Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
shapo написав:Насмешил. В незалежной Украине разве политика хоть как-то отделена от криминала, особенно в 90-е? Когда Е.Щербаня замочили у самолета в 1996г в Донецке это какое было убийство,политическое или криминальное? А банкира Гетьмана в собственном подъезде это из какой оперы?
Я насмішив - чи ти спалився? 1 Я десь писав що в Україні відсутні політичні, економічні, чи політично-економічні вбивства? 2 Я писав що в Україні відсутні вбивства на темі антисемізму.... І запропонував тобі .привести приклад , коли б єврея вбили тому що він єврей...а не тому що його пяного автобус переїхав. 3 ти привів приклад Щербаня і Гетьмана...а хто з цих двох єврей? тому Хочеш довести наявність антисемітизму - приводь приклади вбивства яке можна трактувати як кримінально-політичне...але що вбитим був єврей. Я чекаю .час пішов.
Я дивлюся, що в нас на гілці соцзмагання стахановців відбувається: хто більше разів повторить слово "антисемітизм" і "фОшизм"
Нічого того в реалі немає, чи з гулькін хвост, а шороху стільки, що здається, що навкруги лише антисеміти і фОшисти...
Так і діє пропаганда: тисне на підсвідомість. І не хочеш, а повіриш, якщо дня одне і те саме повторюють тобі...
Вместо того, чтобы присоединиться к моему замечанию lapay-ю за "пейсы", ты пишешь о том, как напрасно я заострил на этом внимание. Еще и смеешь мне читать лекции? Что ТЫ сделал для того, чтобы антисемитизма и прочей ксенофобии в Украине стало меньше?
shapo написав:Т.е. когда еврей наполовину , а не на четверть, и по матери, а значит, по и по законам Израиля shapo видит как переименовывают улицы в Киеве в честь людей причастных к еврейским погромам и Киевсовет обьявляет празднование их годовщин , а по улицам в день рожденья Бандеры маршируют с факелами парубки из партии Сволота, то он должен помалкивать даже в инете т.к. не входит в титульную нацию да и по процентным нормам ему тут ничего не положено.
По перше, ніких норм немає. Це лише програма окремої партії, яку ми обговорили тут.
По друге, напишіть конкретно, які вулиці були переназвані на честь людей, дотичних до єврейських погромів. Таких немає, наскільки я знаю. Якщо чогось не знаю, то просвітіть. Бандеру не треба називати. Він не був причетний до погромів, так вирішила більшість. І закон України визнав Бандеру, а також українське підпілля, борцями за незалежність. Якщо Ваша свідомість, цього не може сприйняти і викликає настільки сильний спротив, то мабуть треба замислитися про зміну громадянства. Це я не йорнічаю, чи підначую Вас, а констатую факт. Якщо б мені стало десь не комфортно, я б переїхав, як переїхав з Донецька до Львова. А то їжачки плакали, кололися, але смакували кактуса.
zРадио написав:Вместо того, чтобы присоединиться к моему замечанию lapay-ю за "пейсы",
А чого це я повинен приєднуватися до зауважень? Пейси, це що, образливе слово? Правильно тут хтось зауважив, що про українців кажучи, згадують про шаровари, оселедець, це стереотипний погляд на те, як має виглядати українець, трохи гуморний Так і з пейсами. Нічого тут крамольного немає.
«Последней каплей... очень хороший вопрос. Кажется, что это ... ну... нет, я не знаю. Возможно, подписание подозрения господину Порошенко, возможно, это и является последней каплей. Все готово к подписанию подозрения, но никто почему-то этого не делает. К господину Рябошапке наибольшее количество вопросов. Ко всем есть вопросы и всех будем спрашивать», – сказал он.
Уголовно-процессуальный кодекс ? Нет, не слышали Уголовный кодекс ? нет, не слышали Главное, что по весне надо сажать
Ранее СМИ писали, что Офис Генерального прокурора отказался брать подготовленные следователями ГБР подозрения пятому президенту Петру Порошенко из-за их качества.
Козак-характерник написав:А чого це я повинен приєднуватися до зауважень? Пейси, це що, образливе слово?
В использованном контексте - да. Не строй из себя дурака, пож-ста.
Козак-характерник написав:Правильно тут хтось зауважив, що про українців кажучи, згадують про шаровари, оселедець, це стереотипний погляд на те, як має виглядати українець, трохи гуморний Так і з пейсами. Нічого тут крамольного немає.
И про шаровары-оселедцы, и что пейсы-обрезания - это одинаково мерзко! Это разжигание и ксенофобия!
budivelnik написав:2 Я писав що в Україні відсутні вбивства на темі антисемізму.... І запропонував тобі .привести приклад , коли б єврея вбили тому що він єврей...а не тому що його пяного автобус переїхав.
Ты опять врешь и тупо повторяешь не то, что писал . Напоминаю второй и последний раз:
budivelnik написав:Як завжди вкину трошки конверсійної інформації Чи відомо шапо , що кількість євреїв загинувших з 1948 по 1990 рік в Ізраїлі в десятки разів більша ніж кількість євреїв які померли не своєю смертю в СРСР за той самий період часу? Чи відомо шапо,що кількість українців, загинувших в Голодоморах,війнах,Афганістанах і так далі в СРСР на протязі будь-якого 30-річного періоду існування СРСР в на порядок( а то й два) перевищує кількість українців загинувших за 30 років існування Незалежної України.
Потом, когда понял что облажался накропал
budivelnik написав:Отже У нас три представника.які люблять всіх кваліфікувати нациками перший - головний єврей форуму...якому антисеміти не заважають ,на його друзів євреїв антисеміти не нападають , в ізраїлі загинуло 28000євреїів але це праведна боротьба,кількість загинувших євреїв за часів Незалежної України - йому невідома. але антисеміти рулять.
Где в твоих сообщениях вопрос о количестве погибших украинских евреев при СССР и незалежной Украине только за то, что они евреи, лжец? Или не зная как выбраться из лужи куда сам себя загнал ты решил приравнять убитых в войнах солдат ЦАХАЛа среди которых много и неевреев по галахе к убитым антисемитыми при погромах в Украине? Поэтому я тебе уже задавал этот вопрос и повторю последний раз: ты считаешь себя умнее и хитрее других?