|
|
![]() В Ізмірі майже закінчили будівництво найвищого в Європі хмарочоса - заввишки 151 метр.
Вистояв. Хоча там загинув 1 робітник - злякався та намагався вистрибнути із робочої "люльки". Завалилося те, що побудовано в 1992-1999 роках. В Анталії багато будинків висотою в 16 і 20 поверхів. В минулому році - коли приїджджала в Анталію делегація архітекторів та будівельників з України та оглядали будівельні майданчики - всі вчені та з реалізованими проєктами - я запитував - чому будинки будуються саме так (я в Ураїні такого не бачив): - котлован. В ньому - величезна готується плита за висотою в 1 чи більше метр з багатьма шарами арматури. Все те заливається безперервно бетоном - одна за однойю машина-бетоновоз. - гонять вверх колонни та перекриття - послідовно. А вже керімічну цеглу використовують як заповнювач. То вони сказали мені, що то сама правильна технологія, тому що просто цегляні стіни ("несущие") - вмить тріскаються та вже не виконують свою функцію, а так залізобетонний каркас - то найкраще. Зараз в Анталії +26. Так і буде щодня до Нового року. Не хворійте. Я пішов гуляти вздовж Середземного моря: хочу в день оглянути новий компекс на першій лінії - народ вже заселяється - там найдешевші квартири по 350 000 доларів... Востаннє редагувалось akurt в Сер 04 лис, 2020 15:29, всього редагувалось 1 раз.
![]() Я реально вдячний всім форумчанам за щоденну підтримку цієї гілки в ТОП розділу "Ринок нрухомості".
Придумавши її в квітні 2018 року, я НЕ очікував, що вона набере 1 000 000 переглядів. Більш того, наступного дня після створення я її хотів видалити. Але несподівано єдин пан її підтримав, можливості видалення з технічних причин цього форуму вже не було - та вона залишилася. Давайте будемо чесними: як би мене тут не топтали ногами та не звинувачували у всіх Восьми смертних гріхах - майже щодня форумчани отримують корисну інформацію. Це моє видення сьогодення. Я його бачу саме так. Бажання людини "Знайти місце під солнцем" непероборне. Марк Твен, здається, написав: "Подорожуйте - це єдине, що у вас не можна відібрати!" Так ось, станом на сьогодні де ви можете вибрати собі житло, куди ви взагалі можете попасти: Туреччина - без обмежень. Албанія - без обмежень (саме за цю країну весь час "рулив" один легінь, який за останні 50 років далі Білої Церкви не виїзджав, "рулив" але сам собі в Болгарї не купив і нічого вже не купить); Болгарія - з 1 жовтня потрібно ПЛР тест (саме в цій країні піонЕром ще при живому В.В. Щербицькому (!!!) був інший завзятий дописувач гілки. Але після того в Болгарії більше не був і ніколи вже не буде.) Хорватія – потрібно бронювання житла і ПЛР тест. Дуже дорога країна, але саме там любить відпочивати - покинувши - можливо, вже назавжди - свою квартиру в Аліканте (Іспанія), куплену за 74 000 ойро, моя приятельниця. Чорногорія - дозволено без обмежень резидентам України (громадянам України та іноземцям з посвідкою на проживання в Україні), які проживають, або останні 15 днів до моменту в’їзду в Чорногорію перебували в Україні, або іншій країні “зеленого” списку Чорногорії. Саме там вже років 6 мешкають діти мого кума. Північна Македонія - без обмежень. Класна країна. Правда, моря там немає і не було... Сербія - Громадяни України, які в’їжджають з Болгарії, Північної Македонії, Румунії та Хорватії, зобов’язані мати сертифікат з негативним результатом ПЛР-тесту. Класна країна. Правда, моря там немає і не було... Білорусь - закрито повністю кордони. Велика Британія - необхідна віза і 14 днів карантину. Діти приятеля, які там живуть і багато років там працюють, так і не можуть купити собі більше за площею житло - вже третій місяць іде перевірка фінансового стану та джерел надходження коштів. Ну що, вибираємо? Востаннє редагувалось akurt в Чет 05 лис, 2020 10:13, всього редагувалось 1 раз.
