...мужики, що за.......? - розвод чи ні?- якщо так, то в чім прикол? ....10хв тому, зателефонували з Альфи(з мобілки 067...) назвали моє ім"я і побатькові і сказали, що в мене борг (приблизно 1000грн) за обслуговування рахунку(який я відкривав рік тому, коли клав депо на три міс.).......вам мали прийти смс-ки про заборгованість.......... ....я сказав, що смс - не отримував і що завтра зайду у відділення і все виясню......... - вони сказали, що добре, зайдіть і виясніть, бо якщо не користуєтесь тим рахунком. то його краще закрити..... ....от і вся розмова...... ...може це бути правдою? - беруть кошти за обслуговування рахунку? - якщо так, то що беруть навіть, якщо на рахунку 0.000? - ще б зрозумів списання з картки, якщо б там були кошти.........але отак тупо нарахувати борг?!
elit_investor написав:последних 3 месяца минфин размещает овгз и покупатели только нерезы которые покупают их! это всего 2 нереза и уже куплено на несколько ярдов и программа расписана на весь 18й год
это почалось! (с00)
Фонд гарантування провалив повторний продаж ТРЦ Республіка https://news.finance.ua/ua/news/-/41409 ... respublika Иностранцы лохи, не захотели выкупить Республику по 135 уе/метр! Да и наши "бизнесмены-можновладци" тоже лоханулись - не хотят покупать на дне перед ростом! ПС. сейчас средняя ставка по трц Киева - 30 уе/метр в мес. В Республике 200 тыс. метров под здачу.
Так права требования или ТРЦ? Это две большие разницы
BIGor написав:Фонд гарантування провалив повторний продаж ТРЦ Республіка https://news.finance.ua/ua/news/-/41409 ... respublika Иностранцы лохи, не захотели выкупить Республику по 135 уе/метр! Да и наши "бизнесмены-можновладци" тоже лоханулись - не хотят покупать на дне перед ростом! ПС. сейчас средняя ставка по трц Киева - 30 уе/метр в мес. В Республике 200 тыс. метров под здачу.
Так права требования или ТРЦ? Это две большие разницы
Долярчик написав:...мужики, що за.......? - розвод чи ні?- якщо так, то в чім прикол? ....10хв тому, зателефонували з Альфи(з мобілки 067...) назвали моє ім"я і побатькові і сказали, що в мене борг (приблизно 1000грн) за обслуговування рахунку(який я відкривав рік тому, коли клав депо на три міс.).......вам мали прийти смс-ки про заборгованість.......... ....я сказав, що смс - не отримував і що завтра зайду у відділення і все виясню......... - вони сказали, що добре, зайдіть і виясніть, бо якщо не користуєтесь тим рахунком. то його краще закрити..... ....от і вся розмова...... ...може це бути правдою? - беруть кошти за обслуговування рахунку? - якщо так, то що беруть навіть, якщо на рахунку 0.000? - ще б зрозумів списання з картки, якщо б там були кошти.........але отак тупо нарахувати борг?!
Буду вдячний за роз"яснення!
Йдіть на профільну гілку. Все може бути, якщо відкривали пакет, то там є абонплата
Надіслано від мого Mi Note 2, використовуючи Tapatalk