судячи по останнім об"явам бомбер має пасти нижче 1000
|
|
ого сколько денег потерял зрозуміти незрозуміле!!! )))
характеристика 1 категорії - дрібна одноосібна діяльність – сплата ПДФО за фіксованою ставкою: - фізичні особи не зареєстровані як підприємці без права найму інших осіб; - види діяльності – роздрібна торгівля товарами власного виробництва; надання побутових послуг населенню; традиційні народні промисли (перелік встановлюється місцевою радою); - обсяг річного доходу до 250 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня звітного року ( у 2016 році – 344,5 тис. грн.); - реєстрація: заявочний принцип з поданням заяви до органу місцевого самоврядування (сільради, міськради, райради тощо). Місцевий орган самоврядування повідомляє орган ДФСУ про таку заяву. Орган ДФСУ бере таку фізичну особу на податковий облік як платника ПДФО за фіксованим розміром; - розмір податку: фіксований розмір ПДФО в місяць 10% мінімальної заробітної плати, встановленої на 1 січня податкового року (у 2016 році – 137,8 грн. у розрахунку на місяць); - звітний період: календарний рік, за який подається декларація спрощеної форми про доходи, отримані від здійснення такої діяльності; - відсутність вимог щодо державної реєстрації підприємцем; - відсутність вимог щодо ведення обліку доходів і витрат; - самостійне визначення бази нарахування ЄСВ; ....от я зареєстрований ФОП, то я під 1-шу категорію аж ніяк не попадаю???(якщо я зараз на 1-шій групі в ДФС) ....і друге питання: ЯК САМЕ, яким чином будуть ЗНАТИ/визначати мій прибуток, якщо у друй категорії не потрібно мати касового апарату, якщо доходи до 1млн.грн??? ...дякую!
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||