Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 266267268269270 ... 1129>
Сообщение Добавлено: Сб 09 мар, 2019 06:43

stm писал(а):Акурт, какого брокера для покупки акций Apple используете? Цена открытия счета и обслуживание? В каких юрисдикциях платите налоги или просто сидите в бумаге вечно?

Смешно сподіватися, що після того, як обкладували мене пуцьками та прутнями, та після того, коли про себе не напишуть навть місто, в якому живуть - чи від стидоби, чи від хибної впевненності у непогрішимості - я буду писати все, про що не варто писати.
Це не є секретом, але навіщо ділитися подробицями та деталями (а це головне) із тими, хто пропитаний злобою? Правда ж?
Нехай радіють від того, що я й так багато корисного пишу. Робіть висновки...

Але ви - пані stm - як і багато тут людей - сильно помиляєтеся: я не сиджу у цінних паперах "вічно". Це примітивна думка того, хто сидить в цінних паперах українських підприємств вічно.
І в мене на сьогодні немає акцій Apple... Я тільки одним оком дивлюся на їх курс...
Обслуговування однієї oперації незалежно від обсягу - 6,9$
Податки плачу регулярно, нічого не приховуючи. Я ж - чесна людина.

В мене проти нападок на мене є цікава секретна зброя: правда.
Пани так звикли, що самі дурять та обманюють всіх навкруги, та звикли до того, що всі навкруги їх обманють та брешуть часто в очі, що просто від того збентежені і навіть на можуть збагнути, як це так: жити в правді і керуватися правдою. І як це так, що раптом людина говорить правду?
Це реально збиває повністю з пантелику...
"Крыша едет"...
А я на цьому виг-ра-ю...
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 09 мар, 2019 06:57

akurt писал(а):Це теж правда.
На сьогодні особисто я маю МІНІМУМ у бетоні, а все інше - вкладено або в освіту дітей (дуже дорога штука, за останні 5 років - більше 200 000 долярів, але там к.п.д. 200-300%),

Вот в этом весь турецкоподданый.
Двумя страницами ранее советовал Долярчику прикупить квартир на сдачу

akurt писал(а):Рассуждения пана Долярчика о депозитах теоретически верные.
А потому, арифметика простая, как апельсин:
Если есть возможность выйти из любого нынешнего бизнеса и иметь на кармане 200 000 кэшем, то однозначно: купить три однушки с ремонтом по 50 000 долларов и на 50 000 долларов - квартирку за кордоном.
И получать ежемесячно, сидя на балконе с видом на море, 3х14000=42 000 гривен кэшем.

а сам сидит в минимуме бетона не воспользовавшись своим же советом.Или врет как обычно забыв что написал ранее.
Так что слушайте этого "великого" инвестора в турецкую недвижимость дальше.
Еще забавней читать про кпд в 300-300% вложений в образование детей.
Что это такое и как он его посчитал? Договор депозитный с ними заключил что ли перед оплатой учебы?
shapo

С нами с: 29.05.18
Благодарил (а): 110 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 09 мар, 2019 08:43

stm писал(а):Акурт, какого брокера для покупки акций Apple используете? Цена открытия счета и обслуживание? В каких юрисдикциях платите налоги или просто сидите в бумаге вечно?

Пані stm - на ваші правильні запитання влучно відповість пан shapo: за святкову добу 8 Березня - 15 (п"ятнадцять) повідомлень на цій гілці - часто-густо по 2 відразу підряд - тобто знання аж бризкають - мудрість за мудрістю - рекорд, правда, на цій гілці не побито - форумчанин (нік видалено) за 24 години накалякав 18 брутальних повідомлень-образ особисто на мою адресу - і всі тільки із мерзотними лайками та образами. Студенти-філологи та студенти-психологи повинні вівчати феномен - як може народжуватися стільки брутальних лайок та брудних дурниць в одному окремо взятому мозку...
Цей хоч не лається - я його не читаю, але думаю, що пише щось саме для вас реально корисне...
Читайте...
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 09 мар, 2019 10:06

"Якби ви знали паничі..." ©®™

akurt писал(а):Я тут уже писал, пан Долярчик, я с ноября 2013 не имею депозитов, а до этого времени постоянно на депозитах было не менее полумиллиона гривен и не менее 100 000 евро...

... але ж в Туреччині маєте...
  akurt писал(а):теперь другая сторона вопроса, если вы вдруг поймете две вещи:
а) что жизнь коротка и тратить её на сидение в магазине в ожидании клиента с целью заработать за месяц 20 000 гривен - это неверно. Точнее - верно и очень верно, но на определенном этапе... Потом вдруг получается, что к.п.д. = 0.... Сизифов труд... Из любого дела надо вовремя выходить. Желательно с плюсом...

