Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 768769770771772 ... 1053>
Повідомлення Додано: Сер 08 вер, 2021 15:47

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Глянув зараз на гуглмапу Львова - весь центр червоний, а княгині Ольги, то взагалі страшно подивитись... Та й на Городоцькій не набагато краще. Там частину вулиці Бандери напроти костелу НАЗАВЖДИ зроблять пішохідною, по новому проекту, тому корки будуть нереальні на Привокзальній. Але долярчиковим квартирантам що до того буде? Вони ж пішки будуть носити мішки з Привокзального ринку. Скільки там тої ходи ? Дорогу перейшов, через міст перемахнув, та вже з міста Лева у "місто Смартів" попав... Красота... :lol:
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 вер, 2021 15:58

Успіх, Долярчик, приветствую, я давно не посещал форум, поэтому отстал от событий. Квартира твоя построились? Ремонт сделали/делаете?
dj0nk1

Подякував: 29 раз.
Подякували: 50 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 08 вер, 2021 17:14

А успіх завжди там, де ним вміють ділитись!©

roberto dark написав:з Привокзального ринку. Скільки там тої ходи ? Дорогу перейшов, через міст перемахнув, та вже з міста Лева у "місто Смартів" попав... Красота

Я тут подумав... що до моїх потенційних клієнтів (айтішніків, рунеток, одиноких успішних вовчиць і звичайних "середнячкових" челів з середньою з/п 12-15Кгрн) - додадуться провідниці/касирки Ж/Д Вокзалу)) - якщо звичайно мають з/п 12-15К ;)
Успіх

Заблокований
Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 08 вер, 2021 17:20

Успіх написав:
  roberto dark написав:з Привокзального ринку. Скільки там тої ходи ? Дорогу перейшов, через міст перемахнув, та вже з міста Лева у "місто Смартів" попав... Красота

Я тут подумав... що до моїх потенційних клієнтів (айтішніків, рунеток, одиноких успішних вовчиць і звичайних "середнячкових" челів з середньою з/п 12-15Кгрн) - додадуться провідниці/касирки Ж/Д Вокзалу)) - якщо звичайно мають з/п 12-15К ;)

а еще там трамвайное депо где то недалеко.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 08 вер, 2021 17:21, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 08 вер, 2021 17:21

vitaliian написав:
  Успіх написав:

и проводники.

і таксисти.
І про трактористів не можна забувати - вони люблять смарти!

Успіх написав:що до моїх потенційних клієнтів (айтішніків, рунеток, одиноких успішних вовчиць і звичайних "середнячкових" челів з середньою з/п 12-15Кгрн

Смарт розрахований на 1 (одну) персону.
З яких радощів людині віддавати половину ЗП?
Третину - можливо.
Тобто 4 000 грн/міс, і ніяк не більше.
Біда, біда!
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 вер, 2021 17:26

Життя - вдалось!©

dj0nk1 написав:Успіх, Долярчик, приветствую, я давно не посещал форум, поэтому отстал от событий. Квартира твоя построились? Ремонт сделали/делаете?

Це про яку квартиру йде мова? :D
Якщо про ПЕРШУ(53м2), то вже живу в ній майже 2р.!
Якщо про смарт-квартиру(27м2) - то я її купив тільки 9міс. тому(в грудні), а здачу її забудовник обіцяє до літа наступного року!
Успіх

Заблокований

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 08 вер, 2021 17:35

vitaliian написав:а еще там трамвайное депо где то недалеко

Взагалі, жир!))))))
Коротше, від клієнтури відбою не буде!)))))
  Frant написав:З яких радощів людині віддавати половину ЗП?
Третину - можливо

Понти!
Люди люблять попонтуватись!
Тому і айфони беруть у кредит :lol:

О, а ще ж повіям можна здавати задорого :mrgreen: - біля Ж/Д Вокзалу будуть ловити клієнтів і до мене в смарт "попити чайку" :mrgreen:
Коротше, треба точно робити білі стіни :mrgreen:
Успіх

Заблокований

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Сер 08 вер, 2021 17:42

Успіх написав:Коротше, треба точно робити білі стіни
сейчас модно черные стены, деревянные двери, пол и потолок. Я в одном банке видел. Впечатлило а главное практично. Стен за чёрной краской не видно, бросается в глаза пол и потолок.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 08 вер, 2021 17:45

