячий садок, потім в школу -це приблизно 15 років і за це практично нічого не платили
5 Ви все одно постарієте і будете отримувати пенсію(або сьогодні з того що платите Ви отримують пенсію Ваші батьки).....

А сьогодні у Вас є діти і Ви так само як і ваші батьки - повинні платити
  dude86 написав: 2. добровольно вносил свои личные средства на поддержание армии через волонтеров и знакомых.
Армійський бюджет приблизно 60 000 000 000 грн.
1 Ви за рік допомагаєте армії в розмірі 5000 грн?
2 Думаєте що і інші 12 млн працюючих допомагають так само ?
  dude86 написав:3. ни разу не получал адекватную помощь от правоохранительных органов
А по Вашому органи потрібні тільки тоді коли у вас щось вкрали ? Вам важко припустити , що спокій на вулицях - це ї є робота органів
  dude86 написав:4. за 99% всех медицинских услуг плачу
А Ви впевнені що той 1% який отримуєте безкоштовно - коштує менше ніж з Вас беруть податків на цей 1%
  dude86 написав:5. прожить на нынешнюю пенсию не возможно, поэтому делаю все самостоятельно что бы были другие источники дохода в старости
Але при цьому Ви ж не збираєтесь відмовлятись від тих 1500 грн/місяць середньостатистичної пенсії в майбутньому
  dude86 написав:А теперь вы мне ответьте, Вы видели когда либо как живут чиновники выше среднего ранга: военные, медики, силовые органы, судьи... на зарплату из бюджета?
Так может проще создать систему в которой не выгодно будет давать им взятки и будет контроль над тратами бюджетных средств?
1 Погоджуюсь що тисяч з десять різного роду чиновників живуть не на зарплату
2 Погодьтесь і Ви , що при бюджеті(+пенсійний) в 800 млрд грн - життя 10 000 чиновників ,кожен з яких отримує нехай навіть по 1 млн в рік , що в сумі буде становити 10 млрд грн рік - великої погоди не зробить.

ПС
У нас всього 2 млн бюджетників . з яких
600 000 вчителі
400 000 лікарі
300 000 військові
200 000 пожежники+міліція
500 000 - чиновники всіх рангів
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 20 жов, 2016 11:47

budivelnik написав:
  dude86 написав:

А сьогодні у Вас є діти і Ви так само як і ваші батьки - повинні платити
  dude86 написав: 2. добровольно вносил свои личные средства на поддержание армии через волонтеров и знакомых.
Армійський бюджет приблизно 60 000 000 000 грн.
1 Ви за рік допомагаєте армії в розмірі 5000 грн?
2 Думаєте що і інші 12 млн працюючих допомагають так само ?
  dude86 написав:3. ни разу не получал адекватную помощь от правоохранительных органов
А по Вашому органи потрібні тільки тоді коли у вас щось вкрали ? Вам важко припустити , що спокій на вулицях - це ї є робота органів
  dude86 написав:4. за 99% всех медицинских услуг плачу
А Ви впевнені що той 1% який отримуєте безкоштовно - коштує менше ніж з Вас беруть податків на цей 1%
  dude86 написав:5. прожить на нынешнюю пенсию не возможно, поэтому делаю все самостоятельно что бы были другие источники дохода в старости
Але при цьому Ви ж не збираєтесь відмовлятись від тих 1500 грн/місяць середньостатистичної пенсії в майбутньому
  dude86 написав:А теперь вы мне ответьте, Вы видели когда либо как живут чиновники выше среднего ранга: военные, медики, силовые органы, судьи... на зарплату из бюджета?
1 Погоджуюсь що тисяч з десять різного роду чиновників живуть не на зарплату
2 Погодьтесь і Ви , що при бюджеті(+пенсійний) в 800 млрд грн - життя 10 000 чиновників ,кожен з яких отримує нехай навіть по 1 млн в рік , що в сумі буде становити 10 млрд грн рік - великої погоди не зробить.

