Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Козак-характерник написав:Але якщо порахувати кількість загиблих при вялотекучій кампанії за часом і кількістю, то виявиться, що загиблих набагато більше ніж при наступальній операцій
Давай прикинемо СРСР - офіційно 10 млн солдат загинули - 4 роки-5 млн армія Якщо воювати будемо 1 місяць 150 000 армія( трьохкратна перевага при наступі) то кількість загинувших буде 10 млн /48 місяців /5 млн *150 000=6250 осіб Зараз в рік гине 300 , при чому не факт що ми переможемо
Расчёт потолочный. Погибших, думаю, будет значительно больше.
Козак-характерник написав:.. Оцінку дадуть також інші виборці. Результат побачимо.
Вы меня видимо с кем-то путаете - я ненавижу нонешних начальников и голосовать за них не буду. Я пацифист, по-убеждениям, ваши шашки наголо у меня вызывают лютый страх. В конце 2015 года, я был на одном полигоне, паганял на танчиках, пошмалял с кулэмэтов и пообщался с начальством дивизии, перемещенной туда на ротацию. Мне украинским по белому сказали: если бы русские ввели на Восток больше пары дивизий "добровольцев", которые были там в пиковые моменты, фронт бы посыпался и тикали бы до ближайшей крупной водной преграды - ну вы поняли
Козак-характерник написав:Але якщо порахувати кількість загиблих при вялотекучій кампанії за часом і кількістю, то виявиться, що загиблих набагато більше ніж при наступальній операцій
Давай прикинемо СРСР - офіційно 10 млн солдат загинули - 4 роки-5 млн армія Якщо воювати будемо 1 місяць 150 000 армія( трьохкратна перевага при наступі) то кількість загинувших буде 10 млн /48 місяців /5 млн *150 000=6250 осіб Зараз в рік гине 300 , при чому не факт що ми переможемо
Расчёт потолочный. Погибших, думаю, будет значительно больше.
В історії є випадки коли армія менша перемогла більшу. Ті ж пунічні війни і Ганибал. Треба професійних військових мати, офіцерів і генералів. А не паркетних. Таку плеяду тре вирощувати, холити і лелеяти як дорогого коня. Це еліта. Тоді і держава славна буде.
Зараз на 112 транслюэться позачергове засiдання ТСК ВР по фактам розкрадань в ВСУ, звiтуэ САП I луцик особисто ... Це, звiсно, не фейк, вкрали дуже багато, треба дивитись. ......... Засiдання ще не закiнчiлось, але голова i члени ТСК, вже визнають виключну, особливу користь розслiдування Бiгуса, хоча би тому, що нарештi прокурори звiтують про те, що, нiбито, розслiдуэться вже 3 роки. Розслiдування Бiгуса луцик визнав дiйсним, i, як виявляэться - це лише незначна частина вже виявленноi корупцii в обороннiй промисловостi.
Козак-характерник написав:.. Оцінку дадуть також інші виборці. Результат побачимо.
Вы меня видимо с кем-то путаете - я ненавижу нонешних начальников и голосовать за них не буду. Я пацифист, по-убеждениям, ваши шашки наголо у меня вызывают лютый страх. В конце 2015 года, я был на одном полигоне, паганял на танчиках, пошмалял с кулэмэтов и пообщался с начальством дивизии, перемещенной туда на ротацию. Мне украинским по белому сказали: если бы русские ввели на Восток больше пары дивизий "добровольцев", которые были там в пиковые моменты, фронт бы посыпался и тикали бы до ближайшей крупной водной преграды - ну вы поняли
Я Вас не в чому і не звинувачував. Просто кожний має право на свою думку. В деяких це чомусь негативні емоції викликає. Відчувають, що немає аргументів чим крити і на особисте переходять.
lapay написав:.. Не перекручуй. Я реагую, коли ображають державу і брешуть. Скільки разів тебе ловив на брехні? Отож.
Вы сами своими же цитатами подтверждаете достаточную лояльность советской власти к украинскому языку и книгоиздательству. Переход на русский язык был явлением "удобства" и "унификации", когда в рамках единой страны требуется пользоваться единой документацией (хотя бы технической) для стандартизации и избежания появления всяких переводчиков с казахского, беларусского, украинского и прочих языков. Вы еще язык индейцев в США привели бы в пример - и нашли бы на нем техпаспорт к Боингу
Вы тоже не перегибайте. Пример индейцев неудачный - после аннексии Крыма и войны в ОРДЛО доля украиноговорящих по стране составляет половину населения. Это очень не похоже на нишевый статус языков индейцев в США.
Меня больше удивляет другой момент - враждебное отношение тех, кто называет себя патриотами (не являясь таковыми на самом деле), к русскому языку как чужому для украинцев. Мол, этим языком пользуются недружественные нам россияне. И что с того? А американцы использовали английский язык, воюя с Британией в 18-м веке. И по сей день используют. И что-то я не помню, чтобы Бритая стыдилась английского языка, хотя кроме него использовала 3 других - тоже своих.
Козак-характерник написав: Таку плеяду тре вирощувати, холити і лелеяти як дорогого коня. Це еліта. Тоді і держава славна буде.
Элита - это не подготовленные и вооруженные контрактники, а убежденные граждане, действующие по принципу "ни шага назад, за нами Киев". А когда такие граждане видят, что военный бюджет превратился в чей-то инвестиционный фонд, то какбэ, э-э-э, теряется мотивация
Козак-характерник написав: Таку плеяду тре вирощувати, холити і лелеяти як дорогого коня. Це еліта. Тоді і держава славна буде.
Элита - это не подготовленные и вооруженные контрактники, а убежденные граждане, действующие по принципу "ни шага назад, за нами Киев". А когда такие граждане видят, что военный бюджет превратился в чей-то инвестиционный фонд, то какбэ, э-э-э, теряется мотивация
І взагалі держава, її побудова, то не хухри мухри... Скрізь повинна бути планова, системна політика, а не прийняття рішень від ситуації. Порядок денний повинен формуватися на перспективу. А цей порядок денний ніхто з претендентів навіть сформувати не може. Тому і сортуємо сорти дерьма, обираємо найзапашне!
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 13 бер, 2019 17:43, всього редагувалось 2 разів.
zРадио написав:Да будет тебе известно, что процент украиноязычных текстов сегодня ниже, чем был в УССР. Чтобы прививать украинский язык и литературу, нужно тратить деньги и прилагать мозги.
Також добавлю що збірник творів Шевченка видання 70-х років у мене на полці якось не стикується з популярною останнім часом тезою "За часів СРСР українську мову пригнічували"
Добавлю, что бОльшая часть имеющихся в Украине памятников Шевченко были установлены во времена УССР. И ВСЕ имеющиеся в России - установлены во времена РСФСР