мой опыт по смарту показывает, что сдаётся в пределах пары дней в любой сезон, зима не исключение.
|
|
![]() За крок до перевороту думок!©От для чого ви це написали?! ![]() ![]() Тепер, я його або не захочу продавати, або продам, а натомість візьму 2 смарти на котловані! ![]() ![]()
Думаю, що про продаж є зміст міркувати, якщо потрібно вийти - зафіксувати прибуток, і є куди ефективно пристроїти виручку. Який зміст з депо грн під 12%рік (де 10% чистий) якщо тільки по стату інфляція грн за минулий рік 10 (реальна вище) ??? Як на мене краще посидіти в бетоні, він гривневу інфляцію точно покриє тобто дасть вам ті самі +10% в грн за рік - І не треба рухів! А може ще в $ додати якихось 3-4% якщо дол інфляція не зупиниться. П/с якщо кажуть, що здача осінню 2022, мрійте в кращому випадку про весну 2023р - це буде більш реальний термін здачі!
![]() У новобудах, в картопляному полі, ще більш просторіше ( жарт)). Може для вас Наукова і Сихів - то і нормально та комфортно. Тим більше, якщо це ваше власне "болотце" - то хвалити його вам ніхто не заперечує ( для того ж долярчика, наприклад, вулиця Мазепи - це найкращий район у світі )). Я ж не спорю, а виклав лише свою точку зору, як бувшого мешканця справжнього, стародавнього Львова, а не совкового жахливого спальнику. Тільки, коли я там проживав, то не те що корок в місті, а й на світлофорах більше декількох автомобілів в черзі не збиралось. Якщо в центрі міста так погано, то чому туди всі пруться ( і ціни в рази вищі?), а не на ваші улюблені спальники. До речі кілька років тому, якось приїхав на Сихів, до однієї кралі та заночував у панельній девятиповерхівці, а зранку прогулявся по району аж до лісу( єдине що там сподобалося). То було відчуття, ніби повернувся на машині часу у 90 ті роки, з деякими звичайно сучасними декораціями. Брррр ![]()
![]() Итак, ваша точка зрения объективно устарела. Сами ж пишете. Так смысл было ее выкладывать?
![]() Моя точка зрения устареет тогда, когда старые совковые дома снесут и построят с нуля, какой-нибудь качественный ультра современный, комфортный, низкоэтажный район с собственной инфраструктурой, озеленением, парками и тд. И когда многие львовяне будут мечтать там жить. А пока это будут одиночные жк между совкошлака и соответстующим населением, то это всего лишь жалкий компромисс.
![]() Это вполне типичная ситуация. Почитайте, например, автомобильные форумы: сколько там стонов на предмет "купил машину ххххх, оказалось, у нее куча проблемных мест". Хотя в эпоху интернета все это можно было узнать до покупки. Короче, люди с трудом моделируют свою жизнь на несколько шагов вперёд. Часто решения принимаются на основе уже неактуально устаревшего опыта (пример: ваш пост про достоинства центра Львова на основе опыта 90-х годов)
![]() Я не вижу настолько координальных изменений во Львове ( бываю каждый год почти), которые бы изменили мою точку зрения. Шанзе лизе в Париже была и остаётся ценностью, какие бы новые и мегакомфортные районы не строились в округе.
![]() За крок до перевороту думок©Якщо б я знав, куди точно можна прилаштувати - моє оголошення на олх вже б висіло давно)) А так, думаю над двома варіантами: 1) Перестрибнути в котлован повноцінної однухи, або в 2 смарти(добравши іпотечним плечем 300-400Кгрн) 2) Перестрибнути в комерцію - але тут важче, так як можна очікувати в засідці з кешем не 1 місяць, або навіть рік(як це вийшло в Віталіана) Про інфляцію - всі ми знаємо, але також ми знаємо, що оренда дає 6-8% у тій же гривні! ![]() Просто сидіти - не роблячи ремонту після здачі? Бо там, як я вже писав і здати буде важче за адекватну ціну в глухий сезон і продати - також! А от зі здачею - реально думаю, що вони спеціально затягують, так як знають свою "ненаказуємість"! Таке враження (от в них є декілька масштабних проектів у Львові) - що в них ОДНА бригада і вона кочує щотижня з одного об'єкта на інший, а на кожному об'єкті залишають, можливо, лише 2 людини на постійній основі, щоб створювали видимість роботи! Чому я так думаю? Тому, що вони реально йшли/будували нормальними темпами мою чергу, а тут вирішили затягнути вже аж на 3міс(не на 1) і то ще не факт - може і довше затягнуть. Невже відпочатку грудня, коли було оголошено, що вже почали робити внутрішні роботи і, майже, завершують зовнішні - не можна встигнути за 6міс.? Все можна - було б лиш бажання! От до прикладу мій Авалон Лайт, на 3 під'їзди/секції - так від етапу "4пов -1під'їзд, 2пов -2п, і залитий котлован в 3п." - то за 1рік і 3міс його повністю здали! - ще й на квартал раніше оголошеного терміну здачі!!! А тут в РіелСіті - за 1рік і 6міс. не можуть встигнути?! От як було, коли я купив(в грудні 2020р) ![]() А от як стало за рік часу(грудень 2021р) ![]() Що, невже за 6міс. не можна здати? ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!в смысле? То есть вот это: никак не влияет на качество жизни? Тогда зачем вы об этом упомнянули?
|
|