Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 821822823824825 ... 1129>
Сообщение Добавлено: Ср 04 ноя, 2020 12:31

10 поверхів в сейсмічно небезпечній зоні можна?
Квесторе_поверніться

С нами с: 22.11.13
Благодарил (а): 2 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 04 ноя, 2020 12:37

В Ізмірі майже закінчили будівництво найвищого в Європі хмарочоса - заввишки 151 метр.
Вистояв. Хоча там загинув 1 робітник - злякався та намагався вистрибнути із робочої "люльки".
Завалилося те, що побудовано в 1992-1999 роках.
В Анталії багато будинків висотою в 16 і 20 поверхів.
В минулому році - коли приїджджала в Анталію делегація архітекторів та будівельників з України та оглядали будівельні майданчики - всі вчені та з реалізованими проєктами - я запитував - чому будинки будуються саме так (я в Ураїні такого не бачив):
- котлован. В ньому - величезна готується плита за висотою в 1 чи більше метр з багатьма шарами арматури. Все те заливається безперервно бетоном - одна за однойю машина-бетоновоз.
- гонять вверх колонни та перекриття - послідовно.
А вже керімічну цеглу використовують як заповнювач.
То вони сказали мені, що то сама правильна технологія, тому що просто цегляні стіни ("несущие") - вмить тріскаються та вже не виконують свою функцію, а так залізобетонний каркас - то найкраще.

Зараз в Анталії +26. Так і буде щодня до Нового року.
Не хворійте. Я пішов гуляти вздовж Середземного моря: хочу в день оглянути новий компекс на першій лінії - народ вже заселяється - там найдешевші квартири по 350 000 доларів...
http://www.sunisblueresidence.com
Последний раз редактировалось akurt Ср 04 ноя, 2020 14:29, всего редактировалось 1 раз.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4458 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Ср 04 ноя, 2020 13:35

akurt писал(а):В Ізмірі майже закінчили будівництво найвищого в Європі хмарочоса - заввишки 151 метр.

Можна там купляти собі квартиру?
Ви даєте гарантію 100%, що не обвалиться при черговому землетрусі?
Frant

С нами с: 12.09.11
Благодарил (а): 1867 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 05 ноя, 2020 08:59

Я реально вдячний всім форумчанам за щоденну підтримку цієї гілки в ТОП розділу "Ринок нрухомості".
Придумавши її в квітні 2018 року, я НЕ очікував, що вона набере 1 000 000 переглядів.
Більш того, наступного дня після створення я її хотів видалити.
Але несподівано єдин пан її підтримав, можливості видалення з технічних причин цього форуму вже не було - та вона залишилася.

Давайте будемо чесними: як би мене тут не топтали ногами та не звинувачували у всіх Восьми смертних гріхах - майже щодня форумчани отримують корисну інформацію. Це моє видення сьогодення. Я його бачу саме так.
Бажання людини "Знайти місце під солнцем" непероборне.
Марк Твен, здається, написав: "Подорожуйте - це єдине, що у вас не можна відібрати!"

Так ось, станом на сьогодні де ви можете вибрати собі житло, куди ви взагалі можете попасти:

Туреччина - без обмежень.
Албанія - без обмежень (саме за цю країну весь час "рулив" один легінь, який за останні 50 років далі Білої Церкви не виїзджав, "рулив" але сам собі в Болгарї не купив і нічого вже не купить);
Болгарія - з 1 жовтня потрібно ПЛР тест (саме в цій країні піонЕром ще при живому В.В. Щербицькому (!!!) був інший завзятий дописувач гілки. Але після того в Болгарії більше не був і ніколи вже не буде.)
Хорватія – потрібно бронювання житла і ПЛР тест. Дуже дорога країна, але саме там любить відпочивати - покинувши - можливо, вже назавжди - свою квартиру в Аліканте (Іспанія), куплену за 74 000 ойро, моя приятельниця.
Чорногорія - дозволено без обмежень резидентам України (громадянам України та іноземцям з посвідкою на проживання в Україні), які проживають, або останні 15 днів до моменту в’їзду в Чорногорію перебували в Україні, або іншій країні “зеленого” списку Чорногорії. Саме там вже років 6 мешкають діти мого кума.
Північна Македонія - без обмежень. Класна країна. Правда, моря там немає і не було...
Сербія - Громадяни України, які в’їжджають з Болгарії, Північної Македонії, Румунії та Хорватії, зобов’язані мати сертифікат з негативним результатом ПЛР-тесту. Класна країна. Правда, моря там немає і не було...
Білорусь - закрито повністю кордони.
Велика Британія - необхідна віза і 14 днів карантину. Діти приятеля, які там живуть і багато років там працюють, так і не можуть купити собі більше за площею житло - вже третій місяць іде перевірка фінансового стану та джерел надходження коштів.

