Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 852853854855856 ... 1055>
Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 17:33

Bolt написав:
  vitaliian написав:Bolt я ж говорю если ковырнуть окажется что люди готовы на любые условия жизни лишь бы не работать. У нас на 500 уе пахать как папа карло надо.

Дык я спецом на минималку устроился, пришёл на работу к 10, ушёл 2 и ною, что ЗП маленькая. С другой, стороны нафиг напрягаться если с аренды ещё три минималки капает. У нас немецкая контора площади арендуют, что-то там производят, в основном молодёжь у них работает, дык даже в туалет выйти, нужно карточку отметить при выходе и входе в цех. Дык я махал так работать даже за косарь зелени.
Пы. СЫ. Смотрю разные бложики наших понаехов в штаты, так только и слышишь, что куча вакансий(низкооплачиваеых) , работать никто не хочет. Метр плитки положить 200 баксов, забор деревянный установил - 700 долларов в день только работа.

а за скільки б пахав? Чи вже вік не той, не дуже то й хочеться...
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 17:34

Успіх написав:От і я цю тему тут колись неодноразово піднімав - так казали, що цього року (чи, навіть, ще з минулого) - така фішка в місті Лева НЕпройде!
Бо котловани подорожчали і немає в що перестрибувати...

А може, як добре придивитись, то ще є? ;)
Може б ми тут накидували різні варіанти і обговорювали їх?

У Львові імхо вже немає...
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 17:57

Bolt написав:
  vitaliian написав:Bolt я ж говорю если ковырнуть окажется что люди готовы на любые условия жизни лишь бы не работать. У нас на 500 уе пахать как папа карло надо.

Дык я спецом на минималку устроился, пришёл на работу к 10, ушёл 2 и ною, что ЗП маленькая. С другой, стороны нафиг напрягаться если с аренды ещё три минималки капает. .

Одно не пойму, зачем вам работа? Это ж начальство какое никакое все равно напрягает, особо не поболеешь (я вот после ковида 2ю неделю в себя прихожу), оправдываться, отпрашиваться, ещё бы звонками доставали. Ну и другие минусы. Например дождь или гололед хочешь не хочешь а на работу надо идти, за минималку простудиться или ногу сломать или стоять в пробках? Да ну нафик. Мой идеал работа на себя по свободному графику, заболел, дождь, мороз, гололед, метеорит, плохое настроение - сидишь дома.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 18:35

:arrow:
Востаннє редагувалось jump в Суб 11 гру, 2021 23:07, всього редагувалось 1 раз.
jump

Подякував: 102 раз.
Подякували: 1319 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 18:36

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Bolt написав:Пы. СЫ. Смотрю разные бложики наших понаехов в штаты, так только и слышишь, что куча вакансий(низкооплачиваеых) , работать никто не хочет. Метр плитки положить 200 баксов, забор деревянный установил - 700 долларов в день только работа.

Щось недоганяю)) - там - робити ніхто не хоче, а що - у нас роботу "рвуть один наперед-одного", що такі низькі зарплати на некваліфіковану(а часом - і на кваліфіковану) роботу?
Тобто, в нас готові робити за копійки?
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 18:41

Успіх написав:
  Bolt написав:Пы. СЫ. Смотрю разные бложики наших понаехов в штаты, так только и слышишь, что куча вакансий(низкооплачиваеых) , работать никто не хочет. Метр плитки положить 200 баксов, забор деревянный установил - 700 долларов в день только работа.

Щось недоганяю)) - там - робити ніхто не хоче, а що - у нас роботу "рвуть один наперед-одного", що такі низькі зарплати на некваліфіковану(а часом - і на кваліфіковану) роботу?
Тобто, в нас готові робити за копійки?

Там пособия есть, ну и когда работы много выбираются вакансии пожирнее. У нас нет культуры работы на себя, народ по старинке хочет ходить с 9 до 18 и делать вид что работает. Совок глубоко в мозгах сидит Я давным давно говорю, если бы все с з/п меньше 10 тыс дружно уволились глядишь зарплаты бы стали как в Польше. А пока народ работает за минималку то больше платить никто не будет.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 19:06

А успіх завжди там, де ним вміють ділитись!©

change_pm написав:
  Успіх написав:От і я цю тему тут колись неодноразово піднімав - так казали, що цього року (чи, навіть, ще з минулого) - така фішка в місті Лева НЕпройде!
Бо котловани подорожчали і немає в що перестрибувати...