ПС
У нас всього 2 млн бюджетників . з яких
600 000 вчителі
400 000 лікарі
300 000 військові
200 000 пожежники+міліція
500 000 - чиновники всіх рангів

я каждый месяц не меньше чем 15 тыс грн плачу в бюджет с различных видов налогов...я думаю, что этого с лихвой хватает на оплату того сервиса, который я получаю с бюджета...
А то что вы приводите цифры, что чиновники обходятся не очень дорого для бюджета, это так. Но они как паразиты не дают развиваться экономике и поэтому общий уровень будет оставаться на уровне "банановых" стран Африки. Никакие инвестиции не пойдут к нам пока у нас нет прозрачных правил ведения бизнеса.
dude86

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 20 жов, 2016 19:00

dude86 написав:я каждый месяц не меньше чем 15 тыс грн плачу в бюджет с различных видов налогов...я думаю, что этого с лихвой хватает на оплату того сервиса, который я получаю с бюджета...
1 Це добре що Ви стільки можете заплатити
2 З іншого боку , позволю собі засумніватись що ці 15000 платите особисто Ви , а не Ви+Ваші працівники
3 Навіть якщо 15000 платите особисто Ви , то для того щоб збалансувати бюджет на сьогоднішнії рівнях потрібно
800 млрд грн/ 15 000 грн з особи/12 місяців=4,44 млн осіб таких самих платників
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 21 жов, 2016 08:27

budivelnik написав:
  dude86 написав:я каждый месяц не меньше чем 15 тыс грн плачу в бюджет с различных видов налогов...я думаю, что этого с лихвой хватает на оплату того сервиса, который я получаю с бюджета...
1 Це добре що Ви стільки можете заплатити
2 З іншого боку , позволю собі засумніватись що ці 15000 платите особисто Ви , а не Ви+Ваші працівники
3 Навіть якщо 15000 платите особисто Ви , то для того щоб збалансувати бюджет на сьогоднішнії рівнях потрібно
800 млрд грн/ 15 000 грн з особи/12 місяців=4,44 млн осіб таких самих платників

Вы наверное забываете, что при покупке почти любого товара каждый платит 20% НДС, если это импорт, то 10% еще пошлины, акциз на многие группы товаров и прочие более мелкие налоги, с которыми сталкивается каждый в повседневной жизни, но не задумывается об этом. Поэтому я считаю, что указанная сумма относительно не большая. Много ли людей знают сколько они налогов платят?!
dude86

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 жов, 2016 11:39

budivelnik написав:1 Ви ходили в дитячий садок, потім в школу -це приблизно 15 років і за це практично нічого не платили

Моя дитина ходить в приватний садок. Потім піде в приватну школу.

budivelnik написав:2 За Вас сьогодні хтось воює,охороняє кордони

Я проти війни і насильства.
На прикордонників даю в повній мірі.

budivelnik написав:3 Як би то не було , але утримується правоохоронна система-яка Вас захищає

Правоохоронна система захищає владу, а не вас. Крадіжками в квартирах практично ніхто не займається.
Мені не потрібна правоохоронна система у такій кількості.

budivelnik написав:4 Як би то не було , але утримується медична галуль

В мене і моєї родини - медична страховка.

budivelnik написав:5 Ви все одно постарієте і будете отримувати пенсію(або сьогодні з того що платите Ви отримують пенсію Ваші батьки).....

В теорії батьки самі собі на пенсію заробили. Результати їхньої праці упішно були приватизовані олігархатом і ці підприємства приносять прибуток.
На практиці я плачу ЕСВ достатнє для утримання більше ніж 2х пенсіонерів.
Щодо себе, після ще кількох рекомендацій МВФ, сумніваюся що доживу до пенсійного віку.

Ви забули ще вказати дороги та інфраструктуру.
По ним ПДВ вистачить з головою.
cannabis_ua

Подякував: 238 раз.
Подякували: 585 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 21 жов, 2016 12:08

cannabis_ua написав:Ви забули ще вказати дороги та інфраструктуру.

дороги не из НДС ремонтируются, а из дополнительного налога, который уже заложен в стоимость литра бензина, если не изменяет память примерно 1.5-2 грн с каждого литра все платят на "ремонт" дорог.
dude86

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 21 жов, 2016 13:00

dude86 написав:
  cannabis_ua написав:Ви забули ще вказати дороги та інфраструктуру.

дороги не из НДС ремонтируются, а из дополнительного налога, который уже заложен в стоимость литра бензина, если не изменяет память примерно 1.5-2 грн с каждого литра все платят на "ремонт" дорог.

Ок дороги, которые ремонтирует Укравтодор, вычеркиваем.
Хотя он финансируется из бюджета, а идет туда акциз или ПДВ - хз. Все идет с общака.
cannabis_ua

Подякував: 238 раз.
Подякували: 585 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 21 жов, 2016 13:26

Re: Ліквідація "спрощенки" призведе до нової хвилі закриття

dude86 написав:дороги не из НДС ремонтируются, а из дополнительного налога, который уже заложен в стоимость литра бензина, если не изменяет память примерно 1.5-2 грн с каждого литра все платят на "ремонт" дорог.

3 грн
Подякував: 340 раз.
Подякували: 230 раз.

Профіль

#<1 ... 891011>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор