Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 89101112 ... 1068>
Сообщение Добавлено: Сб 03 фев, 2018 12:50

akurt писал(а):Ну так... була такса, ти байдикуєш... шастаєш по кав'ярням.. співаєш пісні про цнотливість із дівчатами, за тебе працюють - підготовували Дипломний проект - 150-200 долярів.
Так і що?

Потім була такса: за тебе готують кандидатську дисертацію - 3 000 долярів.
Все керівництво Львівської залізниці стало кандидатами наук.
Так і що?
Ну, вкинули викладача вищу - інфа є за тим посиланням ЛьвіскогоБатяРа - за 370 долярів брався зробити наступне:
- звільнення від переддипломної практики - виїзд за межі Львова (порахуйте проживання та харчування у Тернополі на протізі місяця).
- підготовка Звіту про проходження Переддипломної практики та його захист.
- підготовка теми Дипломного проекту (не повинна повторюватися - це ретельно контролюється)
- підготовка не менш як чотирьох розділів Дипломного проекту.
- підготовка Пояснювальної записки до Дипломного проекту та набір тексту з формулами (окрема робота працівника у Львові).
- підготовка плакатів на форматі А1 до Пояснювальної записки (це- найдорожча робота)
- друк 10 плакатів на плоттері.
- затвердження Дипломного проекту у нормо-контролі ті відповідних кафедрах (там є частина економічна, наприклад)
- виклик довбура з хати, де він лежить із кобітою в обнімку, та навчання його щось там бекати на захисті.
Ну я знаю, хотіли за це - процес розтягнутий на пів-року - 370 долярів або по 60 долярів на місяць - це по 1400 гривень на місяць - думаю, ЛьвіськийбатяР і не взявся б за такі мізерні гроші... щось робити...
Ну, "вкинули" доцента добре люде...
Ну так сталося...
Робота там небезпечна...

Потім була такса: підключення до електроспоживання - 4 000 долярів (сам особисто платив).
Так і що?
Потім була такса "Узаконити прибудову" - 3000 долярів.
Так і що?
Сьогодні такса: підключенні до електромережі приватного будинка - 45 000 гривень.
Так і що?
Сьогодні такса підключення до газопостачання - 35 000 гривень.
Так і що?
"Товар-деньги-товар" (Карла Маркса).
Не плутайте грішне з праведним.
Я написав наступне: безглуздо радити вибирати котлован під будинком для можливої подальшої купівлі квартири в буцім-то побудованому у майбутньому будинку та здачі в аренду на тій підставі, що поруч - "три університети", де ніби то 400 жебраків-викладачів навчають 300-а жебраків-студентів-кандидатів на "рєалізаторів" на Привокзальному ринку.
Відчуйте різницю.

Що там за підключення на 45 кг , може там відповідна потужність, або стовби треба було ставити.В вересні підключав свій садовий будиночок до електрики 6 кВт 10500 в касу та 4000 за якись блискавко захист.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 03 фев, 2018 14:45

То садовий будиночок... а то - реальний об'єкт...
Ну, так, щоби не соромно було перед сусідами....

А взагалі я згоден з усіма порадниками.
Люде зробили висновик, що легких шляхів не буває...
Он зранку відправив львівского легіня на заробітки до Польщі - а люде там виїзд з України перекрили - людям заважають виїжджати та через 3 години заїзджати із купою польского сиру на торгівлю на Приміському базарі - стояв бідолашний легінь зранку майже до 13-00...
Тре працювати...
Саме в ці дні наполегливо працюю...
Дуже неполегливо.
Намагаюся змішувати канапу, гроші, секс, горілку (в суботу - коньяк - раджу завітати на Стрийській у "Вина світу" - 3 зірки Закарпатський є по нормальній ціні) - у таку кепську погоду що може бути краще келиха-другого гарного коньяку...
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 03 фев, 2018 16:52

В мене садовий будиночок-170 м.кв.Але я погано сплю по ночах, бо в сусіда 250 метрв.Але боюс переводити в житловий бо раптоом субсидію втрачу на квартиру;)
П.С.Плюс податок на нерухомість впаяють.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Сб 03 фев, 2018 18:17

Ну, приятелі вже отримали під розписку повідомлення про необхідність сплати податку на нерухомість, але треба врахувати:
- самі живуть в 3-поверховому будинку - побудований в 2012 році... зразу після завершення будівництва пропонували 700 000 долярів... були такі ціни...
- мають 6 (шість) квартир під здачу...
Стиснули зуби та заплатили...
Ну, як чесні громадяни...
А як же...
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 03 фев, 2018 19:47

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

akurt писал(а):приятелі..
....

