Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
... щось останнім часом на радіо дуже рекламують Форум-Апартаментс..... - невже немає попиту на квартири з ремонтом? - і БАСЕЙНОМ? - ще й до центру - "рукою подати"! (правда і ціна така, що "червоні цінники АТБ", дуже знервовано курять встороні! )
Долярчик написав:... щось останнім часом на радіо дуже рекламують Форум-Апартаментс..... - невже немає попиту на квартири з ремонтом? - і БАСЕЙНОМ? - ще й до центру - "рукою подати"! (правда і ціна така, що "червоні цінники АТБ", дуже знервовано курять встороні! )
це той, що впритул до колії з одного боку, а з другого кільце?
Долярчик написав:... щось останнім часом на радіо дуже рекламують Форум-Апартаментс..... - невже немає попиту на квартири з ремонтом? - і БАСЕЙНОМ? - ще й до центру - "рукою подати"! (правда і ціна така, що "червоні цінники АТБ", дуже знервовано курять встороні! )
угу зато Б-А-С-Е-Й-Н!!! - от купите там квартиру і вже можете з п. Акуртом мірятись........ басейнами!
угу зато Б-А-С-Е-Й-Н!!! - от купите там квартиру і вже можете з п. Акуртом мірятись........ басейнами!
там квартири хіба переселенцям впарять коли будували будинок, цегла на піддонах підскакувала від вібрації при проходженні товарняка
yurko81 написав:Героїв УПА, 73 - це там де будинки всередині заводу? Якось воно трохи по-дурному виглядає.
Тут можна глянути вид з дрона, як воно все виглядає - lun.ua
Ясно. Тому і викупили під громадський простір, щоби доїзд зробити. Мабуть. І як Вам будівництво? Вчасно, чи відстають? Що з паркінгом? Як з документами і правом власності? До ремонтів уже дійшло? Якусь мінімальну інфраструктуру перед будинком роблять? Взагалі, контролюєте що майстри тиряють і косяки?
Дуже цікаво, поділіться!
Я колись теж цікавилася там, але не було 1-кімнатних і ціна була завищена.
поки ще рано робити висновки (здача до кінця року), але до своєї квартири/секції зауважень мало. В деяких місцях зроблено досить "халтурно".
Lambada написав:Вчасно, чи відстають?
Залежно на яку дату орієнтуватися. В декого в договорі стоїть дата здачі 1-3кв 2018р, тому затримки є. В мене вказано 4кв 2018р - як писав раніше, сертифікат ДАБІ вже є, тому є шанс, що здадуть вчасно. Мали здавати весь будинок разом, але деякі секції ще далекі від здачі.
Lambada написав:Що з паркінгом?
Паркінг - це дуже круто (+ліфт повинен спускатися прямо туди). 2/3 місць вже розібрали. Ціна при 100% оплаті була 200 000 грн (для себе взяв - навіть при відсутності автомобіля).
Lambada написав:Як з документами і правом власності?
Попередній договір з іншими організаціями (Воркбуд, Карелла), за яким забудовник тобі нічого не винен. Як я зрозумів, з владою вони дружать, тому для 1-3 секції вже є сертифікат ДАБІ. Декого вже запрошували оформляти акти.
Lambada написав:До ремонтів уже дійшло?
Міняють вікна, опалення, теплі підлоги, двері і т.д. Самих ремонтів ніхто не робить, "зима близько")
Lambada написав:Якусь мінімальну інфраструктуру перед будинком роблять?
Зараз про інфраструктуру говорити рано - все розрите, бо під двором теж має бути паркінг. Обіцяють дерева на дахах - решту (лавки і т.д.) самі. Якщо буде майданчик, як на рендерах - буду задоволений.
Lambada написав:Взагалі, контролюєте що майстри тиряють і косяки?
Ходив дивитися на квартиру - для себе вирішив, що не хочу бігати на будову по 20 разів і псути собі нерви. Домовився про кращий котел і двері (хотів за вікна домовитися, але пропустив свій шанс).
Lambada написав:Я колись теж цікавилася там, але не було 1-кімнатних і ціна була завищена.
Ми оформляли в лютому 2017р. по ціні 528$ = 14250грн у 9-поверховій секції, то ще було з чого вибирати.
s_sagajdak Дякую, що поділилися! Бажаю, щоби все йшло за планом!
Досвід каже, що краще все таки контролювати процеси, хоч це нерви і час. Вікна не замінили - не страшно. Головне, щоб відкоси нормально зробили, бо дує не зі скла, а зі щілин необроблених.
Lambada написав:s_sagajdak Досвід каже, що краще все таки контролювати процеси, хоч це нерви і час.
Дякую! Ремонт ще не починав, тому контролювати майстрів забудовника буду при підписанні акту. Періодично заходив на будову - явних косяків не побачив, а ті які побачив - краще виправити самому (криві стіни, щілини у відкосах, зєднання в каналізаційних трубах, від стяжки відмовився взагалі - оскільки маю сумнів, що забудовник це все може зробити відповідально).
Фото кривої кладки стін скидав як приклад "халтури" - в декого таке траплялося, але це не означає, що ціла будова така.
Зараз іде розробка дизайн-проекту з переплануванням і подальший нагляд за майстрами лежить на дизайнеру (це було попередньо узгоджено).