|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Сер 08 вер, 2021 19:55
Frant написав:Пан Успішний Долярчик взнає, що таке - таксисти і трактористи в орендній квартирі)))
Далеко от больших городов, Там где нет дорогих бутиков, Там другие люди живут, О которых совсем не поют. Не снимают про них сериалов, Ведь они не в формате каналов, И не пишет про них интернет, Их совсем вроде как бы и нет. Они молоды, но не студенты, Ни О'кея не знают, ни Ленты, В суши-барах они не бывают, И в соляриях не загорают. У них нет дорогой гарнитуры, Наплевать им на эмо-культуру, Не сидят В Контактах, в онлайнах, Они вкалывают на львовских трамваях.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 08 вер, 2021 20:12, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 08 вер, 2021 20:02
Успіх написав:Це про яку квартиру йде мова? Якщо про ПЕРШУ(53м2), то вже живу в ній майже 2р.! Якщо про смарт-квартиру(27м2) - то я її купив тільки 9міс. тому(в грудні), а здачу її забудовник обіцяє до літа наступного року!
Поздравляю, весьма не плохо! Видно что Долярчик скромничает насчет доходов)
-
dj0nk1
-
-
- Подякував: 29 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 08 вер, 2021 20:36
yurko81 написав:УспіхЯ наспраді не знаю, але з моєї точки зору, ІТ-шники навряд чи ваша цільова аудиторія. Майбутнє ІТ-кластеру плавно, але впевнено, переміщається в район Стрийської, Наукової, Нового Львова, Сихова. З Левандівки туди добиратися буде досить геморно, особливо, якщо є цілий Сихів, де можна орендувати житло. А ті, що працюють з дому, будуть обирати кращі локації з точки зору пішої доступності розваг/відпочинку. Відносно заробітку - то бідніші будуть жити з батьками або в складчину орендувати щось в центрі, а ті, що заробляють більше захочуть винаймати щось більше. Вовчиці - також трохи сумнівно, бо кобіти створіння лякливі, ходити пішки по Левандівці в темну пору доби - ще те задоволення. Вам швидше треба орієнтуватися на працівників закладів, що розміщені на Городоцькій: Привокзальна і в сторону виїзду зі Львова - їм буде зручно добиратися: водії трамваїв, працівники Сільпо, Метро і всяких дрібних фірм і підприємств.
Коротше, треба потенційних орендарів з порогу питати, чим займаються і яка їхня зарплатня)) - якщо 12К+ - то ок, а менше - нах з пляжу)) Або, можуть умовних дві касирки атб доспілки взяти... - на розкладному дивані спокійно можу ночувати після важкої/нудної роботи 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 273 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 08 вер, 2021 20:52
dj0nk1 написав: Успіх написав:Це про яку квартиру йде мова? Якщо про ПЕРШУ(53м2), то вже живу в ній майже 2р.! Якщо про смарт-квартиру(27м2) - то я її купив тільки 9міс. тому(в грудні), а здачу її забудовник обіцяє до літа наступного року!
Дякую! Дохід сім'ї (мій+жінки) +/- 1куй/міс. Просто 7р. ми дуже сильно жили з "закрученими гайками"! 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 08 вер, 2021 21:48
Coder написав:Цікавих варіантів нерухомості в гарних районах ближнього центру майже немає. Переважна більшість, або неліквід, або дуже дорого (із сумнівним ремонтом). Хороші варіанти висять не більше двох тижнів (за останній рік, варіантів на які хотілося подивитися було аж шість).
Ну от, і я вже давно це кажу! А то тут починають - взяв на Левандівці.... фу.... бе.... Так за такі гроші - це ще нормас! Зафукувати можна було мій вибір, якщо б він випав на Рясне1-2 десь, На самій окраїні Винник, чи Щурата, чи навіть, на тій же Левандівці, але десь на окраїні, типу вул. Роксоляни... Чи десь в дебрях Тракту-Глинянського... Так що всім раджу ще раз переглянути свою "категоричність" що-до мого вибору нерухомості для оренди(або перепродажу) і визнати, що таки Успіх купив, як мінімум, "середнячок"! 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Сер 08 вер, 2021 22:23
Успіх написав:Так що всім раджу ще раз переглянути свою "категоричність" що-до мого вибору нерухомості для оренди(або перепродажу) і визнати, що таки Успіх купив, як мінімум, "середнячок"!
та нормальная локация, жд вокзал, привокзальный рынок. Дальше можно не перечислять этого уже с головой. Там всегда движ людей а значит и арендаторов. Одинокому арендатору школы, садики, парки не нужны. Вопросов три: 1. когда сдадут, 2. Цена ремонта 3. Доходность проекта со дня инвестиции до первого кеша.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 08 вер, 2021 22:28
Успіх написав: Львівський БатяР написав:Я веду до того, що 1) якщо Ви для розрахунку берете оренду смарту 27м на першій здачі по верху ринку ( Я думаю що 7к це верх) тоді потрібно і оренду 1к квартири в +/- 40м на першій здачі брати по верху, а це 12к - Я не придумав - пропозицій на ринку море. 2) якщо Ви опускаєте оренду смарту еа 8% від максимуму ринку =6,5к тоді і на 1к опустіть на 8% від максимуму = 11к. Тепер рахуємо Долярчик якщо не помиляюсь купував смарт 27м по 16000$ або 592,6$/м2 Значить можемо порипустити, що однуха в 45м в тому домі на тому ж прверсі обійшлася б 45*592,6=26700$ 26700/16000 = на 66% більше треба інвестувати в 1к ніж в смарт 11000/6500 = на 69% ви отримуєте більше прибутку з однухи ніж зі смарту Висновок:тут Я би зорієниувався округлено так - на +/- 60% треба більше інвестувати в 1к і на +/-60% більше отримуєш прибутку. Звідси смарт=однуха +/-. Все решта це мистецтво продаж і везіння. 3) оскільки смарт на нашому ринку (Львлва) новинка, важко зрозуміти чому віддасть перевагу покупець - щойно зданому смарту чи повноцінній 1к в новобуді якому 5-7 років. Бо ціна в них дуже близька
Ок)) Але, я б таки хотів би трохи мінуснути однуху, яка 40-42м2 ремонтом  Як-не-як, а на зайвих 13-15м2 треба потратитись  і матеріалами, і роботою майстрів, і меблями. А загалом, наче все так Але, через 2-3-4міс. нам лендлорди з першої черги розкриють всі свої карти))) п.с. Напевно, більшість чекає через 2-3-4міс(коли всі карти будуть розкриті), що Успіх скаже: - пляцььь... довбані відосики з ютубу))) - пляцььь... а як же в країні-агресора тільки трошки меншу оренду отримують за смарт, ніж за повноцінну однуху?))) - пляць... як то в країні агресора беруть двуху в іпотеку, ділять на 2 смарти, здають на довготривалий термін - при тому: а) покриваються повністю іпотечні платежі, ще й зверху нормально залишається... б) або покривається повністю іпотечні платежі, ще й вистачає на оплату УК, яка перетворює цей бізнес на пасивний!? Як так?© А покищо, чекаємо, спокійно спостерігаємо за розвитком подій далі А далі - найцікавіше!© Не перемикайтесь!©😁👁️👁️
ти про себе високої думки, насправді всім пох, а більшість чекає, коли ти зникнеш з фінанс уа
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 08 вер, 2021 22:39
dj0nk1 написав: Успіх написав:Це про яку квартиру йде мова? Якщо про ПЕРШУ(53м2), то вже живу в ній майже 2р.! Якщо про смарт-квартиру(27м2) - то я її купив тільки 9міс. тому(в грудні), а здачу її забудовник обіцяє до літа наступного року!
він тут ще про тещу свою почав негарно відзиватися...
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 08 вер, 2021 23:02
roberto dark написав:Coder А яка ситуація із старими польськими будинками в єлітних у минулому районах Львова, на ваш погляд ? Знайомі розповідать, що старі люди помирають, а квартири стоять деколи пусті або здаютьсябез ремонту студентам. У мене в батьківському будинку, в районі Кастелівки, також із 9 квартир у трьох ніхто не живе. Спадкоємці заможні і продати не продають і здавати не бажають. Дивні люди.
Мені важко сказати за всіх. В тих польских будинках, де в нас є квартири: - 12 квартир - 9 живуть, 2 здаються (в обидвох живуть), 1 - стоїть порожня, власниця за кордоном - 15 квартир (в оригіналі 12, але колись зробили квартиру на даху, і ще дві в півпідвалі) - 8 живуть, 7 здаються (у всіх живуть) Виглядає так, що статистика трішки краща. Сусідні будинки (та і будинки де живуть друзі, знайомі) також виглядають переважно заселеними. З одного боку, в оголошеннях не так часто бачу "чистий продаж". З іншого боку, коли гуляємо по району, то видно, що порожні квартири є. В 2015-2016 роках їх було більше. Хороші варіанти, які ми дивилися (до середини 2016, і пізніше з середини 2020), були викуплені, там зроблені ремонти (або зараз в процесі), і люди вже заселилися. Більшає будинків, де не лише живуть, а ще й гуртуються - роблять ремонти в під'їздах, благоустрій внутрішніх двориків, реставрують брами, вікна, балкони (за програмою співфінансування з містом, ми з сусідами також подали заявку на наступний рік). Ближній центр потихеньку "причісують". Хотілося б, щоб це відбувалося швидше, але і те що є, вже тішить 
-
Coder
-
-
- Подякував: 99 раз.
- Подякували: 167 раз.
-
-
Профіль
-
-
2