Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?2014-16
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:Я знімаю за 1400 грн кімнату + 80 комунальні послуги. 5хв від метро і 20 хв пішки до роботи. Персональна кімната мебльована, з персональним холодильником. До завершення опалювального сезону не збираюсь змінювати, але варіанти переглядаю. А що ви так всполошилися? Засмучує реальний стан ринку оренди?
Извините, я просто не знал что с персональным холодильником, тогда это в корне меняет дело. Действительно где сейчас найдешь арендное жилье с ПЕРСОНАЛЬНЫМ холодильником.
А по факту, вы снимате комнатуху, а мы здесь говорим за квартиру, ну конечно если для вас так критичны 500 грн то ваш выбор оправдан ЗЫ По поводу падения цен на КРЖН то я лично рад
Востаннє редагувалось 3002 в Вів 30 гру, 2014 14:09, всього редагувалось 1 раз.
flyman написав:Я знімаю за 1400 грн кімнату + 80 комунальні послуги. 5хв від метро і 20 хв пішки до роботи. Персональна кімната мебльована, з персональним холодильником.
Нам можна заздрити???
3002 написав:Действительно где сейчас найдешь арендное жилье с ПЕРСОНАЛЬНЫМ холодильником.
Очевидно, у Флаймена були ситуації, коли він орендував житло БЕЗ холодильника.
5 квартир это вообще не показательно, вы сначало убедитесь, что это реальные предложения? Может и 5 нет. Вы хотя бы ради интереса попробуете с рылом поговорить за просмотр
до чего форум дошёл, один закидывает какахами, другие обсуждают. Ув. человек муха, прекратите закидывать форум унылым говном, в тех квартирах, что вы постите, только нагадить осталось. Если так дальше пойдёт, буду просить вернуть обсуждения пупового элитного скворечника с видом на гаражи
3002 написав:Ну и расскажите как Держстат считает тень? Только конкретно а не общими фразами типа "все берется от фанаря". Очень интересно почитать))))
Доли я не знаю ,собственно, как и вы, поэтому спорить об их удельном весе глупо, тем более что перечислил далеко не все группы, которые получают ниже 5000грн.
Вы забываете еще и то, что госстат публикует "грязную" ЗП, до налогообложения. Т.е. по госстату средняя "на руки" не 5000, а где-то 4070 Касательно учета тени. Вот иструкция расчета средней ЗП с госкомстата - http://www.ukrstat.gov.ua/metod_polog/m ... spr_01.pdf Вот методологии - http://www.ukrstat.gov.ua/metod_polog/menu/11_rp.htm Может, вы внимательнее, и найдете там методы учета тени. Мало того, даже если они есть - это 100% экспертная оценка. Что такое в нашей стране экспертная оценка чиновника, и чем чревато для чиновника завышать уровень тени от "политически правильного" - думаю догадаетесь.
3002 написав:Доли я не знаю ,собственно, как и вы, поэтому спорить об их удельном весе глупо, тем более что перечислил далеко не все группы, которые получают ниже 5000грн.
Сейчас не найду, когда-то я пытался выяснить, и пришел к выводу, что бюджетников всех мастей в Киеве может быть до 300 тыс человек. Бюджетники - это подавляющее большинство тех, кто зарабатывает ниже даже средней официальной по госстату. Но еще нюанс. Если мы речь ведем о аренде, то несложно догадаться, что бюджетниками работают практически 100% местные, которые к аренде отношения не имеют. В частности и потому, что с таким уровнем ЗП невозможно арендовать. Или как вариант - бюджетник не является в семье ключевым "источником доходов".
flyman написав:то бабушки будуть змушені шукати додатковий заробіток, напр. через здачу в оренду вільної площі. Відповідно, ринок оренди ще просяде.
Бабушки і так здають в оренду вільну нерухомість при наявності, а то й свою, і живуть на дачах. Тож питання може стояти в основному про ріст пропозиції кімнат. Це свій сегмент оренди, що й так мало конкурує з орендою окремого житла, тож нехай собі просідає.
flyman написав:Я знімаю за 1400 грн кімнату + 80 комунальні послуги. 5хв від метро і 20 хв пішки до роботи. Персональна кімната мебльована, з персональним холодильником.
Нам можна заздрити???
3002 написав:Действительно где сейчас найдешь арендное жилье с ПЕРСОНАЛЬНЫМ холодильником.
интересно, у него есть персональное седло для унитаза
flyman написав:Я знімаю за 1400 грн кімнату + 80 комунальні послуги. 5хв від метро і 20 хв пішки до роботи. Персональна кімната мебльована, з персональним холодильником. До завершення опалювального сезону не збираюсь змінювати, але варіанти переглядаю. А що ви так всполошилися? Засмучує реальний стан ринку оренди?
Извините, я просто не знал что с персональным холодильником, тогда это в корне меняет дело. Действительно где сейчас найдешь арендное жилье с ПЕРСОНАЛЬНЫМ холодильником.
А по факту, вы снимате комнатуху, а мы здесь говорим за квартиру, ну конечно если для вас так критичны 500 грн то ваш выбор оправдан ЗЫ По поводу падения цен на КРЖН то я лично рад
Ні от я перед новорічними святами, в розпал зими маю шукати собі щось інше. В мене був і є певний план дій і стратегія і я його/її дотримуюся.
Нам можна заздрити???
интересно, у него есть персональное седло для унитаза
Сідло для унітазу - мабуть, єдине на всіх. Універсальне, так би мовити. Це ж не холодильник)))
Найдешевша оренда - кімнати та ліжко-місця у власній квартирі. Нею займаються, як правило, від бідності.
Востаннє редагувалось Frant в Вів 30 гру, 2014 14:21, всього редагувалось 2 разів.
[quote="2792252:flyman"Я знімаю за 1400 грн кімнату + 80 комунальні послуги. 5хв від метро і 20 хв пішки до роботи. Персональна кімната мебльована, з персональним холодильником.
Востаннє редагувалось Жека79 в Вів 30 гру, 2014 14:22, всього редагувалось 2 разів.
Faceless написав:Мерчик, нехай не ображаються представники цієї професії - аж ніяк не представник пересічного, з середнім рівнем доходу киянина, а представник більш нижчого прошарку. І до них оренда аж ніяк не прив"язана.
Фейслес каже, що не прив"язана, а ринок оренди показує що прив"язана. Фейслес каже, що 6 років нема іпотеки, а учотка Юра каже що є. Фейслес каже, що іпотека не впливатиме на ціну КРЖН, так як її не було і нема, а КРЖН показує, що ціна падала і буде падати.
Флайман, вы чего запаниковали? ФГФВЛ затримує повернення 200к?
Нам можна заздрити???
були без ПЕРСОНАЛЬНОГО холодильника, не прикидайся ватяним валянком