Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 177178179180181 ... 1053>
Повідомлення Додано: Вів 27 бер, 2018 05:14

Точно знаю, що в Івано-Франківську є/був цех, яркий робить/робив вікна дерев"яні, але по-модньому схожі на склопакети. З такою ж фурнітурою. Якість краща.
То був 2009 рік... Я собі замовляв і ставив... Досі всі дивуються/дивувалися...
Не повело і не зіпсувалися, завжди закривалися добре...
Спробую вияснити, чи існуть досі.
Коли бачу у Львові білі склопакети у старовинних будинках, хочеться... ну, ви знаєте, що хочеться...

Тільки зараз розумію, що мені круто повезло: я жив у власному 3-и поверховому будинку, всі спальні - на другому поверсі, кабінет та майстерня жінки - на третьому, а взагалі у будинку було 13 вікон розміром від 2 400х1 400 та менше, ДЕРЕВ"ЯНИХ коричньового коліру (фарбовані), але зроблених, як ніби-то склопакети, із такими ж ручками та фурнітурою в середині, привезених із Івано-Франківська.
Добрі були майстри...
Аж самому інтересно, чи працюють в ці дні...

P.S. А чи всі помітили, що ця гілка - сама інтелектуальна на форумі?
Для порівняння київська аналогічна гілка:
  Прохожий написав:Ветка стала напоминать филиал известной группы в фесбуке.
Может пора с этим завязывать, иначе загадят и эту ветку! :shock:
Модератор!!!???

І ще важливо відмітити: поки в Києві паніка на ринку здачи в оредну квартир, у Львові тиша та благодать, ціни "устаканілись": однушка - 7000 - 9000. Двушка 10500-12000.
Читаем:
  rjkz написав:Масса абсолютно нового жилья с "новыми" арендодателями. Сколько оно реально стоит - не знают, вот и действуют по простому и понятному алгоритму - "выставляем за сколько хотим, снижаем пока не снимут". В целом на рынок оно действует благоприятно в коротком периоде, но посмотрим - что оно будет летом. Шото мне подсказывает, шо яма будет похлеще 2015-го. Очень хочется ошибаться.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 27 бер, 2018 10:49

Турецько-львівському ""інтелектуалу"

akurt написав:А чи всі помітили, що ця гілка - сама інтелектуальна на форумі?
Тобто Акурт - головний український інтелектуал???? :mrgreen:
Насмішив))) Чоловіче, намагайся поменше забивати голів у власні ворота і маніпулювати з цифрами))) Ти ж гуманітарій за освітою))

akurt написав:Точно знаю, що в Івано-Франківську є/був цех.

І ще важливо відмітити: поки в Києві паніка на ринку здачи в оредну квартир, у Львові тиша та благодать, ціни "устаканілись": однушка - 7000 - 9000. Двушка 10500-12000.
Читаем:
  rjkz написав:Масса абсолютно нового жилья с "новыми" арендодателями. Сколько оно реально стоит - не знают, вот и действуют по простому и понятному алгоритму - "выставляем за сколько хотим, снижаем пока не снимут". В целом на рынок оно действует благоприятно в коротком периоде, но посмотрим - что оно будет летом. Шото мне подсказывает, шо яма будет похлеще 2015-го. Очень хочется ошибаться.

Пан Rjkz - аторитетна людина, власник декількох квартир. І по Києву є статистика, з якою багато хто ознайомлений.

А тут читаємо форум - монолог однієї людини, яка рекламує чи то львівську, чи то турецьку нерухомість. Тобто пан Акурт працює рекламатором-ріелтором-туфтогоном. Маніпулює данними, завищує ціни в 3-5 разів.

Що маємо насправді?
Однокімнатих квартир у Львові - виставлено 3433 об,яви (від 2000 грн),

https://www.lun.ua/%D0%B0%D1%80%D0%B5%D ... =price-asc

двокімнатних - 4291 об,яви (від 1500-2000 грн)
https://www.lun.ua/%D0%B0%D1%80%D0%B5%D ... 0%B3%D0%BE

Дійсно, таких орендних цін у Києві немає.))) :mrgreen:

akurt написав:Аж самому інтересно, чи працюють в ці дні...