... та я це давно зрозумів, але.... не бачу альтернативи цьому...
  akurt писал(а):б) что есть у пана Долярчика один сынишка, а скоро будет двое - и надо обеспечить их будущее

... настав час признатись: то "скоро" - настало вже!(тобто, не так давно) :D ... і ми з дружиною дуже раді, що маємо ще одного синочка!
  akurt писал(а):А потому, арифметика простая, как апельсин:
Если есть возможность выйти из любого нынешнего бизнеса и иметь на кармане 200 000 кэшем, то однозначно: купить три однушки с ремонтом по 50 000 долларов и на 50 000 долларов - квартирку за кордоном.
И получать ежемесячно, сидя на балконе с видом на море, 3х14000=42 000 гривен кэшем.

... так, можливість є!- вийти з бізнесу і мати 200 000, чи, навіть, 250 000!
Але!
250 000 г-р-и-в-е-н-ь! :mrgreen:

...тож було б весело, якби не було так сумно!

- то тепер і Ви, і всі решта форумчан знають "вхідні дані" - то які тепер будуть поради?
- мабуть, ніяких..... - бо краще заробляти отих 20тис.грн(хоч я і до них не дотягую), ніж сидіти БЕЗ РОБОТИ з кешем 250тис.грн.

... а сім'ю з 4 осіб треба ж годувати/вдівати і т. д. і. т. п.! - з неба не впаде ж!
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 09 мар, 2019 12:03

akurt писал(а):Пані stm - на ваші правильні запитання влучно відповість пан shapo

Советы по инвестициям в бетон, ц.б., криптовалюты и пр. это к турецкоподданому.
Я на этом форуме и вообще по жизни никому никаких советов уже 11 лет не даю с тех пор как советовал знакомым избавляться от недвиги купленной на кредитные деньги в 2007-2008г, а они не слушали и потом серьезно попали.
Да и не верю в таких бескорыстных "советчиков". Если знаешь как заработать зачем об этом кому-то рассказывать?
Этим занимаются только лохотронщики из млм, форекс-, а сейчас и крипто-клубов разводящие лохов и риэлторы которым нужно впарить зависший бетон где-нибудь в Турции.
Вот как отбить 200-300% вложенных в детей это что-то новое, раньше глупые совки это делали бескорыстно.
shapo

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 09 мар, 2019 12:35

Долярчик писал(а):
- то тепер і Ви, і всі решта форумчан знають "вхідні дані" - то які тепер будуть поради?
- мабуть, ніяких..... - бо краще заробляти отих 20тис.грн(хоч я і до них не дотягую), ніж сидіти БЕЗ РОБОТИ з кешем 250тис.грн.
... а сім'ю з 4 осіб треба ж годувати/вдівати і т. д. і. т. п.! - з неба не впаде ж!

Порада практична:виділи зі свого бюджета 3500$, купи один біткоїн і забудь. Потім продаси за міліон. А загальна порада - молитися! Бог милосердний дав Тобі дитину, то дасть і на дитину! Бог ніколи не залишає своєї дитини без опіки. І Ти не забувай розмовляти з нашим Отцем Небесним. Він Тебе завжди любить і чекає, в незалежності від того який Ти, бідний чи богатий, успішний чи ні. Віра, надія , любов...оці три Тобі допоможуть. Вітаю із народженням дитини! :P
Козак-характерник
2

С нами с: 09.10.12
Благодарил (а): 2249 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 09 мар, 2019 13:07

Долярчик писал(а):- то тепер і Ви, і всі решта форумчан знають "вхідні дані" - то які тепер будуть поради?

Я не даю друзьям советы,
мир дик, нелеп и бестолков,
и на вопросы есть ответы
лишь у счастливых му-да-ков

И.Губерман
shapo

1
1
Сообщение Добавлено: Сб 09 мар, 2019 13:10

shapo писал(а):
  Долярчик писал(а):- то тепер і Ви, і всі решта форумчан знають "вхідні дані" - то які тепер будуть поради?

Я не даю друзьям советы,
мир дик, нелеп и бестолков,
и на вопросы есть ответы
лишь у счастливых му-да-ков

И.Губерман

Всі відповіді у Святому Письмі.
Козак-характерник
2

Сообщение Добавлено: Сб 09 мар, 2019 13:11

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

Козак-характерник писал(а):Порада практична:виділи зі свого бюджета 3500$, купи один біткоїн і забудь. Потім продаси за міліон.

... дякую, та я не лізу туди, де зовсім не розуміюсь.... - і 3,5тис.дол. - для мене це ГРОШІ, якими я так легко НЕ ризикую!
  Козак-характерник писал(а):Вітаю із народженням дитини!

Дякую!!!....в цьому плані - я дуже щасливий і дуже тішусь!!! :D
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 09 мар, 2019 13:13

Долярчик писал(а):Дякую!!!....в цьому плані - я дуже щасливий і дуже тішусь!!! :D

І я радий за Тебе! :P Ти крутий чувак!
Козак-характерник
2

#<1 ... 266267268269270 ... 1129>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор