Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?2014-16

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 393394395396397 ... 413>
Повідомлення Додано: Вів 30 гру, 2014 14:23

flyman написав:були без ПЕРСОНАЛЬНОГО холодильника, не прикидайся ватяним валянком
Які холодильники? Зіл? Дніпро-2?
З тарганами та клопами хто веде боротьбу? Хозяїн чи орендар????
Востаннє редагувалось Frant в Вів 30 гру, 2014 14:26, всього редагувалось 1 раз.
Frant

Подякував: 1763 раз.
Подякували: 2578 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 гру, 2014 14:23

по-моему, флаймен переплачивает. видел в метро объявления - койкоместо у метро 700 грн месяц, причем даже о каких-то удобствах писали.
John Maynard Keynes

Заблокований
Подякував: 70 раз.
Подякували: 50 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 гру, 2014 14:24

hume написав:до чего форум дошёл, один закидывает какахами, другие обсуждают. Ув. человек муха, прекратите закидывать форум унылым говном, в тех квартирах, что вы постите, только нагадить осталось. Если так дальше пойдёт, буду просить вернуть обсуждения пупового элитного скворечника с видом на гаражи :mrgreen:

Шановний пане, дайте свою оцінку, скільки на Вашу думку має коштувати "типовий сегмент"?
Я своє бачення озвучив 6000.9000у.е.
Ви не згодні, обгрунтуйте будь-ласка!
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2839 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 30 гру, 2014 14:24

Faceless написав:Сейчас не найду, когда-то я пытался выяснить, и пришел к выводу, что бюджетников всех мастей в Киеве может быть до 300 тыс человек. Бюджетники - это подавляющее большинство тех, кто зарабатывает ниже даже средней официальной по госстату. Но еще нюанс. Если мы речь ведем о аренде, то несложно догадаться, что бюджетниками работают практически 100% местные, которые к аренде отношения не имеют. В частности и потому, что с таким уровнем ЗП невозможно арендовать. Или как вариант - бюджетник не является в семье ключевым "источником доходов".

1. Даже если брать 300 тыс человек, то из общего числа трудоспособного и РАБОТАЮЩЕГО населения Киева это составит порядка 15% от общей выборки и это ТОЛЬКО одна группа людей кот зарабатывают ниже среднего, по факту их гараздо больше.
2. По поводу местных, вы оооочень сильно заблуждаетесь, местные ну вообще никак не хотят работать за такую ЗП и пахать как негр на галере. Соотношение приезжих и местных уверен будет в сторону приезжих, а живут они в комнатухах по несколько человек. Как пример, могут снимать 3ху и жить там 6-8 человек, соотвественно это от 700 грн и выше с человека.
3002

Подякував: 5 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 гру, 2014 14:25

flyman написав:
  Faceless написав:Мерчик, нехай не ображаються представники цієї професії - аж ніяк не представник пересічного, з середнім рівнем доходу киянина, а представник більш нижчого прошарку.
І до них оренда аж ніяк не прив"язана.

Фейслес каже, що не прив"язана, а ринок оренди показує що прив"язана.
Фейслес каже, що 6 років нема іпотеки, а учотка Юра каже що є.
Фейслес каже, що іпотека не впливатиме на ціну КРЖН, так як її не було і нема, а КРЖН показує, що ціна падала і буде падати.

Докази, що ринок оренди щось там каже.
Шість років іпотека - лише поодинокі договори, з дуже жорсткими умовами. Відсутність іпотеки як фактора (я саме так сформулював відповідь у своєму пості) - це факт, останні шість років. Наявність окремих угод (я знаю ще кілька, окрім Юри) - нічого не міняє.
Отже, якщо іпотеки як фактора не було, її згортання ніяк не вплине на КРЖН, бо що не впливало, те й далі не впливатиме.
Тож Флайман поки що показує лише повну нездатність розуміти прочитане, навіть з кільканадцятого разу. Можливо то проявляється результат авітамінозу (бо як ми пам"ятаємо з "Книги буття Флаймена", в холодильнику - пиво та шкварки), можливо - наслідки психологічної травми від ВАБу і розбитих ним надій і ілюзій.
Faceless
Модератор

Подякував: 1491 раз.
Подякували: 8228 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Вів 30 гру, 2014 14:26

airmax78 написав:
  flyman написав:
  Faceless написав:Мерчик, нехай не ображаються представники цієї професії - аж ніяк не представник пересічного, з середнім рівнем доходу киянина, а представник більш нижчого прошарку.

Фейслес каже, що іпотека не впливатиме на ціну КРЖН, так як її не було і нема, а КРЖН показує, що ціна падала і буде падати.

Флайман, вы чего запаниковали? ФГФВЛ затримує повернення 200к?
бахматий крутить моє бабло на холяву, а ФГВФО йому підігрує.
Я не доотримую 150у.е. відсотків, відповідно держава 20 у.е податків щомісячно.
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 30 гру, 2014 14:27

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Первый написав:З наступного року ставка по процентам з депо - 20 %

вы уверены??? то наверное начиная с какойто суммы, а для основной массы 15%

3) Налог на пассивные доходы - проценты по депозитам, инвестиционный доход, прибыль и роялти - в рамках налоговой реформы планируется увеличить с 15% до 20%.

плохо... теперь буду иметь вместо копеечного профита убыток с депозитов которые держу для выплаты кредита при полном покращенни
Востаннє редагувалось yura_ в Вів 30 гру, 2014 14:31, всього редагувалось 1 раз.
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 гру, 2014 14:28

flyman написав:бахматий крутить моє бабло на холяву, а ФГВФО йому підігрує.
попереджували - не можна тримати гроші в гривнях на депозитах.
Чому ти протупив попередження старших товаришів???? 8)
Жадібність очі затьмарила???? :roll:
Востаннє редагувалось Frant в Вів 30 гру, 2014 14:29, всього редагувалось 1 раз.
Frant

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 30 гру, 2014 14:28

Faceless написав:
  flyman написав:

Докази, що ринок оренди щось там каже.
Шість років іпотека - лише поодинокі договори, з дуже жорсткими умовами. Відсутність іпотеки як фактора (я саме так сформулював відповідь у своєму пості) - це факт, останні шість років. Наявність окремих угод (я знаю ще кілька, окрім Юри) - нічого не міняє.
Отже, якщо іпотеки як фактора не було, її згортання ніяк не вплине на КРЖН, бо що не впливало, те й далі не впливатиме.
Тож Флайман поки що показує лише повну нездатність розуміти прочитане, навіть з кільканадцятого разу. Можливо то проявляється результат авітамінозу (бо як ми пам"ятаємо з "Книги буття Флаймена", в холодильнику - пиво та шкварки), можливо - наслідки психологічної травми від ВАБу і розбитих ним надій і ілюзій.

Фейслес пише, що а караван іде - КРЖН падає, рік падіння, дна не видно.
Дно десь біля 6..9куе. для 1к квартири "типового сегменту"
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Вів 30 гру, 2014 14:30

flyman написав:Дно десь біля 6..9куе.
І квартири на Хрещатику будуть міняти на Ланоси!

Як комусь хочеться манни небесної!

Флаймен, в мене є кілька знайомих. Небогатих, скажемо, людей.
Як думаєш, скільки квартир вони зможуть купити по ціні 6000-9000 доларів за штуку? :mrgreen:
Frant

Профіль

#<1 ... 393394395396397 ... 413>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор