Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
V2 Балкони роблять хаотично, щоб люди потім не псували фасад засклінням. Коли балкон рівненько в ряд, один під одним - то сам бог велів його засклити і тримати там картопельку...
Востаннє редагувалось Bambula в Сер 23 гру, 2020 12:22, всього редагувалось 1 раз.
V2 написав:Долярчик А чому в такому хаотичному порядку балкони?
Архітектурне рішення А я(як ще не бачив наживо), думав чи брати з балконом, чи без А як побачив, то окуїв - що ті балкони, навіть, без дашків над ними(тупо дощ/сніг на голову буде падати і випрані речі НЕ посушиш в дощову погоду!
Я ще трохи думав над тим, чи брати там комерцію, чи житлове... Комерція там дешева, ще й наче знижка 5% є! Але, так як там буде шалена конкуренція по комерції, а ГОЛОВНЕ - пандемія внесла великі зміни, що-до вигоди здачі в оренду комерції, то мій вибір таки залишився за житловою нерухомістю!
п. с. Якщо не зраджує пам'ять, то влітку м2 комерції тут коштував менше 500 дол. - це дешево, відносно того, що поруч мого будинку, у Грінвілі, комерція коштувала на той час 1 000-1 200дол/м2 - і то, майже, всю розібрали!!!(залишилось було щось пару неліквідів) Цікаво, по чому здають в оренду тепер?(бо, деяку комерцію викупила Львівська міська агенція нерухомості")
Кому цікаво - зателефонуйте-щапитайте! - ще й тут розкажете!
Волоська - схил (за стрийським ринком) валять дерева, готують під забудову має бути ніби ТРЦ, але доля на черговій каденції... тому можливий і жилий будинок