Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?2014-16
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:я там вище привів 3 зцилки на ФГВФО в Коростені 2к квартирки, не переживай, з подальшим банкраном і девалом буде ще інтересніше. шоб не утруждать, копіпащу:
Жах! Ця малоосвічена людина має шкільний атестат??? І називає себе "спеціалістом"???? І тут ще вчить когось???
yura_ написав:а при чем тут коростень или козятин??? до киева далеко, до областных центров аналогично...
В Коростені за 200 000 грн наш пастух може щось купити.
Востаннє редагувалось Frant в Вів 02 гру, 2014 18:01, всього редагувалось 1 раз.
Макс, ти ж мене поняв, я ж не придираюсь до твоєї мови окупантів. Тепер по суті, Юра, тут писалось що ні на дім на колесах (прицеп) ні на людську хатинку не вистарчить 200 000 грн. Я ж кажу, що не переживайте панове так за мене, було б лише бажання, а варіанти знайдуться. Навіщо мені "двушку в Першотравенске", якщо можна в Коростені взяти: (електричком до Києва 3 години, як і з Козятина, обоє дальній ОКРЖН).
flyman написав:я там вище привів 3 зцилки на ФГВФО в Коростені 2к квартирки, не переживай, з подальшим банкраном і девалом буде ще інтересніше. шоб не утруждать, копіпащу:
Жах! Ця малоосвічена людина має шкільний атестат??? І називає себе "спеціалістом"???? І тут ще вчить когось???
цэ крупрый шпэцыалыст на проэкти за "2куе/мес", жах
flyman Флаймэн, ну вот скажи мне, недалекому, зачем тебе в Козятине, если там уже и до Тернополя "з години електричком" майже)) У тебя же один из постулатов " пешая доступность к офису"
Kapitoshka_2 написав:Флаймэн, ну вот скажи мне, недалекому, зачем тебе в Козятине, если там уже и до Тернополя "з години електричком" майже)) У тебя же один из постулатов " пешая доступность к офису"
Між іншим - село під Тернополем теж знаходиться в ПІШІЙ доступності від київського офісу. Між ними ж немає моря, океану, гір чи каньонів!
flyman написав:ОКРЖН для мене це зона ходу приміських електричок м.Києва
Щось 10 євро за годину роботи і приміські козятинські електрички між собою погано в,яжуться))
Востаннє редагувалось Frant в Вів 02 гру, 2014 18:12, всього редагувалось 3 разів.
airmax78 написав:Не, за такие деньги с кондеем - это надо искать китайчега и то, не очень навороченного, или матиз.
получается что если за 200к даже машину нормальную не взять, то тогда о какой квартире за 200к вообще может идти речь???
я в 2008 г. был в Домосфере. Там продавались ковры по 198 000 грн и сервизы обеденные с позолотой по 60 000 грн. Курс был ниже 5 грн/долл. Упал пепел с сигаретки, пролился кофе-и уже не тот ковёр. Шмякнулась тарелочка на пол и уже нет 1-3 тыс. грн. Юра, не все цены меряются сроком использования. У меня велосипед Украина есть, которому лет и лет, в СССР куплен. Так что, его цена будет меряться тысячами баксов?
Kapitoshka_2 написав:flyman Флаймэн, ну вот скажи мне, недалекому, зачем тебе в Козятине, если там уже и до Тернополя "з години електричком" майже)) У тебя же один из постулатов " пешая доступность к офису"
Тому що пакращення на чугунці. Зараз такий розклад потягів, що ну його в пень того хто таке придумав. Для мене офіс можна відкрити і в Коростені, аби добрий інтернет був. Але якщо є готова робота в Києві, чому паритися нерухомістю в Коростені?
Востаннє редагувалось flyman в Вів 02 гру, 2014 18:13, всього редагувалось 2 разів.