В чому проблема?
Заглянь в Інтернет і перевір, чи існує підприємство. Чи відсутні 10 грн на рахунку в телефоні?
Востаннє редагувалось Frant в Вів 27 бер, 2018 12:09, всього редагувалось 2 разів.
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 бер, 2018 12:02

Козак-характерник написав:
  Вкладчик1234 написав:Банды мародёров скоро будут объявлять свои республики, т.к. силы (МВД, армия и т.д.) и законы Украины на этих территориях не действуют

Це вже реальність. Тому і кажу, що горщик тре переховати... 8) Ласих до нього хоч відбавляй! І кролік (злодій в законі), і злодії поза законом. Дира і бурштинова республіка, марши приватних армій по Києву - це анархія, інституціональна криза держави, втрата нею монополії на насильство, загроза втрати державності і інтервенції сусідніх держав. Який інвестор вкладатиме сюди? Якщо ці бандюгани навіть гроші виділені на облаштування прикордонної будки профукали... :shock: Це повний... :oops:

Козак-характерник
2

Подякував: 2244 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 бер, 2018 13:20

Coder написав:Питання, чи хтось має досвід виготовлення копії польських вікон? Я пробував знайти це для першої квартири, але тоді мене відмовили. Сказали, що за наші гроші зможуть зробити все, що попросимо, але гарантії не дадуть, через те, що зараз немає такого дерева, яке було в поляків, і при таких розмірах вікон дверей, виріб майже гарантовано "поведе" (раніше дерево сушили в природній спосіб, а не в камерах).
Дякую!

Не знаю як виглядають "польські" вікна але знаю як робляться вікна із дерева під склопакети, в мене власне в будинку такі. У мене у доброго знайомого -столярний цех, робив він а я трохи допомагав. :lol:
Так ось, нормальне вікно робиться іх проклеєного бруса. Мінімум три ламелі добре просушеного дерева зклеюються докупи, а вже потім цей брус іде в обробку.
В результаті внутрішні "напряги дерева взаємокомпенсуються" і там нічого не веде. В мене взагалі зовнішня ламель із дуба, внутрішні -сосна. Все стоїть вже майже 10 років і нічого нікуди не веде.
Далі по ширині стояків. Дерево на відміну від пластикового профілю не вилазить з екструдера. Відповідно ширина може бути будь-яка. На відміну від глибини -цей параметр визначається набором фрез, в мене здається 78 мм.
Тобто зробити стояки хоч по 30 см -не проблема.
es77

Подякував: 144 раз.
Подякували: 280 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 27 бер, 2018 14:09

akurt написав:І ще важливо відмітити: поки в Києві паніка на ринку здачи в оредну квартир, у Львові тиша та благодать, ціни "устаканілись": однушка - 7000 - 9000. Двушка 10500-12000.

Щось я паніки не помітив.
Поки що.
Цікавіше буде через рік.
Коли з одного боку здасться та заселиться купа житла а з іншого боку -вибори.
І приводів сподіватися що все буде тихо-гладко в політиці а як наслідок -і на валютному ринку немає ніяких.
es77

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 27 бер, 2018 14:25

es77 написав:
  akurt написав:І ще важливо відмітити: поки в Києві паніка на ринку здачи в оредну квартир, у Львові тиша та благодать, ціни "устаканілись": однушка - 7000 - 9000. Двушка 10500-12000.

Поки що.
Цікавіше буде через рік.
Коли з одного боку здасться та заселиться купа житла а з іншого боку -вибори.
І приводів сподіватися що все буде тихо-гладко в політиці а як наслідок -і на валютному ринку немає ніяких.

Львівське панство думає, що у Львові орендна плата буде рости, а в Києві - падати?))) :mrgreen: Ну-ну))) :roll:
Frant

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 бер, 2018 14:53

Я летаю в разные края,
Кто же знает, где мы завтра будем.
Дождик привожу в пустыню я,
Солнце раздаю хорошим людям.[/b]
Припев:
[/b]Почему, дружок? Да потому,
Что я жизнь учил не по учебникам.
Просто я работаю,
Просто я работаю
Волшебником, волшебником.

(Слова: Л. Ошанин. Музыка: Э. Колмановский)

Сподобалося і явив себе магом, бо навіть дрімучій київський Вій прокинувся зранку та біг до клавіатури, спотикаючись:

Frant написав:А тут читаємо форум - монолог однієї людини, яка рекламує чи то львівську, чи то турецьку нерухомість. Тобто пан Акурт працює рекламатором-ріелтором-туфтогоном. Маніпулює данними, завищує ціни в 3-5 разів.

Классно! Киевского "[b]хвахівця" львівськох здачі в оренду аж корчить...[/b]

Каждую мою букву целует... Это хорошо...

Недостаток школьного образования и трудные условия жизни в Киеве возле мусоросжигательного завода на левом берегу, правда, не позволяет Франту сообразить, что я в роуминге нахожусь и не хочется тратить деньги на звонки в бубен, разыскивая просто сразу адрес фирмы в Ивано-Франковске.

Злоба сочится между зубов.
Есть гениальная идея: попросить киевского Франта набрать номер фирмы в Ивано-Франковске и дать нам информацию.
Проверим, выдала ему жена или нет на расходы на сегодняшний день 10 гривен?

Просим, мсье Франт! АУ! Не откажите в любезности!

Я лично вообще-то звоню своим бывшим рабочим по Вайберу - пока не ответили, работают - или за границей нашли заказ.
Узнаю про тот цех, где делали именно такие окна (и двери), о которых пишет es77 - напишу.
Самому интересно, работают ли...
Добавлю только, что делали, наверное, точно что из клеенного бруса, так как окна готовые были не цвета дерева, а были окрашены в коричневый цвет.
Если еще добавить, что наличники тоже были коричневого цвета, то с улицы смотрелось очень хорошо.
На работу окон ни разу не было нареканий.
Кстати, в моем доме стояли окна еще и треугольной формы, и окна в форме трапеции - там был выход на балкон и скошенная крыша.
То есть наверное могли делать любой формы.

P.S. Слава Богу, что только один киевский Франт не понял, что наша ветка про Львовскую недвижимость - интеллектуальная, и это благодаря и ХХХхх, и ХХХХххх, и Хххххх, и еще десятку человек. Вы сами знаете, кто это.
Востаннє редагувалось akurt в Вів 27 бер, 2018 14:57, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Вів 27 бер, 2018 14:56

akurt написав:наша ветка про Львовскую недвижимость - интеллектуальная
приблизно з тим же успіхом виступи клоуна в цирку - теж можна назвати "інтелектуальною діяльністю".

Чоловіче, так ти розібрався з порядком орендних цін в Києві і Львові? :mrgreen:

А ти знову словоблудиш:
  akurt написав:не позволяет Франту сообразить, что я в роуминге нахожусь

"Інтелектуал", я ж тобі розказав, що робити:
  Frant написав:Заглянь в Інтернет і перевір, чи існує підприємство

Чи та твоя фірма по виробництву вікон і драбин - настільки дрібна й занюхана, що не має власної сторінки в Інтернеті???

Може, пану Акурту варто сходити до окуліста чи кинути пити закарпатський коньяк з самого ранку???? Навіть інші читачі вказують, що
  es77 написав:
  akurt написав:І ще важливо відмітити: поки в Києві паніка на ринку здачи в оредну квартир, у Львові тиша та благодать.

Востаннє редагувалось Frant в Вів 27 бер, 2018 15:15, всього редагувалось 1 раз.
Frant

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 бер, 2018 15:06

akurt написав:Добавлю только, что делали, наверное, точно что из клеенного бруса, так как окна готовые были не цвета дерева, а были окрашены в коричневый цвет.
Если еще добавить, что наличники тоже были коричневого цвета, то с улицы смотрелось очень хорошо.
На работу окон ни разу не было нареканий.
Кстати, в моем доме стояли окна еще и треугольной формы, и окна в форме трапеции - там был выход на балкон и скошенная крыша.
То есть наверное могли делать любой формы.

Мої вікна взагалі унікальні.
Тому що ззовні вони кольоровані темно-коричневим лаком, а з середини покриті прозорим лаком і дерево є таке як воно є - видно всю фактуру і волокна.
Мені подобається 8)
es77

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Вів 27 бер, 2018 15:37

akurt написав:А ось на Григорія - черга на три роки вперед...
А ось на Костю черга на три місяці вперед...
А осі у Андрія все розписано.

Тобто "інтелектуал" пан Акурт - коли у нього забилась труба в туалеті чи ванній - чекає сантехніка три (3) місяці, тому що такий відповідальний процес, як прочистка труби - він довіряє робити лише "професіональним сантехнікам з вищою освітою і дипломом МВА"??? А куди він ходить три місяці - можна уточнити? На двір, під грушу??? :mrgreen:

пане Акурт, в кожному Вашому опусі є ляпи, які видно неозброєним оком. :twisted:
Варто Вам лікуватись від нарцисизму.
Frant

Профіль

#<1 ... 177178179180181 ... 1053>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей