Криптовалюта, ринок криптовалют

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 31713172317331743175 ... 3629>
Повідомлення Додано: П'ят 16 гру, 2022 22:52

Rack написав:
  airmax78 написав:
  somilitark написав:А що біток був дороще 40 кіло за одиницю?
Я не знав, ви і тут спец по ціні.
Вчора ФРС ставку знову підвищила ставку на вагомі 0.5%, скажіть як мудрець це до ×4 чи одразу на ×5?

Дивитись у майтнє можуть не тільки лише всі. USD 1,000,000 за біткоїн - це аневоідебл прайс.

Спочатку прочитав аневойДЕБИЛ прайс :) перечитав, зітхнув - лимон, покі що, не бачу в досяжной перспективі...а шкода.

Скажи кому-небудь у 2013му, що бетховен кошутватиме 18куе в 2017му - покрутили б пальцем у віска.
airmax78

Подякував: 987 раз.
Подякували: 5352 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 17 гру, 2022 11:49

Re: Криптовалюта, ринок криптовалют

vitaxa2006 написав:Зрозумів лише одне, що зовсім нічого не розумію. Як мені здається , це просто схема понці у світовому масштабі та онлайн казіно. Я читав white paper, деяку інформацію розумію. Як вважаєте, є шанс вийти в 0 та повернути те, що вклав? Можливо, з часом?

Ну скажем так - покупка эфира это конечно ошибка.Биток вполне нормально.я же недавно пояснял. что цена на этом рынке меняется в разы и в этом нет ничего страшного.Биток па 24 будет однозначно. а вот с эфиром трудно сказать.Кросс к битку у вас был больше 0,1.Можно попробовать всё в биток перевести.Ключевая фраза - з часом...ждите.
Кучинелли

Заблокований
Подякував: 202 раз.
Подякували: 719 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 17 гру, 2022 15:06

greenozon

Подякував: 567 раз.
Подякували: 1747 раз.

Профіль

1
3
1
6
Повідомлення Додано: Суб 17 гру, 2022 15:13

greenozon написав:https://t.me/cryptwit/82
FTX продавала фальшивые BTC своим пользователям. Сэм Банкман-Фрид признался в массовом обмане всех клиентов FTX.

А шобы понять фальшивые или настоящие достаточно перегнать туды-сюды между кошельками/биржами?
Amethyst
Фінансовий гуру Finance.ua

Подякував: 499 раз.
Подякували: 1289 раз.

Профіль

3
1
1
10
Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2022 12:41

vitaxa2006
Особливо нічого страшного не бачу.
Ціна BTC зараз однозначно мала би бути вище 30. Грубо, в районі 40.
Та не переживайте особливо.
Продайте 8% за USD чи USDT і спіть спокійно.
І не думайте продавати одразу після того, як вийдете в нуль.
Ціна за якою ви купили ніяк не має впливати на Вас.
Це пройдений етап, як вирваний зуб, який більше нікого не цікавить і ні на що не впливає, крім Вашого самолюбства.
Помилкою є лише закупитися на всю котлету.
Ніколи не вкладайте всі гроші кудись, особливо у крипту, щоб завжди мати гроші на купівлю при подальшій просадці (крім випадків, коли проект явне лайно).
І ніколи не продавайте зовсім, бо може бути геть не здоровий ріст - тоді ще трохи продасте по космічній ціні.
Цифра

Подякував: 30 раз.
Подякували: 32 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2022 12:42

В OKX вивід не працює 5 годин.
Цифра

Подякував: 30 раз.
Подякували: 32 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2022 18:30

Кучинелли написав:
  vitaxa2006 написав:Зрозумів лише одне, що зовсім нічого не розумію. Як мені здається , це просто схема понці у світовому масштабі та онлайн казіно. Я читав white paper, деяку інформацію розумію. Як вважаєте, є шанс вийти в 0 та повернути те, що вклав? Можливо, з часом?

Ну скажем так - покупка эфира это конечно ошибка.Биток вполне нормально.я же недавно пояснял. что цена на этом рынке меняется в разы и в этом нет ничего страшного.Биток па 24 будет однозначно. а вот с эфиром трудно сказать.Кросс к битку у вас был больше 0,1.Можно попробовать всё в биток перевести.Ключевая фраза - з часом...ждите.

Ефір купив, коли ціна на нього була 7% від вартості біткоіна. Зараз приблизно таке ж співвідношення, тобто без різниці, чи купив би тоді біткоін по тій ціні ($37000), зараз була б та сама сума у фіаті. Але, ваша порада перевести 8 eth, які у мене є, у btc, мене зацікавила. Є сенс так зробити? Щоб увесь портфель залишився тільки у біткоіні? У наступному році співвідношення ефіра до біткоіна погіршиться?
vitaxa2006

Подякував: 655 раз.
Подякували: 118 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 18 гру, 2022 21:33

Re: Криптовалюта, ринок криптовалют

vitaxa2006 написав:Ефір купив, коли ціна на нього була 7% від вартості біткоіна. Зараз приблизно таке ж співвідношення, тобто без різниці, чи купив би тоді біткоін по тій ціні ($37000), зараз була б та сама сума у фіаті. Але, ваша порада перевести 8 eth, які у мене є, у btc, мене зацікавила. Є сенс так зробити? Щоб увесь портфель залишився тільки у біткоіні? У наступному році співвідношення ефіра до біткоіна погіршиться?