![]() Это интересная идея. Только зачем это сравнивать? И еще неизвестно кто победит. Вроде Переходящий красный вымпел победителя социалистического соревнования уже отменен. Самый интересный вопрос - А ЧТО ТАКОЕ ПОСТРОИЛ КГС В КИЕВЕ: набор железобетонных параллелепипедов, которые по непонятной причине называют украинцы "квартира"? Я что-то не припомню стран в мире, где Застройщик продает железобетонные параллелепипеды. Продают ГОТОВЫЕ КВАРТИРЫ, а не заводские цеха, в которых расположены пустые места, в которых теоретически можно самому построить/создать квартиру. А речь же о другом вообще-то: где сегодня средний по доходам человек может найти себе за деньги малые место под солнцем? ![]()
Єгипет можна в список включити?
![]() Можна. Але не всім сподобається:
а) з 1 листопада для громадян України введено візовий збір. б) Громадянам, які прибуватимуть до аеропортів курортних міст Хургада, Шарм ель-Шейх, Марса-Алам та Таба та не матимуть при собі сертифікату з негативним результатом ПЛР-тесту, буде дозволено провести ПЛР-тест безпосередньо після прибуття в ці чотири аеропорти. Вартість ПЛР-тесту складатиме 30 дол.США. в) Єгипет НЕ знаходиться в Європі. г) В Єгипет Ви не попадете на авто з українськими номерами. д) в Єгипті немає гірськолижних центрів. ж) Єгипет - країна пустель, сухого і жаркого клімату. з) ВНП можна отримати при купівлі житла на суму НЕ менше, ніж 50 000 доларів і то на 6 місяців. Продовження є можливим. Але й правди нема де подіти: немає кращого в світі за кількістю красоти під водою, ніж Червоне море... ![]()
В Білорусь повітряним шляхом, але це не курорт і не ЄС. ![]() НАША ЛОГІКА ВИБОРУ МІСЦЯ ДЛЯ ПРОЖИВАННЯ
akurt собі вибирав будинок в 2015 році - на етапі початку будівництва - за критерієм "непогане місце". В 2016 році на етапі закінчення будівництва - "...непогане місце дійсно". Будинок вже майже готовий... Треба розглянути ретельно питання. В 2017 році - "...так будинок дійсно непоганий і ось поспілкувалися із сусідами - вони вже заселилися - все готове та все "під ключ" - сказали, що вже 6 місяців прожили, недоліків не виявили і кращого за якістю будівництва поруч не знайшли. Залишалося в продажу 4 квартири "1+1" - це з 19-ти квартир в будинку - залишив завдаток в 600 доларів та поїхав в Україну вирішувати питання з грошима. Приїхав через 10 днів - в продажу вже не було жодної квратири. Розгребли... Рік 2020. Вибирали приятелям: земельна ділянка під забудову люб"язно продана Забудовнику університетом. Ніяких вам розвалених заводів "ЛАЗ" або смітників. Природний парк університету. ![]() 1 - почалося будівництво ліворуч від центральної брами університету "Технопарку". Не зовсім розумію, що воно таке буде - але, мабуть, щось на кшалт технічного музею або ВДНГ. 2 - територія комплекса - 10 будинків - наші люди взяли квартири на поверсі 7 (верхньому) - інших квартир - нижче - вже не було в продажу. 3 - природний парк із соснами. Зараз виглядає дещо покинутим, але природний же. На півночі цього парку - виділений на час будівництва будівельний технологічний майданчик для Забудовника. Зараз зберігається грунт з фундаменту та будівельна техніка. Є плакат, де написано, що територія виділена мерією до травня 2021 року. 4 - новий комплекс будівель Головного управління поліції провінції Анталія. 5 - будівельний майданчик для водно-спортивного комплекса з басейном та трибунами. Нам здалося, що місце непогане. До моря близько 2000 метрів.
Зараз переглядають цей форум: _hunter і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|