Ну і плюс місток холода в квартиру
|
|
![]() ![]() Ну то зараз так, бо лоХдауН б'є безжалісно! Але, просто цікаво, який профіт може бути, якщо всадити 1 куя за м2, наприклад, в Грінвіль Парку? За скільки можна здати? (бо вже, аж одне приміщення зайняли - "аналізи") Та й для адвокатів/стоматологів - можна здавати - на них лоХдауН мало вплинув!
![]() Я знаю.Але може то приміщення в оренді, а тут буде власне.Зрештою байдуже, яку чергове гівно там збудують. Пи.Си Черговий запил бабла від садіка: ![]() Вітаю із покупкою. Раджу вам зголоситись бути головою осбб, в роблячи ремонт зможете займатись справами осбб , тай паралельно ще отримувати зарплату за те, що ви є на місці і відповідаєте на дзвінки і у вайбері. За то оплата праці 1-1,5-2мінімслки (в залежності від кількості квартир). А можливо за рік-два і ще одне візьмете і ще зарплату вищеописану із іншого осбб отримуватимете. І тоді задумаєтесь чи варто «пахати» чи просто спілкуватись із людьми і на телефоні сидіти і спокійно собі робити ремонт для різних цілей ![]() Дивне питання! Знаючи назву ЖК - зовсім не проблема дізнатись адресу ![]() ================== Вітаю із покупкою. Раджу вам зголоситись бути головою осбб, в роблячи ремонт зможете займатись справами осбб , тай паралельно ще отримувати зарплату за те, що ви є на місці і відповідаєте на дзвінки і у вайбері. За то оплата праці 1-1,5-2мінімслки (в залежності від кількості квартир). А можливо за рік-два і ще одне візьмете і ще зарплату вищеописану із іншого осбб отримуватимете. І тоді задумаєтесь чи варто «пахати» чи просто спілкуватись із людьми і на телефоні сидіти і спокійно собі робити ремонт для різних цілей[/quote] =========================== Дякую. Але праця голови ОСББ не така вже й дуже легка!(потрібно бути часто на об'єкті і спілкуватись, деколи, й з неадекватами... - а це нервотрьопка і т. д.) Це, якщо не мати основного місця праці, наприклад, пенсіонер, який максимум має нічну "сторожівку" і купу вільного часу ![]() ![]() Коротше, треба роботу любити - а мене до такої роботи "душа не лежить". Покищо ![]() п. с. Я спокійно міг бути і в своєму будинку головою ОСББ, але відмовився! Та й, взагалі, другого голову заледве знайшли(і то не з нашого будинку) - бо з нашого будинку НІХТО НЕ ЗГОЛОШУВАВСЯ!!! ПРОПОНУВАЛИ ВСІМ, хто тільки має бажання! ![]() ![]() Головою ОСББ можно файно закасувати.В нас , наприклад, голова ОСББ ставить перед фактом, що обклейка сиівської
дев"ятиповерхівки пенопластом і встановлкння термовентелів на батареї буде коштувати 12лямів.З них 9 з різних фондів міста і тд(відкат самі здогадайтесь кому).Та 3 ляма з квартир (по 23кг)Тобто якби не різні фонди до з квартири було би майже по 100кг.Думаю якщо в голови ОСББ все вигорить то він купить собі кавалірку з видом на Ейфелеву вежу, а не на колію з маневровими тепловозами(як дехто з форумчан:)) ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!це нова реальність як колись - уже не буде... від Акурта: Думки цікаві, але є РЕАЛЬНІСТЬ. Мої респонденти в США - в Сан Форанцисько та в Лос Анджелісі - повідомляють наступне: 1. Вартість оренди квартир в Сан Францисько впала в середньому на 1000 доларів (!!!) на місяць. Тобто те, за що платили рік тому 4 500 - 5 500 доларів на місяць - зараз НАМАГАЮТЬСЯ (!!!) здати за 3 500 - 4 500 доларів на імсяць. Багато житла не здається - стоять квартири пусті. 2. Пункт 1 стосується ЦЕТРА МІСТА. НІКОМУ не потрібні квартири в центрі. Мої респонденти пояснюють так: всі сидять по хатках та працюють віддалено - то навіщо платити зайві гроші за оренду квартири в центрі? НЕМАЄ ніякого сенсу - і не платять. Але це пояснення номер один. Пояснення номер 2: велика кількість "старт-ап"-ів ПРОСТО закрилася, пішла в небуття - всіх звільнили. І таких звільнених дуже багато. Пояснення номер 3: всі, хто зробив помилку - пішов добровілно на "вільні хліба" з потужних фірм та корпорацій - дуже програли, сидять рахують кожну копійку та якщо живуть, то платять працівникам (в тому числя найнятим в Україні) суто копійки - аби вижили якось. 3. Всі відомі та потужні фірми відправили всіх свої працівників на віддалену роботу із словами: "Вважайте, що то - навічно" 4. Всі відомі та потужні фірми фірми раптом зрозуміли, що даремно платили велетенські гроші за оренду офісних приміщень, приміром фірма SiteCore (філія є в Україні) платила щомісяця за оренду двоповерхової офісної будівлі 250 000 доларів (!!!!!) на місяць. ВЖЕ НЕ ОРЕНДУЄ І НЕ ПЛАТИТЬ. 5. ВАЖЛИВО: не зменшилася ні на 1 цент оренда приміщінь в ближніх приміських територіях Сан Фоанцисько та Лос Анджлеса. Аренда в приміських містечках типу Sausalito, Mill Valley, Palo Alto не впала ні на один цент. Вартість квартир не впала ні на один цент. 6. Дуже серйозно почали звертати увагу на ЯКІСТЬ квартир. В багатьох "наче очі відкрилися", за що платили так дорого. Тенденція: підвищилася вимога до якісного життя за ті самі гроші або навіть дешевше. ЯКІСТЬ!!!!!! 7. ДУЖЕ серьйозно розглядаєтсья питання: якщо можна працювати вдома і нічого, крім інтеренту не потрібно, чи не варто переїхати із США на життя в Данію, Італію - або навіть в теплі та значно дешевші за вартістю житла та харчування Середземноморські країни. Ось так панове...
|
|