|
Фінмоніторинг фізосіб у банках по-новому (після 1.09.17) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Додано: Пон 12 сер, 2024 17:30
Подскажите, по Novapay есть отдельная тема где то на форуме? Так и отмораживается их финмониторинг готов уже разорвать отношения, всё равно их никакие доки мои не удовлетворят.. Не могут ответить, что делать с облигациями Nova pay ждать сроков? Универ отвечает, мол все вопросы к Новапей Писать официальное письмо и относить в отделение?
-
emeta
-
-
- Подякував: 150 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 12 сер, 2024 17:54
emeta написав:Подскажите, по Novapay есть отдельная тема где то на форуме? Так и отмораживается их финмониторинг готов уже разорвать отношения, всё равно их никакие доки мои не удовлетворят.. Не могут ответить, что делать с облигациями Nova pay ждать сроков? Универ отвечает, мол все вопросы к Новапей Писать официальное письмо и относить в отделение?
Яка буде вартість облігацій? Якщо провалений фін.мон і потім виплата буде на новапей то гроші будуть заблоковані все одно. Але я думаю можна спробувати перевести частину облігацій на інших брокерів щоб сумарно не було більше 400к на брокера. Наприклад якщо там 600к облігацій то спробувати перекинути 300к на ІСУ, і 300к на Кінто (але для цього треба звертатись до брокерів і дізнаватись деталі). І це буде не безкоштовно
-
adj
-
-
- Подякував: 97 раз.
- Подякували: 180 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 12 сер, 2024 18:03
adj написав: emeta написав:Подскажите, по Novapay есть отдельная тема где то на форуме? Так и отмораживается их финмониторинг готов уже разорвать отношения, всё равно их никакие доки мои не удовлетворят.. Не могут ответить, что делать с облигациями Nova pay ждать сроков? Универ отвечает, мол все вопросы к Новапей Писать официальное письмо и относить в отделение?
Яка буде вартість облігацій? Якщо провалений фін.мон і потім виплата буде на новапей то гроші будуть заблоковані все одно. Але я думаю можна спробувати перевести частину облігацій на інших брокерів щоб сумарно не було більше 400к на брокера. Наприклад якщо там 600к облігацій то спробувати перекинути 300к на ІСУ, і 300к на Кінто (але для цього треба звертатись до брокерів і дізнаватись деталі). І це буде не безкоштовно
395К там всего, ну Универ говорит, решайте с Новапеем Если разрывать отношения с Новапей, то нужно ждать пока выплатятся облигации на заблокированную карту и потом уже подавать заяву?
-
emeta
-
-
- Подякував: 150 раз.
- Подякували: 239 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 12 сер, 2024 19:33
emeta написав: adj написав: emeta написав:Подскажите, по Novapay есть отдельная тема где то на форуме? Так и отмораживается их финмониторинг готов уже разорвать отношения, всё равно их никакие доки мои не удовлетворят.. Не могут ответить, что делать с облигациями Nova pay ждать сроков? Универ отвечает, мол все вопросы к Новапей Писать официальное письмо и относить в отделение?
395К там всего, ну Универ говорит, решайте с Новапеем Если разрывать отношения с Новапей, то нужно ждать пока выплатятся облигации на заблокированную карту и потом уже подавать заяву?
Я би дивився документи щоб зрозуміти у кого ваші облігації, і або міняти рахунок куди будуть виплати, або забирати папери на 2х інших брокерів щоб не було питань у їх фінмону (щоб було 2 рахунки по 197.5к), і там встановити два різні рахунки куди виплатити гроші після виплати від новапей.
-
adj
-
-
- Подякував: 97 раз.
- Подякували: 180 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Пон 12 сер, 2024 19:36
Visky написав: asti написав:Я так думаю, що краще все-ж таки через держбанки - приватні не хочуть за це діло братися бо можна таким чином потім попасти на штраф мільйонів 10-15 від НБУ.
Я про це Вам і писав. Газ і Приват питали?
У Газі в мене більш як на півмільйона ОВДП - не хочу ризикувати - я вже навіть валюту там не міняю, а у Приваті нема у кого спитати))
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 726 раз.
-
- Профіль
-
1
Додано: Вів 13 сер, 2024 10:13
emeta написав:Подскажите, по Novapay есть отдельная тема где то на форуме?
Лише новини - NovaPay запускає продаж власних облігацій у застосункуПерші 500 клієнтів придбали облігації NovaPayСтворила нову тему - NovaPayЗ повагою,
-
Ірина_
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 998 раз.
- Подякували: 1973 раз.
-
- Профіль
-
-
Додано: Вів 13 сер, 2024 16:04
До конца этой недели Нацбанк ограничит переводы с карты на карту для физлиц.
Теперь человеку в одном банке позволят осуществлять в течение месяца только 30 штук p2p-переводов (перевод с карты на карту) на общую сумму 100 тысяч грн.
Как обойти ограничения? Ну, например, открыть еще больше банковских счетов. Всего в Украине работают 62 банков. То есть, иметь 62 карточки 🥴
Потужно! 🤦♂️
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 943 раз.
-
- Профіль
-
3
Додано: Вів 13 сер, 2024 16:05
Якщо є таксисти ( неофіційно) як вам сплачують посередник - уклон,убер,болт?
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 943 раз.
-
- Профіль
-
3
Додано: Вів 13 сер, 2024 16:50
sens написав:Якщо є таксисти ( неофіційно) як вам сплачують посередник - уклон,убер,болт?
Ехал на днях с таксистом. Разговорились. Говорит если клиент сразу оплачивает заказ - его никто не берет, т.к. эти деньги падают на контору, а вывести их оттуда - не дают. В некоторых случаях вообще блокируют. Разговор был конкретно про Shark такси.
-
dimo_0n
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 108 раз.
-
- Профіль
-
Додано: Вів 13 сер, 2024 17:08
sens написав:До конца этой недели Нацбанк ограничит переводы с карты на карту для физлиц. Теперь человеку в одном банке позволят осуществлять в течение месяца только 30 штук p2p-переводов (перевод с карты на карту) на общую сумму 100 тысяч грн. Как обойти ограничения? Ну, например, открыть еще больше банковских счетов. Всего в Украине работают 62 банков. То есть, иметь 62 карточки 🥴 Потужно! 🤦♂️
Як на мене логічніше обмежувати суму та кількість зарахувань на карту. Ніяк не можу зрозуміти, чому усі ті кав'ярні без терміналів.
-
ukr0014959
-
-
- Подякував: 9 раз.
- Подякували: 15 раз.
-
- Профіль
-
1
|
+ Додати тему