|
|
budivelnik Зрозумійте, що вести дискусію з позицій ти - дурак, а я - розумний, немає сенсу. Ви - доросла людина, досягли багато чого в житті. За це Вам честь і повага! Я не жартуючи говорю. У Вас є чому повчитися, є розумні думки. Але Ваша категоричність у судженнях, іх НЕ професійність, бо не можна бути спеціалістом у всіх сферах, Ваша гординя, не дозволяє Вам зрозуміти думку співрозмовника. Ви або домислюєте, або перекручуєте. У Вас мета - не істину виявити, а возвиситися. Тому ніякі альтернативні погляди Ви не спиймаєте, якщо вони протирічать Вашим. А прямі образи, погрози - це вчинки дитини, підлітка. Станьте толерантнішим. Залиште собі і людям право на помилку. Це Вам додасть, як людині...поваги і любові.
Re: Політичні дискусії1 В свій час, командир частини в якій я служив казав наступне - Немає такої професії як класний пацан... Тому мені не потрібна ні любов неуків Ні повага від непотрібних 2 Виходячи з п1 - я б радив Вам більше слухати і менше говорити(писати) 3 Виходячи з п2 - я б радив Вам, після того як Ви вислухали усіх - перевірити чи відповідають слова тих кого Ви слухали - їх діям і якщо відповідають - приймати за істину до виконання слова тих ,хто з Вашої точки зору досяг більшого... А так будете за Мойсеями кожен раз по 40 років пустинями блукати , але в них же і від спраги помрете,так нікуди не дійшовши.
Дякую за поради!
sal Нужны реальные организаторы.
Наверх не пробиться! В Украине, "Вертикаль власти" по образу российского "феодализма" устроена. Смотрите, в "молодой команде", всё те же лица или родственники, друзья, близкие знакомые "попередникiв". Появление "среди них" тех, кто мыслит Нестандартно, Креативно, предлагает Работать на благо Украины - нереально. Они "его" отторгнут, как чужеродное тело. Поэтому, "умные и предприимчивые", работают на себя, многие уезжают... Была надежда, что Зеленский, сможет сформировать Команду, объединённую общей идеей, Создания Сильной Украины! Объединит Страну на Свой Путь, не с Москвой или с США, а на Свой, в составе Европы! Увы, внешнее управление, старые кадры... надежда умирает... Puente
Смотря какая по сложности операция, какой хирург, готов ли платить пациент...
В смысле, какое отношение "то, что сделали Ваши предки" имеет к Вам? Да они Вас и сделали! Батько й Мати! . Не-а! Это СуперЧуство, лечащее от "меньшовартоcтi". На Западе, очень ценится понятие Команды! Вот в играх, футбол, хоккей, профессиональный...ценится Мастерство, но без Команды, самый лучший игрок - не победит! Гордость за свою Команду, за своё Предприятие, за свою Украину, за своих предков, которые, несмотря на Голодомор, ВМВ и пр., смогли выжить, родить и воспитать потомков, научить их читать, лечить, учить...
Совковые подходы. Скромность? Бред! "Золотая молодёжь", выросшая на репититорах и проплаченном образовании, зачастую имеющая IQ ниже среднего, лезет вверх! А Умных -запихивают им в "заместители", чтобы работу основную выполняли... и настоятельно советуют "не высовываться и быть скромным"! Скромность -украшает РАБА! Востаннє редагувалось Replay в Пон 13 січ, 2020 21:26, всього редагувалось 1 раз.
Re: Політичні дискусіїЦе відголоски гегемонії пролетаріату, коли прошарок представників інтелігенції вважався другорядним і мав працювати в першу чергу в подяку за те, що не вбили. Зараз багато хто вважає що хірург за декілька тис. зарплати повинен і то і це, а самі можуть шабашити на чорну здираючи за, наприклад, будівельно-ремонтні роботи з того ж хірурга за пару днів його офіц.зарплату. В усьому цивілізованому світі хірург заробляє на порядки більше пересічних, та і у нас
З одного боку напевно навіть не 70, а 80% сімей (прямо по Парето) не покривають своїх сімейних витрат самі, а в тій чи іншій формі тягнуть з суспільства. З другого боку якщо тільки оцінювати сплачені податки, то вийде, що Вітренко з Коболєвим і т.д. ну супер корисні члени суспільства. Те ж саме і в бізнесі, який генерує свої доходи надаючи послуги і виробляючи товари нехай і в конкурентному середовищі іншим громадянам. Тобто в ідеалі маємо прагнути до взаємної вигоди і співпраці і як мінімум забезпечити життя всім громадянам і відносно справедливий розподіл суспільних благ. И что эта гёрла сделала в культуре на эти деньги? Или пуштун с латышом в УкрСвиноПроме? Или "DJ Лещ" в Укрзализныце?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор |
|