|
Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 09 бер, 2019 07:43
stm написав:Акурт, какого брокера для покупки акций Apple используете? Цена открытия счета и обслуживание? В каких юрисдикциях платите налоги или просто сидите в бумаге вечно?
Смешно сподіватися, що після того, як обкладували мене пуцьками та прутнями, та після того, коли про себе не напишуть навть місто, в якому живуть - чи від стидоби, чи від хибної впевненності у непогрішимості - я буду писати все, про що не варто писати. Це не є секретом, але навіщо ділитися подробицями та деталями (а це головне) із тими, хто пропитаний злобою? Правда ж? Нехай радіють від того, що я й так багато корисного пишу. Робіть висновки... Але ви - пані stm - як і багато тут людей - сильно помиляєтеся: я не сиджу у цінних паперах "вічно". Це примітивна думка того, хто сидить в цінних паперах українських підприємств вічно. І в мене на сьогодні немає акцій Apple... Я тільки одним оком дивлюся на їх курс... Обслуговування однієї oперації незалежно від обсягу - 6,9$ Податки плачу регулярно, нічого не приховуючи. Я ж - чесна людина. В мене проти нападок на мене є цікава секретна зброя: правда.Пани так звикли, що самі дурять та обманюють всіх навкруги, та звикли до того, що всі навкруги їх обманють та брешуть часто в очі, що просто від того збентежені і навіть на можуть збагнути, як це так: жити в правді і керуватися правдою. І як це так, що раптом людина говорить правду? Це реально збиває повністю з пантелику... "Крыша едет"...А я на цьому виг-ра-ю...
-
akurt
-
-
- Подякував: 4023 раз.
- Подякували: 1478 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Суб 09 бер, 2019 07:57
akurt написав:Це теж правда.На сьогодні особисто я маю МІНІМУМ у бетоні, а все інше - вкладено або в освіту дітей (дуже дорога штука, за останні 5 років - більше 200 000 долярів, але там к.п.д. 200-300%),
Вот в этом весь турецкоподданый. Двумя страницами ранее советовал Долярчику прикупить квартир на сдачу akurt написав:Рассуждения пана Долярчика о депозитах теоретически верные. А потому, арифметика простая, как апельсин: Если есть возможность выйти из любого нынешнего бизнеса и иметь на кармане 200 000 кэшем, то однозначно: купить три однушки с ремонтом по 50 000 долларов и на 50 000 долларов - квартирку за кордоном. И получать ежемесячно, сидя на балконе с видом на море, 3х14000=42 000 гривен кэшем.
а сам сидит в минимуме бетона не воспользовавшись своим же советом.Или врет как обычно забыв что написал ранее. Так что слушайте этого "великого" инвестора в турецкую недвижимость дальше. Еще забавней читать про кпд в 300-300% вложений в образование детей. Что это такое и как он его посчитал? Договор депозитный с ними заключил что ли перед оплатой учебы?
-
shapo
-
-
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 847 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 бер, 2019 09:43
stm написав:Акурт, какого брокера для покупки акций Apple используете? Цена открытия счета и обслуживание? В каких юрисдикциях платите налоги или просто сидите в бумаге вечно?
Пані stm - на ваші правильні запитання влучно відповість пан shapo: за святкову добу 8 Березня - 15 (п"ятнадцять) повідомлень на цій гілці - часто-густо по 2 відразу підряд - тобто знання аж бризкають - мудрість за мудрістю - рекорд, правда, на цій гілці не побито - форумчанин ( нік видалено) за 24 години накалякав 18 брутальних повідомлень-образ особисто на мою адресу - і всі тільки із мерзотними лайками та образами. Студенти-філологи та студенти-психологи повинні вівчати феномен - як може народжуватися стільки брутальних лайок та брудних дурниць в одному окремо взятому мозку... Цей хоч не лається - я його не читаю, але думаю, що пише щось саме для вас реально корисне...Читайте...
-
akurt
-
-
- Подякував: 4023 раз.
- Подякували: 1478 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Суб 09 бер, 2019 11:06
akurt написав:Я тут уже писал, пан Долярчик, я с ноября 2013 не имею депозитов, а до этого времени постоянно на депозитах было не менее полумиллиона гривен и не менее 100 000 евро...
... але ж в Туреччині маєте... akurt написав:теперь другая сторона вопроса, если вы вдруг поймете две вещи: а) что жизнь коротка и тратить её на сидение в магазине в ожидании клиента с целью заработать за месяц 20 000 гривен - это неверно. Точнее - верно и очень верно, но на определенном этапе... Потом вдруг получается, что к.п.д. = 0.... Сизифов труд... Из любого дела надо вовремя выходить. Желательно с плюсом...
