zahar_ написав:Интересно получается у сержика - "Надо использовать шанс, сливать почём дают,". Прохожий предлагает за нашу 3к в "клубном доме" 22-23 куе. Позволю себе советом сержика не воспользыватся.
На Прохожем свет клином сошёлся? Больше никто нисколько не предлагает? Вы сами для себя решайте-продать или жить в этом хруще дальше ( а может сдавать в аренду, если наследственное). Если хрущ панельный-перспективы его печальнее, чем у кирпичного. Если живёте в нём, то прикиньте, каким будет его состояние при Вашем выходе на пенсию: потянете расходы на ремонт? Если собираетесь сдавать в аренду, прикиньте, что лучше: получить сейчас 23 тысячи или получить эти же 23 тыс. медленно, в течение 10 лет, попутно тратясь на ремонты дома( а не квартиры) и получив на выходе околонулевую стоимость этого хруща через 10-15 лет.
Сержик недвижимость в которой живёшь не тот товар чтобы продавать его по бросовым ценам. Так если на прайде продаются 2к за 25-26 куе, так зачем меценатить и продавать покупателям на перекидку типа прохожий по 22-23 куе. Так же не забывайте, что продав недвижимость намного ниже рынка надо где-то жить. А если альтернативвная покупка новострой то надо ждать как вы приемлемых цен на готовое или влазить в воздух. Вы вон не шибко бежите в "воздух" вкладываться, сидите и ждёте по 500-600 куе в монолитном доме да ещё в "хорошем месте". Чем мыкаться по съёмным квартирам и быть терпилой у шаромыг продав его по бросовой цене лучше уж в хрущ сдавать и немного на ремонт откладывать на будущее. Вы видать пропустили инфо, что контингент в нашем хруще не такой убитый как некоторые "писуальщики" тут трындят. И в случае надобности деньги на ремонт могут и собираться. Тем более, что ремонт подъезда и частично крыши удалось сделать надавив на структуры у которых дом сейчас на балансе.
zahar_ написав:Интересно получается у сержика - "Надо использовать шанс, сливать почём дают,". Прохожий предлагает за нашу 3к в "клубном доме" 22-23 куе. Позволю себе советом сержика не воспользыватся.
На Прохожем свет клином сошёлся? Больше никто нисколько не предлагает? Вы сами для себя решайте-продать или жить в этом хруще дальше ( а может сдавать в аренду, если наследственное). Если хрущ панельный-перспективы его печальнее, чем у кирпичного. Если живёте в нём, то прикиньте, каким будет его состояние при Вашем выходе на пенсию: потянете расходы на ремонт? Если собираетесь сдавать в аренду, прикиньте, что лучше: получить сейчас 23 тысячи или получить эти же 23 тыс. медленно, в течение 10 лет, попутно тратясь на ремонты дома( а не квартиры) и получив на выходе околонулевую стоимость этого хруща через 10-15 лет.
Сержик недвижимость в которой живёшь не тот товар чтобы продавать его по бросовым ценам. Так если на прайде продаются 2к за 25-26 куе, так зачем меценатить и продавать покупателям на перекидку типа прохожий по 22-23 куе. Так же не забывайте, что продав недвижимость намного ниже рынка надо где-то жить. А если альтернативвная покупка новострой то надо ждать как вы приемлемых цен на готовое или влазить в воздух. Вы вон не шибко бежите в "воздух" вкладываться, сидите и ждёте по 500-600 куе в монолитном доме да ещё в "хорошем месте". Чем мыкаться по съёмным квартирам и быть терпилой у шаромыг продав его по бросовой цене лучше уж в хрущ сдавать и немного на ремонт откладывать на будущее. .
Долярчик написав:...трохи дискутую з будівельником на іншій гілці...)) ....будівельник пише, що якщо я розділю кімнату навпіл і вікна залишуться у кутках, то.......то сонця в кімнату буде попадати замало і ......"всі помруть від туберкульозу"....... ....послухати будівельника? ...не ділити кімнату?
