Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
freeze написав: Вы просто совсем не владеете этой темой, Томос может выдать любая церковь, Чешско-словацкая может выдать томос словацкой церкви, и никто это не может оспаривать по определению православия, другое дело, что остальные 14 церквей могут не признавать образованную словацкую церковь. Примерно такая на сегодня ситуация с ПЦУ. Может поменяется ситуация, я ж не могу заглядывать наперед.
Вы не читали мой пост и фантазируете. То есть натягиваете сову на глобус. Но я помню, что вы говорите, как все вдруг стали экспертами по религии. Вы у нас вдруг стали экспертом по религии ?
ЛАД написав:Surfer Внедрённые агенты есть только в церкви? В других организациях их точно нет? P.s. формулировка бана zРадио была Ваша?
Є звичайно Просто є різні агенти і різні форми впливу перекладач в Кабміні - кількості таких агентів не великі - шкоди багато священники МП - по кількості агентів їх точно більше ніж кількість перекладачів, але й викорінненя їх скопом справа простіше ніж виявлення одного перекладача в кабміні
Surfer написав:Все больше убеждаюсь в справедливости формулировки бана этой учетки :
Этот бан единственный и сделал был на моих "ранних" комментариях. Из уважения и светлой памяти к ДС, с которым мы сразу же все прояснили после разблокировки, я не буду с тобой это обсуждать.
Я отвечу за каждое слово, которое написал! А вот ты не приведешь ни одного факта прокремлевской пропаганды!
Востаннє редагувалось Радіо в Сер 10 кві, 2019 20:58, всього редагувалось 2 разів.
prodigy написав:у ситуации с демаршем господина Степанова(экс-губернатор) есть и вторая сторона. Если отбросить фамилии Порошенко и Степанов, то ситуация выглядит так: президент Украины издал указ об отстранении главы областной администрации от должности, а тот отказался подчиняться.
Президент Зеленский издаёт приказ об отстранении главы областной администрации. Дальше надо продолжать ?
freeze написав:Нет ни одного видео, не злобствуй, на Западной Украине сотни приходов УПЦ МП, сам то как думаешь была бы пропаганда не сняли бы видео? Ты вообще в курсе, чем в церкви люди занимаются ?
Якось для цікавості подивився на кількість церков МП по областям.... Найбільше Хмельницька .Рівенська ,вінницька У Львівській.Франківській,тернопільській в порівнянні з вищеозначеними в 10 разів менше... Тому перехід церков Хмельницької,Рівенської і Вінницької областей з МП в ПЦУ перетворить кількість церков МП в Україні меншою ніж ПЦУ Тобто перемога ПЦУ - очевидна , навіть у випадку введення війск педерації на територію України.
Я до этой истории с томосом был уверен, что на Западной Украине УПЦ МП совсем не присутствует, не интересовался темой, а оказались сотни приходов. За три месяца в Одесской области из нескольких сотен приходов перешли в ПЦУ два небольших прихода, и процесс остановился. По факту скорее всего будет две региональные церкви через несколько лет, каждая будет в целом контролировать свои регионы. Может это и правильно, я это поддерживаю, меньше ругани будет.
shapo написав:Просто обществу надоела атмосфера истерии" Путин нападёт", "Кто не за Порошенко, тот агент Кремля, ФСБ, РПЦ". Плюс очень мерзкая форма агитации на выборах когда выплескивается вся возможная грязь которую можно придумать про оппонента. Странно, что Зеленского ещё не обвинили в сексуальных домогательствах за то, что в детсаду дёргал девочку за косичку
И что за совковая привычка говорить за всё общество ? говорите за себя.
budivelnik написав:Поки в Україні 11000 церков МП і 8000 Церков ПЦУ(насправді навіть на сьогодні це УПЦ КП і Автокефальна , бо структури ПЦУ повноцінно не створено) - доти буде екзархат Як тільки в ПЦУ стане 15000(тобто ми станемо більшими від румунської і російської ) а в МП залишиться 4000 - так відразу все й поміняється. Якщо все буде йти сьогоднішніми темпами -нам чекати ще 4-6 років Якщо Зеленський - проблема Якщо Порошенко - за три роки справимось
Ты так говоришь, как будто это сетевой маркетинг, и от количества приходов повышается статус Лучше не позорься. Я хоть и атеист, но вполне себе светской дисциплиной - религиоведением (не путать с не-светской дисциплиной - теологией) владею хорошо. Изучи матчасть - продолжим
Від кількості віруючих - збільшується розмір доходів церкви , а величина доходів збільшує вплив багатої і великої церкви на малі і бідні...
Тому Поки РПЦ з своїм підрозділом УПЦ МП - є найбільшою і найбагатшою - доти вона могла створювати проблеми навіть Вселенському Патріарху Як тільки УПЦ МП буде відірвана , це відразу зменшить силу РПЦ в рази і збільшить силу Вселенського Патріарха в рази... Як думаєш Якщо сьогодні вони бодаються на рівних , а завтра РПЦ стане в 2 рази меншою , а Вселенський Патріарх в два рази сильнішим - яким буде тоді результат бодання?
тому росія й бореться з Україною на всіх фронтах Політичному Економічному Релігійному Культурному
Але Цивілізація йде з Заходу на Схід (ГДР-ПНР-Західна Україна-Центральна Україна) Населення йде з Сходу на Захід....
Ой+ написав: Тим більше система в нас солідарна. І якщо син в Ізраїлі, то ПФУ не наповнює.
Свою пенсию я получаю из своих отчислений, так что расслабься. Сына вспомнил, а миллионы тоже уехавших от такой власти не хочешь вспомнить?
Тут Ви про пенсію дружини згадуєте. На цій же гілці я дещо раніше писав про те, що на франківщині дід, троє синів якого давним-давно в Швеції (до речі Ваш син вроді також не при Порошенку виїхав) винуватить владу та особисто президента в низькій пенсії. 1,5 тис. євро в нас середньої зарплати ближчим часом не буде (навіть при Зе), тому мотивація виїхати за довгим євро буде присутня. Як на мене, то взагалі варто якусь частину пенсії як частину відрахувань дітей через ПФУ до батьків, щоб змістити акценти звідки береться пенсія.
Я не вважаю правління і дії чинного президента ідеальними, але теперішня альтернатива це взагалі зразу ніяких сподівань. Треба нових облич, то було вдосталь молодих кандидатів і не з політики і з підготовкою, але їх не розпіарили роками на постановочних фразах, закатуваннях очей та кривляннях. А тепер треба саменькому, а він ніц не може - ні пару слів зв'язати, ні в попісяти в пробірку. Тільки оракули тлумачать щось шанувальникам. Виберуть, що дуже імовірно, спочатку все буде гарно: тепліє, овочі-фрукти дешевіють, комуналка зменшується, але вже осінню всі протверезіють, а пізно.
prodigy написав:у ситуации с демаршем господина Степанова(экс-губернатор) есть и вторая сторона. Если отбросить фамилии Порошенко и Степанов, то ситуация выглядит так: президент Украины издал указ об отстранении главы областной администрации от должности, а тот отказался подчиняться.
Президент Зеленский издаёт приказ об отстранении главы областной администрации. Дальше надо продолжать ?
Это вообще не компетенция президентов издавать такие приказы-указы, обычная правовая неграмотность со стороны Администрации президента.