Ну що, вибираємо?
Последний раз редактировалось akurt Чт 05 ноя, 2020 09:13, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 05 ноя, 2020 09:08

Re: Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

vitaliy_berdinskikh писал(а):Популярность ветки частично обеспечена за счёт людей который приходят чтобы сказать как им не нравится турецкая недвижимость

Да ладно, не нравиться, давай сравним то что построил КГС в Киеве и то что построил крупнейший застройщик Анталии в последнии годы?
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1554 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Чт 05 ноя, 2020 09:19

BIGor писал(а):
  vitaliy_berdinskikh писал(а):Популярность ветки частично обеспечена за счёт людей который приходят чтобы сказать как им не нравится турецкая недвижимость

Да ладно, не нравиться, давай сравним то что построил КГС в Киеве и то что построил крупнейший застройщик Анталии в последнии годы?

Это интересная идея. Только зачем это сравнивать? И еще неизвестно кто победит.
Вроде Переходящий красный вымпел победителя социалистического соревнования уже отменен.

Самый интересный вопрос - А ЧТО ТАКОЕ ПОСТРОИЛ КГС В КИЕВЕ: набор железобетонных параллелепипедов, которые по непонятной причине называют украинцы "квартира"? Я что-то не припомню стран в мире, где Застройщик продает железобетонные параллелепипеды. Продают ГОТОВЫЕ КВАРТИРЫ, а не заводские цеха, в которых расположены пустые места, в которых теоретически можно самому построить/создать квартиру.

А речь же о другом вообще-то: где сегодня средний по доходам человек может найти себе за деньги малые место под солнцем?
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 05 ноя, 2020 09:37

akurt писал(а):Я реально вдячний всім форумчанам за щоденну підтримку цієї гілки в ТОП розділу "Ринок нрухомості".
Придумавши її в квітні 2018 року, я НЕ очікував, що вона набере 1 000 000 переглядів.
Але несподівано єдин пан її підтримав, можливості видалення з технічних причин цього форуму вже не було - та вона залишилася.

Давайте будемо чесними: як би мене тут не топтали ногами та не звинувачували у всіх Восьми смертних гріхах - майже щодня форумчани отримують корисну інформацію. Це моє видення сьогодення. Я його бачу саме так.
Марк Твен, здається, написав: "Подорожуйте - це єдине, що у вас не можна відібрати!"

Так ось, станом на сьогодні де ви можете вибрати собі житло, куди ви взагалі можете попасти:

Албанія - без обмежень (саме за цю країну весь час "рулив" один легінь, який за останні 50 років далі Білої Церкви не виїзджав, "рулив" але сам собі в Болгарї не купив і нічого вже не купить);
Болгарія - з 1 жовтня потрібно ПЛР тест (саме в цій країні піонЕром ще при живому В.В. Щербицькому (!!!) був інший завзятий дописувач гілки. Але після того в Болгарії більше не був і ніколи вже не буде.)
Хорватія – потрібно бронювання житла і ПЛР тест. Дуже дорога країна, але саме там любить відпочивати - покинувши - можливо, вже назавжди - свою квартиру в Аліканте (Іспанія), куплену за 74 000 ойро, моя приятельниця.
Чорногорія - дозволено без обмежень резидентам України (громадянам України та іноземцям з посвідкою на проживання в Україні), які проживають, або останні 15 днів до моменту в’їзду в Чорногорію перебували в Україні, або іншій країні “зеленого” списку Чорногорії. Саме там вже років 6 мешкають діти мого кума.
Північна Македонія - без обмежень. Класна країна. Правда, моря там немає і не було...
Сербія - Громадяни України, які в’їжджають з Болгарії, Північної Македонії, Румунії та Хорватії, зобов’язані мати сертифікат з негативним результатом ПЛР-тесту. Класна країна. Правда, моря там немає і не було...
Велика Британія - необхідна віза і 14 днів карантину. Діти приятеля, які там живуть і багато років там працюють, так і не можуть купити собі більше за площею житло - вже третій місяць іде перевірка фінансового стану та джерел надходження коштів.

