|
Ринок ОВДП |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Чет 01 тра, 2025 12:43
Підкажіть перевів зранку з ощадного депо на Вери Тасівську , КЛ доступний , можу вже в Дії придбати плюшки ? ніякого оверу не нарахують ?
-
lincoln2
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 01 тра, 2025 14:27
Boundless написав:Мається на увазі, сенс схвалив, я підписав, оплатив, а через півгодини прийшло: не вдалося вчасно завершити покупку. Хоча я протягом 5-10хв після схвалення підписав і оплатив.
Тут самый интересный вопрос: деньги-то на карту вернули тогда же через полчаса или ещё через два-три дня? Не у всех столько свободных средств, чтобы подарить Алке на три дня сумму и через час ещё на столько же оплатить.
-
moveton
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 702 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
6
Додано: Чет 01 тра, 2025 14:59
moveton Крім того, тут є ще один неприємний момент – купував з Універсальної Привату, після підтвердження покупки поповнив її значною сумою із картки КДВ Привату. Після «Повідомлення про припинення дії Договору купівлі-продажу фінансових інструментів» від Сенсу гроші відповідно повернулися на Універсальну (тобто стали «обмежено» придатні). Хотів купити у ІКУ, але він єдиний за купівлю через Дію бере «данину», а вже перерахувати на ІКУ з Універсальної не можу.
-
VASH
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 01 тра, 2025 16:39
VASH написав:Хотів купити у ІКУ, але він єдиний за купівлю через Дію бере «данину»
Вона ж копійчана! З ICU проблема. Дія видає помилку при формуванні 2-ї заявки. В ICU кажуть, що це "системна проблема Дії для всіх". Думаю, брешуть, як і Сеня з Алкою або планктон таки не розуміє причини. Теж саме: скасували заявки і прибрали пропозиції з Дії
-
Visky
-
-
- Подякував: 183 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 01 тра, 2025 21:15
Половину заявок на Евпаторію, ісу задовільнив. Решту відмінив, є попит
-
ukr0014959
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 01 тра, 2025 22:21
ukr0014959 написав:Половину заявок на Евпаторію, ісу задовільнив. Решту відмінив, є попит
З ІСЮ треба бути обережним - вони там з НБУ та кабміном зарамсились, якби не повторилася історія з фрідом фінанс - накладуть санкції й шукай вітра в полі... І до речі, папери які купляв ще учора по обіді досі не зайшли на рахунок...
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 759 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 01 тра, 2025 22:32
Мені сьогоднішні довго одобряли але швидко зарахували.
-
ukr0014959
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 21 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 02 тра, 2025 08:27
lincoln2 написав:Підкажіть перевів зранку з ощадного депо на Вери Тасівську КЛ доступний , можу вже в Дії придбати плюшки ? ніякого оверу не нарахують ?
Там же наче з 1 травня комісія буде якщо за кредитні))
-
asti
-
-
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 759 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 02 тра, 2025 08:58
asti написав: lincoln2 написав:Підкажіть перевів зранку з ощадного депо на Вери Тасівську КЛ доступний , можу вже в Дії придбати плюшки ? ніякого оверу не нарахують ?
Там же наче з 1 травня комісія буде якщо за кредитні))
вчора здійснив операцію , начеб то комісію не зняли..а звідки інформація ?
-
lincoln2
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 тра, 2025 15:58
AlexTk написав: Visky написав:Boundless Мені не відхилили, а розірвали укладені договори. Вам теж ще можуть.
Цікаво, я навіть не здогадувався, що таке може бути. Це Ви в Дії купляли чи безпосередньо у Сенса? І це може відбутися до дати поставки, тобто протягом трьох робочих днів згідно п. 1.1.12?
Через Дію. "АТ «СЕНС БАНК» повідомляє, що на підставі п.4.8 Договору купівлі-продажу фінансових інструментів № ... від 01.05.2025 , дія зазначеного Договору вважається припиненою за згодою сторін". За їхнім протиправним формулюванням: розірвання в односторонньому порядку вважається "згодою сторін". Протиправність була у них і в іншому. Раніше я вказував у вимозі отримати готівкові дол., що їхня вимога про замовлення їх за 10 (не пам'ятаю точно) діб з моменту надходження коштів на недепозитний рахунок є незаконною і я не приймаю цю правку в ДКБО, то одразу відповідали: "можете забрати готівкові дол. коли хочете". Мені сказали, що розірвали договори укладені після 21 год. 30.4. Виходить, що в пн вони так само можуть розірвати договори, укладені ввечері пт. А сьогодні вони знову продають на 30 коп дорожче, бери - не хочу. Але купив вчора в ІСU на 1-1,4 грн дорожче (підвищили ціну протягом закупівель). Виграв ІСU, який в 2-й пол. дня підігнав папери по вищій ціні і найдорожчі купівлі досі в обробці, а Сеня, якій міг би також потягнути з обробкою і не розривати договори, проте не спромігся назвати причину такого вчинку, а головне - коли він папери знову виставить на продаж - ніщивно програв. Ось вам приклад успішного і бездарного методу продажів. Питання: чи є десь в договорах купівлі-продажу ОВДП або законах, нормативних актах, положеннях право покупця розірвати угоду (в термін...) з повернення коштів?
-
Visky
-
-
- Подякував: 183 раз.
- Подякували: 197 раз.
-
-
Профіль
-
-
1