Успіх
Я наспраді не знаю, але з моєї точки зору, ІТ-шники навряд чи ваша цільова аудиторія.
Майбутнє ІТ-кластеру плавно, але впевнено, переміщається в район Стрийської, Наукової, Нового Львова, Сихова.
З Левандівки туди добиратися буде досить геморно, особливо, якщо є цілий Сихів, де можна орендувати житло.
А ті, що працюють з дому, будуть обирати кращі локації з точки зору пішої доступності розваг/відпочинку.
Відносно заробітку - то бідніші будуть жити з батьками або в складчину орендувати щось в центрі, а ті, що заробляють більше захочуть винаймати щось більше.
Вовчиці - також трохи сумнівно, бо кобіти створіння лякливі, ходити пішки по Левандівці в темну пору доби - ще те задоволення.
Вам швидше треба орієнтуватися на працівників закладів, що розміщені на Городоцькій: Привокзальна і в сторону виїзду зі Львова - їм буде зручно добиратися: водії трамваїв, працівники Сільпо, Метро і всяких дрібних фірм і підприємств.
yurko81
1

Подякував: 40 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 08 вер, 2021 19:10

Bolt написав:То буде пісец.
Вчора виїхав з села , тянучка в сторону Львова починалась вже в Малечковичах.(Причому було десь 7'40)Видно народ скуповує дешеве житло в Пустомитах та їде на роботу до Львова)

Саме про це написав майже три роки тому :)

Особисто мене тривожить питання логістики. Влітку доїзд з дачі до офісу (ближній центр) мені займав до 30 хв (до ремонту доріг було до 40). З 1го вересня став виїжджати в офіс раніше. Виїзд з Малечкович на пустомитівську трасу - 2-4 машини. В Сокільниках починається тягнучка. На в'їзді до Львова "затик" від Гелікона, деколи від заправки Сокар. Тобто я вже не завжди вкладаюся в 40 хвилин. Сьогодні щось сталося на перехресті ВВ-Стрийська, тому в офіс я їхав близько години. Якщо виїжджати о 7мій, або о 10тій, то справи кращі.

Враховуючи те, що навколо Наварії виділили 60+ ділянок під забудову, ніби ветеранам АТО, а, по факту, половина з них виявилась в бізнесменів та чиновників (окрім того сосновий ліс на планах був позначений чагарником, тому все літо не вщухає скандал навколо того). Плюс частина ділянок викуплена однією людиною під забудову. Плюс виділена земля для побудови IT Village (130+ котеджів). Плюс активно забудовуються поля між Солонкою і Поршною (і там зараз стоїть купа котеджів і таунхаусів на продаж). Коли це все буде забудовано і заселено, є ризики, що воно все встане.

Ось воно і встало.

Ну і там далі трішки було.

Взагалі, мій прогноз, що користування авто у Львові буде ускладнюватись в найближчі роки (погано контрольована забудова, без нормальної кількості паркомісць, неконтрольоване зростання машин через polskie blachy, неготова до того всього інфраструктура), тому я свідомо шукав варіант, який буде комфортним для пересування пішки.

Чесно кажучи, дуже тішуся тому, що маю можливість у 80% випадків пересуватися містом пішки. Причому не промзонами, а парками і тихими, зеленими вуличками з гарними, старими будинками. Це все потихеньку приводиться до ладу. Дуже потішила нова спрощена процедура демонтажу незаконно встановлених технічних елементів ("сателітарки", кондиціонери, і т. ін.) з фасадів будинків в історичному ареалі міста. Потроху ремонтують вулиці. Пекарська, яку відкрили в понеділок після ремонту - це естетичний оргазм (ну, майже, ще б чотири МАФи прибрати звідти).

Ну і щоб був не дуже оффтоп. :) Цікавих варіантів нерухомості в гарних районах ближнього центру майже немає. Переважна більшість, або неліквід, або дуже дорого (із сумнівним ремонтом). Хороші варіанти висять не більше двох тижнів (за останній рік, варіантів на які хотілося подивитися було аж шість). По факту, з грудня минулого року, коли я писав про це, нічого не змінилося. Також дедалі гострішою стає проблема паркування (в прицентральних районах зникли з проджу гаражі, які до того висіли роками).
Coder

Подякував: 99 раз.
Подякували: 167 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 768769770771772 ... 1053>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: барабашов і 2 гостей