Ну що, вибираємо?

Єгипет можна в список включити?
Квесторе_поверніться

С нами с: 22.11.13
Благодарил (а): 2 раз.

Сообщение Добавлено: Чт 05 ноя, 2020 10:01

Можна. Але не всім сподобається:
а) з 1 листопада для громадян України введено візовий збір.
б) Громадянам, які прибуватимуть до аеропортів курортних міст Хургада, Шарм ель-Шейх, Марса-Алам та Таба та не матимуть при собі сертифікату з негативним результатом ПЛР-тесту, буде дозволено провести ПЛР-тест безпосередньо після прибуття в ці чотири аеропорти. Вартість ПЛР-тесту складатиме 30 дол.США.
в) Єгипет НЕ знаходиться в Європі.
г) В Єгипет Ви не попадете на авто з українськими номерами.
д) в Єгипті немає гірськолижних центрів.
ж) Єгипет - країна пустель, сухого і жаркого клімату.
з) ВНП можна отримати при купівлі житла на суму НЕ менше, ніж 50 000 доларів і то на 6 місяців. Продовження є можливим.

Але й правди нема де подіти: немає кращого в світі за кількістю красоти під водою, ніж Червоне море...
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Чт 05 ноя, 2020 12:35

akurt писал(а):Я реально вдячний всім форумчанам за щоденну підтримку цієї гілки в ТОП розділу "Ринок нрухомості".

Ну що, вибираємо?

В Білорусь повітряним шляхом,
але це не курорт і не ЄС.
flyman

С нами с: 09.03.14
Благодарил (а): 1650 раз.

1
4
Сообщение Добавлено: Чт 05 ноя, 2020 14:11

НАША ЛОГІКА ВИБОРУ МІСЦЯ ДЛЯ ПРОЖИВАННЯ

akurt собі вибирав будинок в 2015 році - на етапі початку будівництва - за критерієм "непогане місце".
В 2016 році на етапі закінчення будівництва - "...непогане місце дійсно". Будинок вже майже готовий... Треба розглянути ретельно питання.
В 2017 році - "...так будинок дійсно непоганий і ось поспілкувалися із сусідами - вони вже заселилися - все готове та все "під ключ" - сказали, що вже 6 місяців прожили, недоліків не виявили і кращого за якістю будівництва поруч не знайшли. Залишалося в продажу 4 квартири "1+1" - це з 19-ти квартир в будинку - залишив завдаток в 600 доларів та поїхав в Україну вирішувати питання з грошима. Приїхав через 10 днів - в продажу вже не було жодної квратири. Розгребли...

Рік 2020. Вибирали приятелям: земельна ділянка під забудову люб"язно продана Забудовнику університетом. Ніяких вам розвалених заводів "ЛАЗ" або смітників. Природний парк університету.
Изображение
1 - почалося будівництво ліворуч від центральної брами університету "Технопарку". Не зовсім розумію, що воно таке буде - але, мабуть, щось на кшалт технічного музею або ВДНГ.
2 - територія комплекса - 10 будинків - наші люди взяли квартири на поверсі 7 (верхньому) - інших квартир - нижче - вже не було в продажу.
3 - природний парк із соснами. Зараз виглядає дещо покинутим, але природний же. На півночі цього парку - виділений на час будівництва будівельний технологічний майданчик для Забудовника. Зараз зберігається грунт з фундаменту та будівельна техніка. Є плакат, де написано, що територія виділена мерією до травня 2021 року.
4 - новий комплекс будівель Головного управління поліції провінції Анталія.
5 - будівельний майданчик для водно-спортивного комплекса з басейном та трибунами.
Нам здалося, що місце непогане.
До моря близько 2000 метрів.
akurt

2
2
7
  #<1 ... 821822823824825 ... 1129>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор