|
Криптовалюта, ринок криптовалют |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Пон 19 гру, 2022 18:11
Patr1ot написав: vitaxa2006 написав:Панове, доброго дня та мирного неба! У мене таке питання до знавців: купив btc та eth в цьому році вперше. Eth взяв по $2.6к у січні, Btc по $24к у серпні. Це були усі заощадження, взагалі. Нікого ні в чому не звинувачую, сам примав рішення. До цього лише спостерігав у минулому році. На сьогодні в мінусі 40% від суми загального депозиту (eth -60%, btc -30%), в грошовому еквіваленті мінус $23к. Розумію, що скажуть, вкладати треба ті кошти, які не шкода загубити зовсім, але як трапилося, так трапилося... Зовсім не розумію тенденцій по росту та падінню. Виходить погана новина, може бути як ріст, так і падіння, і з гарними новинами така ж фігня. Зрозумів лише одне, що зовсім нічого не розумію. Як мені здається , це просто схема понці у світовому масштабі та онлайн казіно. Я читав white paper, деяку інформацію розумію. Як вважаєте, є шанс вийти в 0 та повернути те, що вклав? Можливо, з часом? Прошу вибачення за свій оффтоп у профільній гілці, де розглядають серйозні питання. Більше турбувати не стану, просто хотів почути різні думки, можливо є також люди, які як і я дуже багато втратили на сьогодні у криптовалюті. Дякую всім за коментарі!
Поки Ви тримаєте фішки з цього казіно (монети eth, btc), доки нічого не втратили. Как только Вы их продадите, то зафиксируете убыток. Ждать роста до суммы 23к, нужно будет год либо два, а возможно и быстрее. Я бы на Вашем месте забыл про эти деньги, если от них не зависит Ваше существование сегодня, время от времени смотрел коинмаркеткап (не навязчиво). Но тут конечно нужно знать себя и свою психику, сможете ли Вы преодолеть постоянные мысли об убытке и потере денег.
Доречна порада.... Я не чекав, що це так психічно складно, жити є за що, але більше заощаджень немає. Буду намагатися абстрагуватися від усіх джерел інформації по крипті, а то відчуваю, як потроху зїжджаю з глузду....
-
vitaxa2006
-
-
- Подякував: 655 раз.
- Подякували: 118 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 19 гру, 2022 18:44
Patr1ot написав: vitaxa2006 написав:Панове, доброго дня та мирного неба! У мене таке питання до знавців: купив btc та eth в цьому році вперше. Eth взяв по $2.6к у січні, Btc по $24к у серпні. Це були усі заощадження, взагалі. Нікого ні в чому не звинувачую, сам примав рішення. До цього лише спостерігав у минулому році. На сьогодні в мінусі 40% від суми загального депозиту (eth -60%, btc -30%), в грошовому еквіваленті мінус $23к. Розумію, що скажуть, вкладати треба ті кошти, які не шкода загубити зовсім, але як трапилося, так трапилося... Зовсім не розумію тенденцій по росту та падінню. Виходить погана новина, може бути як ріст, так і падіння, і з гарними новинами така ж фігня. Зрозумів лише одне, що зовсім нічого не розумію. Як мені здається , це просто схема понці у світовому масштабі та онлайн казіно. Я читав white paper, деяку інформацію розумію. Як вважаєте, є шанс вийти в 0 та повернути те, що вклав? Можливо, з часом? Прошу вибачення за свій оффтоп у профільній гілці, де розглядають серйозні питання. Більше турбувати не стану, просто хотів почути різні думки, можливо є також люди, які як і я дуже багато втратили на сьогодні у криптовалюті. Дякую всім за коментарі!
Поки Ви тримаєте фішки з цього казіно (монети eth, btc), доки нічого не втратили. Как только Вы их продадите, то зафиксируете убыток. Ждать роста до суммы 23к, нужно будет год либо два, а возможно и быстрее. Я бы на Вашем месте забыл про эти деньги, если от них не зависит Ваше существование сегодня, время от времени смотрел коинмаркеткап (не навязчиво). Но тут конечно нужно знать себя и свою психику, сможете ли Вы преодолеть постоянные мысли об убытке и потере денег.
Сложно только в первый раз. После первых потерянных 100куе уже не обращаешь внимания на врменные убытки. У меня сейчас в красном все. Глубоко. И я ничего кроме легкой досады не испытываю. А когда терял первые 10куе - спать не мог, думать ни о чем другом не мог.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 19 гру, 2022 19:10
airmax78 написав:Сложно только в первый раз.
ага, главное жене не показывать 
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 499 раз.
- Подякували: 1289 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Вів 20 гру, 2022 00:39
airmax78
а шо такое "красный"?
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Вів 20 гру, 2022 13:50
Binance.US to Acquire Bankrupt Voyager Digital’s Assets for $1 Billion
-
greenozon
-
-
- Подякував: 567 раз.
- Подякували: 1747 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Вів 20 гру, 2022 17:38
Уважаемые пользователи!
Вы, вероятно, заметили, что в последнее время могли быть проблемы с пополнением и выводом гривны. Эта проблема связана не с KUNA, а с проблемами на всем рынке P2P/A2C. Большинство сервисов отключили возможность вывода гривны, поэтому транзакции производятся платежными системами дольше обычного.
-
greenozon
-
-
- Подякував: 567 раз.
- Подякували: 1747 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Сер 21 гру, 2022 11:42
IMPRINTER 3дня никто не подскажет  это значит всё в минусе. как фонда бывает красной, так и графики крипты зелёные вверх, красные вниз малюют как правило. у азиатов бува синий вниз, а красный вверх...
-
чик
-
-
- Подякував: 6630 раз.
- Подякували: 1170 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Сер 21 гру, 2022 13:34
чик написав:IMPRINTER 3дня никто не подскажет  это значит всё в минусе. как фонда бывает красной, так и графики крипты зелёные вверх, красные вниз малюют как правило. у азиатов бува синий вниз, а красный вверх...
понял. яы думал какую-то конкретную крипту называют красной. как примат - зеленый )
-
IMPRINTER
-
2
1
- Свинорил 100 lvl
-
- Подякував: 228 раз.
- Подякували: 6253 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
5
2
Додано: Сер 21 гру, 2022 22:55
Почему курс доллара в Украине 36.6, а курс USDT около 40? Так же как и цена на абсолютно все криптовалюты завышена на те же процентов 10 примерно (как минимум, на куне)?
-
Maximilian84
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 11 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 гру, 2022 23:10
Maximilian84 написав:Почему курс доллара в Украине 36.6, а курс USDT около 40?
Может потому, что курс доллара в Украине: edvardd написав:40,20/40,30
? USDT последние недели несколько ниже (хотя может я не в не выгодных для продажи местах смотрю).
-
moveton
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 702 раз.
-
-
Профіль
-
-
1