Пока ситуация такая, что роста особенно большого не предвидится.Вероятнее падение или топтание.В таком режиме доминация биткойна растёт и он смотрится лучше альтов.А эфир вообще после перехода на ПОС сдал позиции.Плюс уже есть масса "убийц эфира", рано или поздно кто то из них его кокнет, т к по параметрам почти все его превосходят.Эфир держится на раскрученной популярности и соотв огромной экосистеме.Это сломать сразу невозможно.Но со временем произойдёт.По поводу цены - есть мнения, что эфир вообще биток переплюнети будет 7-15т(я не сторонник такого), а есть и 150-200, тоже крайность.Что будет в будущем не знает никто.И даже сейчас если кто то ляпнет и потом окажется , что он угадал, ему это чести не сделает, хотя бы потому, что просто ляпнул, когда нужно честно сказать - только время покажет.Технически на графике или будет растяжение 4й волны(тогда вверх) или 5я волна вниз до 14000 по битку.Во время падения чаще альты падают быстрее.А выбор делать вам самому, т к это ваши средства.С другой стороны диверсификация тоже полезна, но я бы всё же взял другие альты, те которые упали очень сильно.Тут как правило срабатывает эффект пружины - чем сильнее упадёт, тем сильнее отскочит.Но решает хозяин денег в зависимости от своей стратегии.
Кучинелли

Заблокований
Подякував: 202 раз.
Подякували: 719 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2022 14:22

цирк із бінанс-звітінгом продовжується... :)
---------
The auditing firm working with Binance, KuCoin, and other leading cryptocurrency exchanges on proof-of-reserves statements, Mazars, has paused all work for cryptocurrency clients. In a statement, the firm said it only paused its work for crypto firms relating to these reports.

According to the statement, Mazars halted proof-of-reserves reports due to “concerns regarding the way these reports are understood by the public.” The firm added that its proof-of-reserve reports "do not constitute either an assurance or an audit opinion on subject matter.”

Instead, Mazars added, they “report limited findings based on the agreed procedures performed on the subject matter at a historical point in time."

The accounting firm performed a proof-of-reserves assessment of Binance earlier, finding its BTC reserves were overcollateralized. A link to the report on Mazars’ website no longer works.
greenozon

Подякував: 567 раз.
Подякували: 1747 раз.

Профіль

1
3
1
6
Повідомлення Додано: Пон 19 гру, 2022 16:28

vitaxa2006 написав:Панове, доброго дня та мирного неба! У мене таке питання до знавців: купив btc та eth в цьому році вперше. Eth взяв по $2.6к у січні, Btc по $24к у серпні. Це були усі заощадження, взагалі. Нікого ні в чому не звинувачую, сам примав рішення. До цього лише спостерігав у минулому році. На сьогодні в мінусі 40% від суми загального депозиту (eth -60%, btc -30%), в грошовому еквіваленті мінус $23к. Розумію, що скажуть, вкладати треба ті кошти, які не шкода загубити зовсім, але як трапилося, так трапилося... Зовсім не розумію тенденцій по росту та падінню. Виходить погана новина, може бути як ріст, так і падіння, і з гарними новинами така ж фігня. Зрозумів лише одне, що зовсім нічого не розумію. Як мені здається , це просто схема понці у світовому масштабі та онлайн казіно. Я читав white paper, деяку інформацію розумію. Як вважаєте, є шанс вийти в 0 та повернути те, що вклав? Можливо, з часом? Прошу вибачення за свій оффтоп у профільній гілці, де розглядають серйозні питання. Більше турбувати не стану, просто хотів почути різні думки, можливо є також люди, які як і я дуже багато втратили на сьогодні у криптовалюті. Дякую всім за коментарі!

Поки Ви тримаєте фішки з цього казіно (монети eth, btc), доки нічого не втратили.
Как только Вы их продадите, то зафиксируете убыток. Ждать роста до суммы 23к, нужно будет год либо два, а возможно и быстрее. Я бы на Вашем месте забыл про эти деньги, если от них не зависит Ваше существование сегодня, время от времени смотрел коинмаркеткап (не навязчиво). Но тут конечно нужно знать себя и свою психику, сможете ли Вы преодолеть постоянные мысли об убытке и потере денег.
Patr1ot

Подякував: 39 раз.
Подякували: 74 раз.

Профіль

#<1 ... 31713172317331743175 ... 3629>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: lara_08 і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор