|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 27 лют, 2019 00:58
Понаехал написав: Козак-характерник написав:Понаехал Ну? Правильний підхід.  Ви здається мене не зовсім зрозуміли. Я ж і кажу, що треба користуватися бойлером, а не котлом для гарячої води. А котел, якщо він вже встановлений, використовувати лише на опалення. Деяким і той котел не потрібний, електрикою гріють хату. Ну а якщо забудовник вже поставив той котел, нехай буде.
Сорри, действительно недопонял. Согласен в целом с Вами. На мой взгляд котел имеет место смысл там, где стоимость газа минимальна. У меня в регионе газ для населения бесплатен и платим тарифы только за поддержание\развитие сети последнее время. Увы, сейчас у меня все электрическое... Подумываю над сменой аппартаментов, если в другой штат не перееду.
Взагалі то електрика краще, я б все на електрику перевів. І опалення, і воду. Газ в принципі, це підвищена небезпека. Електрика безпечніше і чистіше. Угарним газом потруїлися туристи нещодавно. В мене друг має маленьку однокімнатну квартиру, не кутову. Обігріває електрикою, а вода гаряча від бойлера, котла немає. Просто там де вже встановлений газовий котел, то чому б його не використовувати? Але лише на опалення.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2244 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лют, 2019 01:01
Козак-характерник написав:Взагалі то електрика краще, я б все на електрику перевів. І опалення, і воду. Газ в принципі, це підвищена небезпека. Електрика безпечніше і чистіше. Угарним газом потруїлися туристи нещодавно. В мене друг має маленьку однокімнатну квартиру, не кутову. Обігріває електрикою, а вода гаряча від бойлера. Просто там де вже встановлений газовий котел, то чому б його не використовувати? Але лише на опалення.
Если уже есть, то надо подсчитывать в длинную. Хотя, увы, сейчас вна постсовковом пространстве это нереально 
-
Понаехал
-
-
- Подякував: 79 раз.
- Подякували: 185 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лют, 2019 01:03
Понаехал написав: Козак-характерник написав:Взагалі то електрика краще, я б все на електрику перевів. І опалення, і воду. Газ в принципі, це підвищена небезпека. Електрика безпечніше і чистіше. Угарним газом потруїлися туристи нещодавно. В мене друг має маленьку однокімнатну квартиру, не кутову. Обігріває електрикою, а вода гаряча від бойлера. Просто там де вже встановлений газовий котел, то чому б його не використовувати? Але лише на опалення.
Если уже есть, то надо подсчитывать в длинную. Хотя, увы, сейчас вна постсовковом пространстве это нереально 
Згодний, тут тре рахувати в кожному конкретному випадку. Ось людина вірно описала прєлєсті від користування гарячої води від котла.  ..."коли тобі потрібна гаряча вода, то по перше поки вона до ванни добіжить, грієш підлогу, по друге, лиє окроп, поки налаштуєш, за..іпся. Висновки, коли буду робити для себе ремонт у Львові, то буду ставить у ванну бойлер. І дублювати газове опалення електрикою, якщо буде можливо". Те саме, про що і я кажу. Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лют, 2019 01:08
Козак-характерник написав:Згодний, тут тре рахувати в кожному конкретному випадку.
не подскажите, ради интереса, вдруг имеете информацию о том, сколько стоит в месяц отопить электричеством и горясая вода им же в месяц сейчас вна Украине? Сейчас смотрю свой счет на 109.89 для 54 метров(в пересчете на метры) в США. Интересно сравнить.
-
Понаехал
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лют, 2019 01:16
Понаехал написав: Козак-характерник написав:Згодний, тут тре рахувати в кожному конкретному випадку.
не подскажите, ради интереса, вдруг имеете информацию о том, сколько стоит в месяц отопить электричеством и горясая вода им же в месяц сейчас вна Украине? Сейчас смотрю свой счет на 109.89 для 54 метров(в пересчете на метры) в США. Интересно сравнить.
У друга комуналка десь 1000 грн.в опалювальний сезон. В нього бойлер електричний і обігрів електрикою. Але він економить, коли на роботі, то опалення вимкнене. На електрику 500-600 грн. на місяць виходить. Якщо б не вимикав, думаю електрика виходила б більше, ніж палити газом. Я заплатив за газ 1200 грн. Не вимикаю котел ніколи + сюди входить і користування газовою плитою.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лют, 2019 01:25
Козак-характерник написав:У друга комуналка десь 1000 грн.в опалювальний сезон. В нього бойлер електричний і обігрів електрикою.
Спасибо. буду понимать статистику.
-
Понаехал
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лют, 2019 08:04
В мене в будинку два 80л бойлера , один на ванну , другий душ з кухнею.На 5 людей виходить всього 600кВт в місяць.З них на бойлери йде десь 350кВт.Газ на конвектора та плиту.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 27 лют, 2019 08:11
Козак-характерник написав:Котел з вбудованим бойлером. Перший раз бачу таке. А не простіше на гарячу воду бойлер, а на опалення котел? Влітку взагалі котел вимкнений.
Звісно, що простіше. Але тут люблять плутати, як Макар поміж 3-х сосен.
-
Frant
-
-
- Подякував: 1769 раз.
- Подякували: 2582 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 27 лют, 2019 08:49
Існує така штука-газовий бойлер, але по розміру він буде більше електричного.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 27 лют, 2019 10:15
.... тепер, напевно, так у всіх новобудах є, що МЗК - не опалюються? (: - тобто, квартири будуть віддавати своє тепло на сходову...
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-