Vlad442 написав:Я хочу сказать, что информативность объявлений с олх от агентств нулевая. 99% вариантов с дешевой ценой физически не существует. Часто даже фотки левые.
я тебя еще раз тогда спрашиваю? какая РЕАЛЬНАЯ цена этих квартир? трешки с простым ремонтом в совкошлаке
Что за вброс?
Во-первых, как связаны трешки в хрущах на Березняках с единичками в новострое на ПОХе?
В чего выскакиваете как пылып с конопель со своей тараторкой -"как связаны трешки в хрущах на Березняках с единичками в новострое на ПОХе?"? Если 3к на Бучмы возле озера Тельбин будут по 6500 кто будет за 6500 снимать 1к возле ЖК Вонючка?
Frant написав:Це ж розовостінний бункер. З євроремонтами і різними причандалами.З Інтернетом, перископами на поверхню, дорогими коньяками)))) Для панів. Які страшно далекі від народа. Ще й дезінформують його періодично фейками)))
Які в вас фантазії бурхливі.
У вашої кампашки - фантазії і мрії взагалі без гальм))) То присниться комбайнер в селі з ЗП 20 000 грн/міс, то здача в оренду 1к квартири на самій околиці Києва за 300 дол + комуналка, то зростання ЗП в доларах за 2016))))
zahar_ написав:кто будет за 6500 снимать 1к возле ЖК Вонючка?
ппн Трайбека брякав про здачу в оренду своєї прелєсці за 300 дол/міс. 300 дол = 8400 грн.
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 27 січ, 2017 18:10, всього редагувалось 1 раз.
yura_ написав:ребята, ОЧНИТЕСЬ, в 2018 году выплаты по долгам 10 лярдов, в 2019 году 18 лярдов... на что вы надеетесь??? Если есть баксы, прячьте их подальше от рук покращувачей и ждите 2020 года!!!!!!
Каждый год одно и тоже. Кожен раз нам треба виплатити 100500 лярдів в наступному році. А потім приходить наступний рік і якось вирішаються усі проблеми. По-моєму Україні вже краще дефолт об"явити, щоб усі зрозуміли, що навіть дефолт - то не кінець світу.
Frant написав:То присниться комбайнер в селі з ЗП 20 000 грн/міс, то здача в оренду 1к квартири на самій околиці Києва за 300 дол + комуналка, то зростання ЗП в доларах за 2016
Все перераховане (крім оренди 1к на околиці - щось про 300 долл не чув) легко можна підтвердити фактами. А от ваші фантазії - то справжній делірій
Frant написав:То присниться комбайнер в селі з ЗП 20 000 грн/міс, то здача в оренду 1к квартири на самій околиці Києва за 300 дол + комуналка, то зростання ЗП в доларах за 2016
Все перераховане (крім оренди 1к на околиці - щось про 300 долл не чув) легко можна підтвердити фактами. А от ваші фантазії - то справжній делірій
Невже??? Щодного підтвердження ще не було. Фейк про ЗП 20 000 грн комбайнера мені сподобався))) Паліть ще))) Нагадаю - в селі постійна ЗП 2500 грн - за щастя.
Взагалі, з методами вашої кампашки, можна підтвердити, що люди ходять на руках, а не ногах. І живемо ми на планеті Нубіру, а не на землі.
Востаннє редагувалось Frant в П'ят 27 січ, 2017 18:22, всього редагувалось 1 раз.