Юристи не рекомендують підписуватися під такими договорами.
Дивися повний текст Збиток криється в деталях: як убезпечити себе при укладанні депозитного договору - юрист.
|
|
Збиток криється в деталях: як убезпечити себе при укладанніПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Збиток криється в деталях: як убезпечити себе при укладанні депозитного договору - юрист. То что ставку меняют без ведома вкладчика это дикость, однако ниодного такого банка не знаю.
А что плохого в том что средства на карточку падают? У меня закончился депо 26 мая, он мне пока не нужен, но до дрконца месяца сниму. А с карточки пускай 8% годовых, но всеже не бесплатно они там лежат, как в случае со снятием через кассу.
На выдачу с карты могут ввести ограничение 100 грн в день.А депозит к примеру 100000..... Re: Збиток криється в деталях: як убезпечити себе при укладаВижу проблему в другом.Государство должно защищать людей общим законом, не позволяющим шахрайничать банкам.А то, что же получается - тебя на каждом шагу пытаются обокрасть, и ты должен знать юриспруденцию и быть готовым защищаться в суде. нанимать Кравцов и иже, нести расходы и т д.Так на х нужна такая БС.
"Вид депозиту" у порядку зниження пріорітету: Біткойн, золото, бакс, ойро... (і вже зі знаком мінус) "українські" банки (що належать фактично колись спів-засновникам "партіірєґіонав", а нині "олллям", що мімікрують під патріотів) (був би можливим вільний обіг "твердої валюти", як той самий біткойн у Японії - були б у списку зі значним позитивним коефіцієнтом народні кредитні спілки)
|
|
|||||||||||||||||||||||||||||