...думаю, що вони вже не працюють(нема потреби)?... ну хіба хтось з них ще має свою фірмочку, де сам собі пан(деректор) і 2-3 рази в тиждень заходить "на роботу", щоб перевірити, як справляються з задачами підлеглі..... попити кави.... вщіпнути/вдути секретутку, чи бухгалтершу....... - а потім, прийшовши додому, плюхнутись на канапу біля дружини зі словами: "... оххх, який сьогодні важкий день був.....!" :D :mrgreen:
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 03 фев, 2018 20:28

Долярчик писал(а):
....

...думаю, що вони вже не працюють(нема потреби)?... ну хіба хтось з них ще має свою фірмочку, де сам собі пан(деректор) і 2-3 рази в тиждень заходить "на роботу", щоб перевірити, як справляються з задачами підлеглі..... попити кави.... вщіпнути/вдути секретутку, чи бухгалтершу....... - а потім, прийшовши додому, плюхнутись на канапу біля дружини зі словами: "... оххх, який сьогодні важкий день був.....!" :D :mrgreen:

Долярчик або Гривенчик, нема такого в житті,щоб зовсім відпочивати,бо то тільки на тому світі можливо,та і той хто На канапі,той,або не все розповідає про свою канапу або деградує. І в тому щастя людини , в пошуку своїх рецептів щастя,бо все індивідуальне!
sinus

Заблокирован
С нами с: 06.11.17
Благодарил (а): 15 раз.

2
Сообщение Добавлено: Сб 03 фев, 2018 21:05

sinus писал(а):
  Долярчик писал(а):
....

Долярчик або Гривенчик, нема такого в житті,щоб зовсім відпочивати,бо то тільки на тому світі можливо,та і той хто На канапі,той,або не все розповідає про свою канапу або деградує. І в тому щастя людини , в пошуку своїх рецептів щастя,бо все індивідуальне!

....та воно то все так........ але ж можливий такий варіант про таке "працювання", як я описав вище :D (коли на Вас працюють люди), то Вам МЕНШЕ роботи залишиться, ніж виконувати ту всю роботу самотужки!... а менше роботи, то і більше часу для ВЛАСНОГО/ОСОБИСТОГО ЖИТТЯ! :roll:
Долярчик

Заблокирован

Сообщение Добавлено: Сб 03 фев, 2018 21:23

Долярчик писал(а):
....

Як раз шукаю роботу , щоб перекантуватись до весни коли зможу далі продовжити роботу з ландшафтним дизайном.Кругом понабігали кляті студіки і фігачать за супомиску.Робота мусить бути як написано в цитаті вище.Пів року офіцала, щоб я потім міг в п'ятий ,ювілейний, раз стати на біржу і рік отримувати пасивний дохід у вигляді допомги по безробіттю.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Сб 03 фев, 2018 21:33

Долярчик писал(а):....та воно то все так........ але ж можливий такий варіант про таке "працювання", як я описав вище :D (коли на Вас працюють люди), то Вам МЕНШЕ роботи залишиться, ніж виконувати ту всю роботу самотужки!... а менше роботи, то і більше часу для ВЛАСНОГО/ОСОБИСТОГО ЖИТТЯ! :roll:

Пан Долярчік мабуть ніколи не мав діла з керуванням найманними працівніками. Дуже наївне міркування.
whois2010

С нами с: 15.11.17
Благодарил (а): 21 раз.

1
3
Сообщение Добавлено: Сб 03 фев, 2018 21:43

whois2010 писал(а):
  Долярчик писал(а):....та воно то все так........ але ж можливий такий варіант про таке "працювання", як я описав вище :D (коли на Вас працюють люди), то Вам МЕНШЕ роботи залишиться, ніж виконувати ту всю роботу самотужки!... а менше роботи, то і більше часу для ВЛАСНОГО/ОСОБИСТОГО ЖИТТЯ! :roll:

Пан Долярчік мабуть ніколи не мав діла з керуванням найманними працівніками. Дуже наївне міркування.

.....та я розумію, що не все так просто, як я тут фантазую :mrgreen:
.....а досвід в мене по керуванні людьми МІНІМАЛЬНИЙ..... - двічі мав справу з найманим "реалізатором" :D
Долярчик

Заблокирован

#<1 ... 89101112 ... 1068>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор