|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 14 лис, 2023 20:10
cactusua написав:А що думаєте про самого забудовника? Хочу якраз взяти 1к. в Басівці. Добудує?
50/50  А про самого забудовника треба дивитись скільки він проектів вже збудував/продав(я щойно глянув). То, наче, такий собі "середнячковий" забудовник. Bolt написав:Яка різниця. Нахиба воно треба?!
Я тільки розігнався плюсанути)) як тільки прийшла думка - "а раптом людина хоче купити для себе/щоб там жити, а грошей - не густо?" Але, все одно, якщо б навіть для себе (любить людина жити за містом), то я брав би готове. Або вже під завершення останньої черги всього об'єкту. Дивлюсь, цей забудовник в більшості полюбляє будувати в єпенях)) І більшість його об'єктів - низької забудови(що наче і гуд, але...) Але цього разу він розігнався масштабно і заліз в найглибші єпеня)) Я от трохи теж не розумію ЦА)) Невже не краще купити собі стару хату у селі за копійки і збудувати поруч нормальну? І ще буде свій садочок, і грядочки під цибульку/часничок/петрушку)) А якщо кортить саме такий формат, як пропонує забудовник - то ще раз кажу, що я б дочекався останньої черги, яку б почали зводити - тоді вже і купував. Ще хоч би солідний забудовник був би - типу Авалон, чи Ріел  Коротше, я б краще собі купив особняк зі ставком і садком 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 14 лис, 2023 20:22
cactusua написав:Як нахіба? Купити дешевше продати дорожче!
Ну як добудує, то так "жирний жир" буде)) А як ні, то просто буде в бур'янах бетонний пам'ятник грошам))) Ні, ну от реально - ХТО ЦА? Хто всі ті люди, що потім купують? Невже селяни/трактористи, яким не вистачає на квартиру в місті? Сумніваюсь, бо за такі кошти можна вбиті панельки В місті купити! Ну, або щось накрайняк у Винниках, чи Рясному! То ще раз - хто ЦА?(хто потім все це викупить за іКси?) 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 14 лис, 2023 20:37
Успіх написав: cactusua написав:А що думаєте про самого забудовника? Хочу якраз взяти 1к. в Басівці. Добудує?
50/50  А про самого забудовника треба дивитись скільки він проектів вже збудував/продав(я щойно глянув). То, наче, такий собі "середнячковий" забудовник. Bolt написав:Яка різниця. Нахиба воно треба?!
Я тільки розігнався плюсанути)) як тільки прийшла думка - "а раптом людина хоче купити для себе/щоб там жити, а грошей - не густо?" Але, все одно, якщо б навіть для себе (любить людина жити за містом), то я брав би готове. Або вже під завершення останньої черги всього об'єкту. Дивлюсь, цей забудовник в більшості полюбляє будувати в єпенях)) І більшість його об'єктів - низької забудови(що наче і гуд, але...) Але цього разу він розігнався масштабно і заліз в найглибші єпеня)) Я от трохи теж не розумію ЦА)) Невже не краще купити собі стару хату у селі за копійки і збудувати поруч нормальну? І ще буде свій садочок, і грядочки під цибульку/часничок/петрушку)) А якщо кортить саме такий формат, як пропонує забудовник - то ще раз кажу, що я б дочекався останньої черги, яку б почали зводити - тоді вже і купував. Ще хоч би солідний забудовник був би - типу Авалон, чи Ріел  Коротше, я б краще собі купив особняк зі ставком і садком 
Ось такі інвестори в Пустомитах понакуповували, бо дешевше, а я з-за них тепер зранку в тянучці з Малечковичі в до Трускавецької мушу повзти. До речі. Вчора закінчились канікули і машин значно побільшало. Накуя купляти в умовних Пустомитах квартиру, нехай на 10 куе дешевше, ніж у Львові, щоб потім за 5 років ці гроші на бензин потратити, їздячи щодня до Львова?! 🤦♂️
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 14 лис, 2023 20:42
Успіх написав: cactusua написав:Як нахіба? Купити дешевше продати дорожче!
Ну як добудує, то так "жирний жир" буде)) А як ні, то просто буде в бур'янах бетонний пам'ятник грошам))) Ні, ну от реально - ХТО ЦА? Хто всі ті люди, що потім купують? Невже селяни/трактористи, яким не вистачає на квартиру в місті? Сумніваюсь, бо за такі кошти можна вбиті панельки В місті купити! Ну, або щось накрайняк у Винниках, чи Рясному! То ще раз - хто ЦА?(хто потім все це викупить за іКси?) 