... та я це давно зрозумів, але.... не бачу альтернативи цьому... akurt написав:б) что есть у пана Долярчика один сынишка, а скоро будет двое - и надо обеспечить их будущее
... настав час признатись: то "скоро" - настало вже!(тобто, не так давно)  ... і ми з дружиною дуже раді, що маємо ще одного синочка! akurt написав:А потому, арифметика простая, как апельсин: Если есть возможность выйти из любого нынешнего бизнеса и иметь на кармане 200 000 кэшем, то однозначно: купить три однушки с ремонтом по 50 000 долларов и на 50 000 долларов - квартирку за кордоном. И получать ежемесячно, сидя на балконе с видом на море, 3х14000=42 000 гривен кэшем.
... так, можливість є!- вийти з бізнесу і мати 200 000, чи, навіть, 250 000! Але! 250 000 г-р-и-в-е-н-ь! ...тож було б весело, якби не було так сумно! - то тепер і Ви, і всі решта форумчан знають "вхідні дані" - то які тепер будуть поради? - мабуть, ніяких..... - бо краще заробляти отих 20тис.грн(хоч я і до них не дотягую), ніж сидіти БЕЗ РОБОТИ з кешем 250тис.грн. ... а сім'ю з 4 осіб треба ж годувати/вдівати і т. д. і. т. п.! - з неба не впаде ж!
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 бер, 2019 13:03
akurt написав:Пані stm - на ваші правильні запитання влучно відповість пан shapo
Советы по инвестициям в бетон, ц.б., криптовалюты и пр. это к турецкоподданому. Я на этом форуме и вообще по жизни никому никаких советов уже 11 лет не даю с тех пор как советовал знакомым избавляться от недвиги купленной на кредитные деньги в 2007-2008г, а они не слушали и потом серьезно попали. Да и не верю в таких бескорыстных "советчиков". Если знаешь как заработать зачем об этом кому-то рассказывать? Этим занимаются только лохотронщики из млм, форекс-, а сейчас и крипто-клубов разводящие лохов и риэлторы которым нужно впарить зависший бетон где-нибудь в Турции. Вот как отбить 200-300% вложенных в детей это что-то новое, раньше глупые совки это делали бескорыстно.
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 бер, 2019 13:35
Долярчик написав: - то тепер і Ви, і всі решта форумчан знають "вхідні дані" - то які тепер будуть поради? - мабуть, ніяких..... - бо краще заробляти отих 20тис.грн(хоч я і до них не дотягую), ніж сидіти БЕЗ РОБОТИ з кешем 250тис.грн. ... а сім'ю з 4 осіб треба ж годувати/вдівати і т. д. і. т. п.! - з неба не впаде ж!
Порада практична:виділи зі свого бюджета 3500$, купи один біткоїн і забудь. Потім продаси за міліон. А загальна порада - молитися! Бог милосердний дав Тобі дитину, то дасть і на дитину! Бог ніколи не залишає своєї дитини без опіки. І Ти не забувай розмовляти з нашим Отцем Небесним. Він Тебе завжди любить і чекає, в незалежності від того який Ти, бідний чи богатий, успішний чи ні. Віра, надія , любов...оці три Тобі допоможуть. Вітаю із народженням дитини! 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 бер, 2019 14:07
Долярчик написав:- то тепер і Ви, і всі решта форумчан знають "вхідні дані" - то які тепер будуть поради? Я не даю друзьям советы, мир дик, нелеп и бестолков, и на вопросы есть ответы лишь у счастливых му-да-ков И.Губерман
-
shapo
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 бер, 2019 14:10
shapo написав: Долярчик написав:- то тепер і Ви, і всі решта форумчан знають "вхідні дані" - то які тепер будуть поради? Я не даю друзьям советы, мир дик, нелеп и бестолков, и на вопросы есть ответы лишь у счастливых му-да-ков И.Губерман
Всі відповіді у Святому Письмі.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 бер, 2019 14:11
Козак-характерник написав:Порада практична:виділи зі свого бюджета 3500$, купи один біткоїн і забудь. Потім продаси за міліон.
... дякую, та я не лізу туди, де зовсім не розуміюсь.... - і 3,5тис.дол. - для мене це ГРОШІ, якими я так легко НЕ ризикую! Козак-характерник написав:Вітаю із народженням дитини!
Дякую!!!....в цьому плані - я дуже щасливий і дуже тішусь!!! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 09 бер, 2019 14:13
Долярчик написав:Дякую!!!....в цьому плані - я дуже щасливий і дуже тішусь!!! 
І я радий за Тебе!  Ти крутий чувак!
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-