А може, як добре придивитись, то ще є? )
Може б ми тут накидували різні варіанти і обговорювали їх?

У Львові імхо вже немає...

Капець!
Як так?
А як же Африка і руде слоненя?© ))

Львів же у першій трійці-п'ятірці по привабливості новобудів/нерухомості?
Що, не можна в нас так, як писав той фацет на київській гілці - що купив дві двушки 2р. тому пА 930$м2, тепер продав пА 1700$м2 - і перевклався, навіть, не в котлован, а вже у готовий каркас пА 1300$м2 з доставкою через 2р.?
Тобто, він мацнув пА 400$ з кожного м2 за 2р
:!:
- тобто, купивши дві двушки пА 60м2 кожна(може трохи і більшої площі, але заокруглимо до меншого - нехай ті зайві квадрати підуть на оплату податків/нотаріуса) - то разом 120м2 з наваром пА 400$м2 = 48 000$/2роки - тобто, 24 000$ чистого прибутку на рік :!: 👍

Хоча, треба було і мати спочатку багато грошви(120м2 х 930$ = 111 600$) :shock: щоб купити дві двушки на котловані 🤔
А з цього випливає, що і мій смарт з початково-невеликою сумою(16К$), за рік дає прибутку 10К$! - Ну ладно, ладно - реальних 8К$!
То на таку маленьку суму - це, взагалі, жир!👍

То ще раз - невже немає зараз котлованів по цілому Львову, щоб нормально перевкластись? :shock:
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 21:24

change_pm написав:
  Bolt написав:

Дык я спецом на минималку устроился, пришёл на работу к 10, ушёл 2 и ною, что ЗП маленькая. С другой, стороны нафиг напрягаться если с аренды ещё три минималки капает. У нас немецкая контора площади арендуют, что-то там производят, в основном молодёжь у них работает, дык даже в туалет выйти, нужно карточку отметить при выходе и входе в цех. Дык я махал так работать даже за косарь зелени.
Пы. СЫ. Смотрю разные бложики наших понаехов в штаты, так только и слышишь, что куча вакансий(низкооплачиваеых) , работать никто не хочет. Метр плитки положить 200 баксов, забор деревянный установил - 700 долларов в день только работа.

а за скільки б пахав? Чи вже вік не той, не дуже то й хочеться...

Та вже не дуже хочеться, напружишся-інфаркт, інсульт і на бокову, нафіг треба. Щеби малих повивчати та прилаштувати, взагалі би не працював.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 22:52

vitaliian написав:
  Bolt написав:

Дык я спецом на минималку устроился, пришёл на работу к 10, ушёл 2 и ною, что ЗП маленькая. С другой, стороны нафиг напрягаться если с аренды ещё три минималки капает. .

Одно не пойму, зачем вам работа? Это ж начальство какое никакое все равно напрягает, особо не поболеешь (я вот после ковида 2ю неделю в себя прихожу), оправдываться, отпрашиваться, ещё бы звонками доставали. Ну и другие минусы. Например дождь или гололед хочешь не хочешь а на работу надо идти, за минималку простудиться или ногу сломать или стоять в пробках? Да ну нафик. Мой идеал работа на себя по свободному графику, заболел, дождь, мороз, гололед, метеорит, плохое настроение - сидишь дома.

Да я бы не работал пошёл в пенсионный фонд, выяснять, что со стажем, а там по сравнению с трудовой на три года меньше, типа в трудовой запись, а взносы не платили(особенно на ЛАЗе) простой за свой счёт. Ну и нужно немного добрать до 15 лет, чтобы хоть социальную пенсию иметь на всякий случай(на полную 35 даже не рассчитываю) Не будет никакой пенсии хрен субсидию оформишь.
Bolt

Подякував: 21 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 11 гру, 2021 23:01

Bolt если не секрет куда вы основные деньги тратите (кроме еды и коммуналки это понятно).
Wirująświatła

Профіль

2
3
  #<1 ... 852853854855856 ... 1055>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему