Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
budivelnik написав:....... Отже Тепер розумієте чому я постійно настоюю на тому що думати треба населенню? Особливо тим 73% які заробляють 3400-7000 грн/місяць на руки, бо саме ця категорія і є тим тягарем на ногах ,який не дає Україні рухатись в сторону покращень.
Ошибочный взгляд. Показывающий только кусочек от всей картины.
73% -- !!!!!!!!!! Если брать эту цифру, то речь не о частном случае, а о более двух третей общества, рынка!!!........
Вообще-то, я как-то приводил прикидки по данным Госстата, что медиана зарплат на руки где-то 8 тыс., если правильно помню. Т.е. зарплату меньше 8000 (а не 7000, как пишет будивельник) получает 50%, а не 73%. Он, видимо, хочет сказать, что за Зе голосовали только нищеброды - цифра 73% как-то уж очень совпадает...
На жаль Суті мого повідомлення не зрозуміли Один почав уточнювати кількість дітей,другий кількість квартир,третій середні значення.четвертий відсотки...... А суть в іншому 1 50-70% населення України в розрізі великої сімї(внуки-діти-батьки) - отримують від Держави більше ніж віддають державі 2 Чомусь всі вважають що отримання нехай 100 млрд грн в рік олігархами-це погано(і основна причина всіх негараздів) В той час коли 20-30 млн населення отримують від Держави на 300-500 млрд грн в рік більше ніж повертають Державі.
Хто пояснить Чому 20 млн можуть забирати в інших 20 млн - 300-500 млрд а 0,01 млн не може 100 млрд?
ЛАД написав:P.s. Насчёт Израиля почитайте историю до его создания за первую половину 20 века. Точнее, не создания, а переселения туда евреев и их жизни там. А Гитлер ... да, действительно, "помог" созданию Израиля и выезду евреев туда. Но лучше бы такой "помощи" не было. А уж выражать ему "подяку" кощунственно.
В начале 20 века евреи начали переселяться в СЩА и Израиль из-за погромов в России. Так, может, Николая 2-го носившего значок Союза русского народа, теперь поблагодарить? В истреблении европейских евреев европейцы виноваты не меньше чем Гитлер. т.к. они охотно сдавали ему своих граждан для истребления в концлагерях хотя были и исключения - Албания этого не сделала. США тоже на Эвианской конференции отказалась принимать еврейских беженцев из европы прекрасно знаю что их ожидает. В память об этом факте своей истории "прогрессивная" европа куда стремятся "прогрессивная" Украина давно голосует против Израиля и сионизма в ООН и пр. организациях.
mephala написав:от в цьому і полягає ваш промоскальський погляд. коли я не засуджував "убийств безоружных правоохранителей майдане" - це вам очі виїдає. а те що я взагалі не писав на цю тему - про одну та про другу сторону - ви цього не помічаєте.
Вы даже сейчас не можете выдавить из себя осуждения преступников.
У меня взгляды человека, который хочет сильного украинского государства, основанного на соблюдении порядка и законов, а у вас взгляды дешевого пропагандиста. Этого преступника мы не замечаем, этот наш С... сын, этого осудить. В первобытный строй собрались с такими убеждениями )))
Згадувати лише про ті злочини де підозрюваними є лише атошники і не будучи спроможним вичавити з себе злочини де були підозрюваними сепаратисти та колаборанти це називається "взгляды человека, который хочет сильного украинского государства, основанного на соблюдении порядка и законов" ? Це погляди людини який хоче щоб Україна була повністю під рашою та бажає вичавити з українців їх національну ідентичність.
ЗІ завважте як я пишу - підозрювані. ви ж використовуєте термін злочинці. корона вам не давить?
mephala написав:от в цьому і полягає ваш промоскальський погляд. коли я не засуджував "убийств безоружных правоохранителей майдане" - це вам очі виїдає. а те що я взагалі не писав на цю тему - про одну та про другу сторону - ви цього не помічаєте.
У меня взгляды человека, который хочет сильного украинского государства, основанного на соблюдении порядка и законов, а у вас взгляды дешевого пропагандиста. Этого преступника мы не замечаем, этот наш С... сын, этого осудить. В первобытный строй собрались с такими убеждениями )))
До того часу поки населення українських міст сходу та півдня не перейдуть в побуті на український суржик з російського суржика; до того часу вони будуть підсвідомо схилятись до доброзичливих стосунків з московською країною.
Згадувати лише про ті злочини де підозрюваними є лише атошники і не будучи спроможним вичавити з себе злочини де були підозрюваними сепаратисти та колаборанти це називається "взгляды человека, который хочет сильного украинского государства, основанного на соблюдении порядка и законов" ? Це погляди людини який хоче щоб Україна була повністю під рашою та бажає вичавити з українців їх національну ідентичність.
ЗІ завважте як я пишу - підозрювані. ви ж використовуєте термін злочинці. корона вам не давить?
Не надо юлить и выкручиваться Просто напишите как и я не раз писал, повторяйте за мной
Я хочу, чтобы были наказаны те кто убивал безоружных людей на майдане, те кто убивал безоружных правоохранителей на майдане, те кто участвовал в заказных убийствах в Киеве и других городах, всех кто убивал невиновных людей на Греческой и в Доме профсоюзов в Одессе, всех кто совершал преступления против гражданских лиц в зоне АТО, в независимости от персоналий подозреваемых или преступников.
Просто и без демагогии, как вы любите. Присоединяйтесь к моим словам.
До того часу поки населення українських міст сходу та півдня не перейдуть в побуті на український суржик з російського суржика; до того часу вони будуть підсвідомо схилятись до доброзичливих стосунків з московською країною.
Я сильно подозреваю, что вы такой же канадский украинец, как я потомок Че Гевары.
Ян Пєкло, експосол Польщі в Україні Дух Сталіна ожив у Кремлі і керує російською елітою
Ця історична політика, яку представляє і популяризує сьогодні Путін, майже на 100% збігається з історичною політикою Йосипа Сталіна. Здається, ніби він ожив, а його дух ходить по кабінетах Кремля і диктує кремлівським чиновникам, що потрібно робити.
Ми розуміємо, про що йдеться Путіну. Він хоче «збирати землі» і поширювати російський вплив. Варто пам’ятати його висловлювання, що найбільшою геополітичною катастрофою минулого століття був крах СРСР. Зараз ми бачимо спробу фактичного втягнення Білорусі до однієї держави з Росією, Мінськ захищається, але в нього дуже обмежені можливості для маневру. Путін також прагне дестабілізувати Україну, зокрема і за допомогою так званої формули Штайнмайєра і зустрічей Нормандської четвірки. Він хоче створити ситуацію, за якої можна було б посварити українців всередині країни, щоб там з’явилися два непримиренних табори, як зараз це трохи спостерігається в Польщі. У такому разі Путіну легше буде впливати на українську політику.
freeze написав:Просто напишите как и я не раз писал, повторяйте за мной
Я хочу, чтобы были наказаны те кто убивал безоружных людей на майдане, те кто убивал безоружных правоохранителей на майдане, те кто участвовал в заказных убийствах в Киеве и других городах, всех кто убивал невиновных людей на Греческой и в Доме профсоюзов в Одессе, всех кто совершал преступления против гражданских лиц в зоне АТО, в независимости от персоналий подозреваемых или преступников.
Просто и без демагогии, как вы любите. Присоединяйтесь к моим словам.
Нарешті ви написали про всіх Тільки не зрозуміло чому "на Греческой и в Доме профсоюзов в Одессе" виділено окремо? це входить в "заказных убийствах в Киеве и других городах"