Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Дякую за корисне посилання. Подивився із цікавістю. У відео - як на мене - все правда: - дійсно у Львові ще рік-два тому можна було взяти квартири площею від 64 до 74 кв.м за ціною орієнтовно 700$ за кв. м. - достатньо висока якість після забудовників. - в перетворення побудованого в повноцінну квартиру можна було вкласти приблизно 320$ за 1 кв.м. - якщо нерухомість «для себе», то і самому жити приємно, бо Львів зараз - неймовірно чисте та охайне місто. - здати 2 к квартиру можна без проблем за ціною не менше 500$. - вірю у фразу у відео, що після закінчення війни (дай Бог) ціни будуть вищими.
Дякую за корисне посилання. Подивився із цікавістю. У відео - як на мене - все правда: - дійсно у Львові ще рік-два тому можна було взяти квартири площею від 64 до 74 кв.м за ціною орієнтовно 700$ за кв. м. - достатньо висока якість після забудовників. - в перетворення побудованого в повноцінну квартиру можна було вкласти приблизно 320$ за 1 кв.м. - якщо нерухомість «для себе», то і самому жити приємно, бо Львів зараз - неймовірно чисте та охайне місто. - здати 2 к квартиру можна без проблем за ціною не менше 500$. - вірю у фразу у відео, що після закінчення війни (дай Бог) ціни будуть вищими.
Bolt написав:Звиздьож, я за приблизно таку суму 2+3 здаю.
1к сдаю за 350 уё Что не так?
Локация, новострой? 350 уе за однуху, не означает автоматом 500 за двуху. За 350 трёшку сдаём с приличным ремонтом.
Бывшее 5 авеню Трёшка на Сыхове? Волну переселенцев пропустили? Так-то и в Мюнхене кто-то 350 евро платит по старым договорам Или только "своим" сдаёте?
Bolt написав:За 350 трёшку сдаём с приличным ремонтом.
За 500$ здає двушку нову з свіжим ремонтом приятель в одному з будинків в нових ЖК в районі головного автовокзалу Львова. Говорив, що більше тижня простою не було. Я не впевнений, та здається так само біля Victoria Gardens. В тих будинках встановлені двоконтурні газові котли + до них не знаю як називається стабілізатор/акумулятор забезпечує довгу роботу без електрики. Говорив що взимку витрати газу не перевищували 100 куб.м - це на 800 гривень+доставка здається 50 гривень. Плата в ОСББ здається 400 гривень, електрика індивідуально, інтернет я не питав.
Локация, новострой? 350 уе за однуху, не означает автоматом 500 за двуху. За 350 трёшку сдаём с приличным ремонтом.
Бывшее 5 авеню Трёшка на Сыхове? Волну переселенцев пропустили? Так-то и в Мюнхене кто-то 350 евро платит по старым договорам Или только "своим" сдаёте?
У меня на момент начала войны белорусские ИТшники жили которые вместо сразу, чтобы в Польшу чухнуть релоцировались в Украину. Смылись на второй день войны. Тогда платили 9 к. 330уе.Уже перед войной срака с арендой была. До ИТшников в 19 с году за 10 ту хату сдавали, но то доковидные деньги были😛Короче их вещи ещё лежали до июня пока им не отправил (они все это время платили) Как раз волна беженцев и тп плюшки. Когда передал вещи, как раз беженцы схлынули. И сдали местным, которым забудовнык уже на год задерживает сдачу их жилья. Сейчас ХЗ или за 13,5 к сдал бы. Двушку еле сдал в 20 м (ковидная очень) за 6 к, до того месяца полтора болталась за 7, ни звонка. Вроде неплохая локация (Океан)), весной 22-го (бум беженцев) накинул косарь. С тех пор не меняю. Боюсь даже 500 накинуть, но думаю, что весной таки решусь.