Цікаво, хто ЦА того самого Континенту. Ходив там сьогодня. Тисяч на 4-5 народу явно збудовано. Виїжджати зранку добре буде, а бо через підворотні Пулюя, або однополосну(привіт проектантам) Трускавецьку.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 14 лис, 2023 20:47
Успіх написав: cactusua написав:А що думаєте про самого забудовника? Хочу якраз взяти 1к. в Басівці. Добудує?
І біля особнячка не дорогий маленький літачок))) Ділянка в Пустомитах, на Парцелі 14т. за 8 сотників. А що взяв би на перепродаж? Про панельки взагалі думати не хочу. А в Басівці може і сам жити буду
-
cactusua
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 лис, 2023 20:52
Bolt написав: Успіх написав: cactusua написав:Як нахіба? Купити дешевше продати дорожче!
Цікаво, хто ЦА того самого Континенту. Ходив там сьогодня. Тисяч на 4-5 народу явно збудовано. Виїжджати зранку добре буде, а бо через підворотні Пулюя, або однополосну(привіт проектантам) Трускавецьку.
Багато молоді.25+. IT шники та ін. Думаю контингент у новобудовах приблизно однаковий З дорогою біда. У відділі продажів казали "скоро трамвай буде")))
-
cactusua
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 лис, 2023 21:46
cactusua написав:Ділянка в Пустомитах, на Парцелі 14т. за 8 сотників
А в Басівці? А в Оброшине? А в Ков'ярах? А в Кротошині? А в Жирівці? І т.п. Давайте порівнювати село з селом, а не лізти в міста, хоч і невеликі типу Пустомит  cactusua написав:А що взяв би на перепродаж?
Тільки в місті - і то не в глухих єпенях типу Рясного, чи Кривчиці(типу ЖК Щасливий чи що там ще будують?) cactusua написав:А в Басівці може і сам жити буду
Ну якщо самому жити - то гуд. Але я там вище написав, що купував би лише в кінці/ближче до завершення ВСЬОГО об'єкту(якщо для себе/самому там жити) Але ще раз кажу - заміське життя - на любителів 
-
Успіх
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 14 лис, 2023 22:02
Успіх написав: cactusua написав:Ділянка в Пустомитах, на Парцелі 14т. за 8 сотників
А в Басівці? А в Оброшине? А в Ков'ярах? А в Кротошині? А в Жирівці? І т.п. Давайте порівнювати село з селом, а не лізти в міста, хоч і невеликі типу Пустомит  cactusua написав:А що взяв би на перепродаж?
Тільки в місті - і то не в глухих єпенях типу Рясного, чи Кривчиці(типу ЖК Щасливий чи що там ще будують?) cactusua написав:А в Басівці може і сам жити буду
Ну якщо самому жити - то гуд. Але я там вище написав, що купував би лише в кінці/ближче до завершення ВСЬОГО об'єкту(якщо для себе/самому там жити) Але ще раз кажу - заміське життя - на любителів 
Моніторю тему землі давно. І там де ви написали земля при наявності електрики буде не дешевше. Був період кілька місяців рік тому коли ті самі 8 сотиків у Пустомитах можна було взяти за 8. Але то було буквально кілька місяців, а потім поперло. В Басівці купив би але ціна ще вища. Статус місто/село мені не важливий абсолютно. Так що все таки взяти при наявності скажімо 30к?
-
cactusua
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 лис, 2023 22:06
Успіх написав: cactusua написав:Ділянка в Пустомитах, на Парцелі 14т. за 8 сотників
Авалон холідей, континент, санмарко, лев девелопмент Feel, глобус і ще кілька поряд теж село. Але ціна від 1к. на те, що ще і не починали котлован рити
-
cactusua
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 лис, 2023 22:27
cactusua написав: Bolt написав: Успіх написав:Ну як добудує, то так "жирний жир" буде)) А як ні, то просто буде в бур'янах бетонний пам'ятник грошам))) Ні, ну от реально - ХТО ЦА? Хто всі ті люди, що потім купують? Невже селяни/трактористи, яким не вистачає на квартиру в місті? Сумніваюсь, бо за такі кошти можна вбиті панельки В місті купити! Ну, або щось накрайняк у Винниках, чи Рясному! То ще раз - хто ЦА?(хто потім все це викупить за іКси?) 
Багато молоді.25+. IT шники та ін. Думаю контингент у новобудовах приблизно однаковий З дорогою біда. У відділі продажів казали "скоро трамвай буде")))
Ну як Садовий свою Хельгу збудував, то може і міст з трамваем доробить.
-
Bolt
-
-
-
-
Профіль
-
-
1