...бо я відписав йому таке........ ...якщо зробити підрахуй: ...якщо кімната, умовно 24м2 і вікно там 3х1,5м......і я розділю стінкою(товщина її буде 5см) навпіл, то втрачу я вікна АЖ СМУЖКУ 1,5м в 5см! - АЛЕ і кімната(-ти) вже не буде 24м2, а десь 23м2! - ТОЖ ЗАГАЛОМ КІЛЬКІСТЬ М2 ВІКНА ЗАЛИШИЛАСЬ ПРИБЛИЗНО ОДИНАКОВОЮ НА КІЛЬКІСТЬ М2 КІМНАТ(-И)!!! ....нічого не змінилось!
На данной ветке уже обсуждали вашу дискуссию. Сказали, что он олень
...за вчора, що я вів оцю тему на ТРЬОХ гілках........- всі одноголосно твердили, що то погана ідея(з однушки - робити двушку)..... ....от я тепер і задумався.......- може і справді - погана ідея..........краще взяти кредит на 100-200кгрн і купити ЦЬОГО літа двушку?! .........бо, хоч ніби ЦІНИ ПАДАЮТЬ але, якщо я ще до наступного літа помариную гроші на депо(грн/дол.) і МОЖЕ(якщо все буде добре) ще + наскирдую максимум 50кгрн - то ціни всеодно ЗРОСТУТЬ(хоч вони ніби падають ) на отих 50-100кгрн!!!!! ....то ж небачу сенсу чекати наступного року! (а житло - то потрібно ще на вчора!!!)
Долярчик написав:...трохи дискутую з будівельником на іншій гілці...)) ....будівельник пише, що якщо я розділю кімнату навпіл і вікна залишуться у кутках, то.......то сонця в кімнату буде попадати замало і ......"всі помруть від туберкульозу"....... ....послухати будівельника? ...не ділити кімнату?
...бо я відписав йому таке........ ...якщо зробити підрахуй: ...якщо кімната, умовно 24м2 і вікно там 3х1,5м......і я розділю стінкою(товщина її буде 5см) навпіл, то втрачу я вікна АЖ СМУЖКУ 1,5м в 5см! - АЛЕ і кімната(-ти) вже не буде 24м2, а десь 23м2! - ТОЖ ЗАГАЛОМ КІЛЬКІСТЬ М2 ВІКНА ЗАЛИШИЛАСЬ ПРИБЛИЗНО ОДИНАКОВОЮ НА КІЛЬКІСТЬ М2 КІМНАТ(-И)!!! ....нічого не змінилось!
На данной ветке уже обсуждали вашу дискуссию. Сказали, что он олень
...за вчора, що я вів оцю тему на ТРЬОХ гілках........- всі одноголосно твердили, що то погана ідея(з однушки - робити двушку)..... ....от я тепер і задумався.......- може і справді - погана ідея..........краще взяти кредит на 100-200кгрн і купити ЦЬОГО літа двушку?! .........бо, хоч ніби ЦІНИ ПАДАЮТЬ але, якщо я ще до наступного літа помариную гроші на депо(50/50 грн/дол.) і МОЖЕ(якщо все буде добре) ще + наскирдую максимум 50кгрн - то ціни всеодно ЗРОСТУТЬ(хоч вони ніби падають ) на отих 50-100кгрн!!!!! ....то ж небачу сенсу чекати наступного року! (а житло - то потрібно ще на вчора!!!)
А еще говорят, что у жителей Западной Украины какой-то особый менталитет - типа европейский. Ну вот чего вам не живется в аренде? Ну я понимаю, когда вместо арендованной квартиры покупают что-то существенно лучшее, повышаюшее качество жизни. Но вы же нацелились на какой-то мрачный неликвид. Зачем вам этот чемодан без ручки?
....бо, хоч ніби ЦІНИ ПАДАЮТЬ але, якщо я ще до наступного літа помариную гроші на депо(50/50 грн/дол.) і МОЖЕ(якщо все буде добре) ще + наскирдую максимум 50кгрн - то ціни всеодно ЗРОСТУТЬ(хоч вони ніби падають ) на отих 50-100кгрн!!!!! ....то ж небачу сенсу чекати наступного року! (а житло - то потрібно ще на вчора!!!)
=== абсолютно не згоден!!! як казав аирмакс "якщо брати, то минус 30% вид ринку". Напр., в мене вийшло так з цоколем (9000->6000 грн.), а перед новим роком на Обухiвськiй минус 20% було на майже здане КГС.. Тобто ще буде падiння у $ 5...15% за рiк, + ти заробиш 5...15% на депо. Тобто виграш матимеш чистими 10...30%, залежно вiд подiй. Упс, вийшло якраз 30% дисконту, при якому не будеш шкодуваьи, що завчасно купив. п.с. якщо грошi твоi, а не спадщина супруги, то нема чого слухати "сiмейноi ради", як пише кингконговець "#будьмужиком"
airmax78 написав:[quote="4...трохи дискутую з будівельником на іншій гілці...)) ....будівельник пише, що якщо я розділю кімнату навпіл і вікна залишуться у кутках, то.......то сонця в кімнату буде попадати замало і ......"всі помруть від туберкульозу"....... ....послухати будівельника? ...не ділити кімнату?
На данной ветке уже обсуждали вашу дискуссию. Сказали, что он олень [/quote]
...за вчора, що я вів оцю тему на ТРЬОХ гілках........- всі одноголосно твердили, що то погана ідея(з однушки - робити двушку)..... ....от я тепер і задумався.......- може і справді - погана ідея..........краще взяти кредит на 100-200кгрн і купити ЦЬОГО літа двушку?! .........бо, хоч ніби ЦІНИ ПАДАЮТЬ але, якщо я ще до наступного літа помариную гроші на депо(50/50 грн/дол.) і МОЖЕ(якщо все буде добре) ще + наскирдую максимум 50кгрн - то ціни всеодно ЗРОСТУТЬ(хоч вони ніби падають ) на отих 50-100кгрн!!!!! ....то ж небачу сенсу чекати наступного року! (а житло - то потрібно ще на вчора!!!) [/quote] ============================================
А еще говорят, что у жителей Западной Украины какой-то особый менталитет - типа европейский. Ну вот чего вам не живется в аренде? Ну я понимаю, когда вместо арендованной квартиры покупают что-то существенно лучшее, повышаюшее качество жизни. Но вы же нацелились на какой-то мрачный неликвид. Зачем вам этот чемодан без ручки?[/quote] =======================================
....чому неліквід? - в новобуді з індевідуальним опаленням!- а це вже краще в перспективі за хруща!
flyman написав:....бо, хоч ніби ЦІНИ ПАДАЮТЬ але, якщо я ще до наступного літа помариную гроші на депо(50/50 грн/дол.) і МОЖЕ(якщо все буде добре) ще + наскирдую максимум 50кгрн - то ціни всеодно ЗРОСТУТЬ(хоч вони ніби падають ) на отих 50-100кгрн!!!!! ....то ж небачу сенсу чекати наступного року! (а житло - то потрібно ще на вчора!!!)
=== абсолютно не згоден!!! як казав аирмакс "якщо брати, то минус 30% вид ринку". Напр., в мене вийшло так з цоколем (9000->6000 грн.), а перед новим роком на Обухiвськiй минус 20% було на майже здане КГС.. Тобто ще буде падiння у $ 5...15% за рiк, + ти заробиш 5...15% на депо. Тобто виграш матимеш чистими 10...30%, залежно вiд подiй. Упс, вийшло якраз 30% дисконту, при якому не будеш шкодуваьи, що завчасно купив. п.с. якщо грошi твоi, а не спадщина супруги, то нема чого слухати "сiмейноi ради", як пише кингконговець "#будьмужиком"
...не знаю..........у нас в місті Лева - якись один тільки дорожай!!! - я просто порівнюю ціни на новобуди минулого року і цього.........- так от ціни всюди зросли!!! ...де гарантії, що вони ЧЕРЕЗ РІК хоча б залишаться ТАКИМИ САМИМИ, як є зараз........а не зростуть на 10-12%???!!!
.чому неліквід? - в новобуді з індевідуальним опаленням!- а це вже краще в перспективі за хруща! === в Львовi метра нема, тому хрущ нечктуально. Зато куча австрiйського шлаку, який хiба для подобовоi здачi в центрi пicля ремонту.
+до попереднього поста: не забувай, що за рiк ти ще наскирдуеш + до % та + до спадлоi цiни, тому бюджет в тебе буде iнший, та запити теж.