Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
budivelnik написав:Так одеса одночасно повинна дивитись Київ,Кишинів,Бухарест,Тель-Авів - більше ніж Моску.. То чому(як) виходить що москва на них впливає більше? Ніж Відень-Варшава-Москва на галичан?
Смотрят всё, 21-й век. Специально не слежу, но и Бухарест и Тель-Авив, насколько слышал, не сильно жалуют Порошенко.
Изменения места голосования демонстрирует некоторый ажиотаж,люди ночуют в очереди, тысячи людей в списке,в основном молодежь. Сомневаюсь,что эти молодые люди пытаются таким образом добавить несколько десятков миллионов долларов в личном состоянии Свинарчуков,Кононенко,Порошенко и ко.
Уважаемые коллеги, и случайно зашедшие, и неслучайно...
Не хочется строить из себя бабу Вангу, но у меня устойчивое предчувствие, что те персонажи, которые так глубоко и бесповоротно обожают сейчас Зеленского, через пять лет будут так же горячо его ненавидеть как сегодня ненавидят ПАП. Такова человеческая сущность.
Не буду вступать в полемику. Просто "запишите этот твит".
Автор77 написав:Изменения места голосования демонстрирует некоторый ажиотаж,люди ночуют в очереди, тысячи людей в списке,в основном молодежь. Сомневаюсь,что эти молодые люди пытаются таким образом добавить несколько десятков миллионов долларов в личном состоянии Свинарчуков,Кононенко,Порошенко и ко.
Как оцениваете рейтинг Зе через пол года после выборов?
vovan_prm написав:Уважаемые коллеги, и случайно зашедшие, и неслучайно...
Не хочется строить из себя бабу Вангу, но у меня устойчивое предчувствие, что те персонажи, которые так глубоко и бесповоротно обожают сейчас Зеленского, через пять лет будут так же горячо его ненавидеть как сегодня ненавидят ПАП. Такова человеческая сущность.
Не буду вступать в полемику. Просто "запишите этот твит".
Вы батенька огромный оптимист ПС. После роли Голобородько, у актера Владимира Зеленского будет роль Сальвадора Альенде.
А хто відповідає за інформаційну політику у Львові і у Одесі? І чому тоді при однакових статках - львівян влаштовує сьогоднішній курс, а одеситів не влаштовує? Чи посипатимуть одесити собі голову попелом черз 100 днів після виборів коли побачать за кого голосували ? Чи й далі з притаманним одеситам гумором - почнуть звинувачувати політиків центральних органів влади?
К чему этот спор. ведь достаточно просто убедиться, что люди везде одинаковые. Не населяют Львов, Киев или Одессу сплошные пришельцы или мутанты. Что как не бытие влияет на их сознание. Разве не логично?!!
Ще раз питаю 1 Чи живуть одесити не гірше львівян? 2 Якщо живуть не гірше - чому львявяни підтримують існуючий політичний режим. а одесити голосують проти?
Гончаренко вчора трактуючи, чому зняли голову одеської ОДА, зіслався на цікавий документ: Економічний розвиток у розрізі регіонів України (за підсумками 2018 року) Є на http://www.me.gov.ua/Documents/List?lan ... okRegioniv Одеська обл. має по цій статистиці дуже погані показники - наприклад спад пром. вир. 8,2% і т.д., що власне і спричинило його звільнення і є об'єктивним підґрунтям низької популярності влади.