Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 817818819820821 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 17:26

budivelnik написав:
  Козак-характерник написав:Але якщо порахувати кількість загиблих при вялотекучій кампанії за часом і кількістю, то виявиться, що загиблих набагато більше ніж при наступальній операцій
Давай прикинемо
СРСР - офіційно 10 млн солдат загинули - 4 роки-5 млн армія
Якщо воювати будемо 1 місяць 150 000 армія( трьохкратна перевага при наступі) то кількість загинувших буде
10 млн /48 місяців /5 млн *150 000=6250 осіб
Зараз в рік гине 300 , при чому не факт що ми переможемо

Расчёт потолочный.
Погибших, думаю, будет значительно больше.
ЛАД
2

Подякував: 5340 раз.
Подякували: 4854 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 17:30

Козак-характерник написав:..
Оцінку дадуть також інші виборці. Результат побачимо.
Вы меня видимо с кем-то путаете - я ненавижу нонешних начальников и голосовать за них не буду.
Я пацифист, по-убеждениям, ваши шашки наголо у меня вызывают лютый страх.
В конце 2015 года, я был на одном полигоне, паганял на танчиках, пошмалял с кулэмэтов и пообщался с начальством дивизии, перемещенной туда на ротацию. Мне украинским по белому сказали: если бы русские ввели на Восток больше пары дивизий "добровольцев", которые были там в пиковые моменты, фронт бы посыпался и тикали бы до ближайшей крупной водной преграды - ну вы поняли
sequence

Подякував: 2068 раз.
Подякували: 1856 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 17:30

ЛАД написав:
  budivelnik написав:
  Козак-характерник написав:Але якщо порахувати кількість загиблих при вялотекучій кампанії за часом і кількістю, то виявиться, що загиблих набагато більше ніж при наступальній операцій
Давай прикинемо
СРСР - офіційно 10 млн солдат загинули - 4 роки-5 млн армія
Якщо воювати будемо 1 місяць 150 000 армія( трьохкратна перевага при наступі) то кількість загинувших буде
10 млн /48 місяців /5 млн *150 000=6250 осіб
Зараз в рік гине 300 , при чому не факт що ми переможемо

Расчёт потолочный.
Погибших, думаю, будет значительно больше.

В історії є випадки коли армія менша перемогла більшу. Ті ж пунічні війни і Ганибал. Треба професійних військових мати, офіцерів і генералів. А не паркетних. Таку плеяду тре вирощувати, холити і лелеяти як дорогого коня. Це еліта. Тоді і держава славна буде.
Козак-характерник
2

Подякував: 2241 раз.
Подякували: 2359 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 17:33

Зараз на 112 транслюэться позачергове засiдання ТСК ВР по фактам розкрадань в ВСУ, звiтуэ САП I луцик особисто
... Це, звiсно, не фейк, вкрали дуже багато, треба дивитись.
.........
Засiдання ще не закiнчiлось, але голова i члени ТСК, вже визнають виключну, особливу користь розслiдування Бiгуса, хоча би тому, що нарештi прокурори звiтують про те, що, нiбито, розслiдуэться вже 3 роки. Розслiдування Бiгуса луцик визнав дiйсним, i, як виявляэться - це лише незначна частина вже виявленноi корупцii в обороннiй промисловостi.
protefiks1959

Подякував: 49 раз.
Подякували: 45 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 17:33

sequence написав:
  Козак-характерник написав:..
Оцінку дадуть також інші виборці. Результат побачимо.
Вы меня видимо с кем-то путаете - я ненавижу нонешних начальников и голосовать за них не буду.
Я пацифист, по-убеждениям, ваши шашки наголо у меня вызывают лютый страх.
В конце 2015 года, я был на одном полигоне, паганял на танчиках, пошмалял с кулэмэтов и пообщался с начальством дивизии, перемещенной туда на ротацию. Мне украинским по белому сказали: если бы русские ввели на Восток больше пары дивизий "добровольцев", которые были там в пиковые моменты, фронт бы посыпался и тикали бы до ближайшей крупной водной преграды - ну вы поняли

Я Вас не в чому і не звинувачував. Просто кожний має право на свою думку. В деяких це чомусь негативні емоції викликає. Відчувають, що немає аргументів чим крити і на особисте переходять.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 17:35

sequence написав:
  lapay написав:..
Не перекручуй. Я реагую, коли ображають державу і брешуть. Скільки разів тебе ловив на брехні? Отож.

Вы сами своими же цитатами подтверждаете достаточную лояльность советской власти к украинскому языку и книгоиздательству. Переход на русский язык был явлением "удобства" и "унификации", когда в рамках единой страны требуется пользоваться единой документацией (хотя бы технической) для стандартизации и избежания появления всяких переводчиков с казахского, беларусского, украинского и прочих языков.
Вы еще язык индейцев в США привели бы в пример - и нашли бы на нем техпаспорт к Боингу

Вы тоже не перегибайте. Пример индейцев неудачный - после аннексии Крыма и войны в ОРДЛО доля украиноговорящих по стране составляет половину населения. Это очень не похоже на нишевый статус языков индейцев в США.

Меня больше удивляет другой момент - враждебное отношение тех, кто называет себя патриотами (не являясь таковыми на самом деле), к русскому языку как чужому для украинцев. Мол, этим языком пользуются недружественные нам россияне. И что с того? А американцы использовали английский язык, воюя с Британией в 18-м веке. И по сей день используют. И что-то я не помню, чтобы Бритая стыдилась английского языка, хотя кроме него использовала 3 других - тоже своих.
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 17:36

Козак-характерник написав: Таку плеяду тре вирощувати, холити і лелеяти як дорогого коня. Це еліта. Тоді і держава славна буде.

Элита - это не подготовленные и вооруженные контрактники, а убежденные граждане, действующие по принципу "ни шага назад, за нами Киев". А когда такие граждане видят, что военный бюджет превратился в чей-то инвестиционный фонд, то какбэ, э-э-э, теряется мотивация
sequence

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 17:40

sequence написав:
  Козак-характерник написав: Таку плеяду тре вирощувати, холити і лелеяти як дорогого коня. Це еліта. Тоді і держава славна буде.

Элита - это не подготовленные и вооруженные контрактники, а убежденные граждане, действующие по принципу "ни шага назад, за нами Киев". А когда такие граждане видят, что военный бюджет превратился в чей-то инвестиционный фонд, то какбэ, э-э-э, теряется мотивация

І взагалі держава, її побудова, то не хухри мухри... :wink: Скрізь повинна бути планова, системна політика, а не прийняття рішень від ситуації. Порядок денний повинен формуватися на перспективу. А цей порядок денний ніхто з претендентів навіть сформувати не може. Тому і сортуємо сорти дерьма, обираємо найзапашне!
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 13 бер, 2019 17:43, всього редагувалось 2 разів.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 17:40

katso написав:
  zРадио написав:Да будет тебе известно, что процент украиноязычных текстов сегодня ниже, чем был в УССР. Чтобы прививать украинский язык и литературу, нужно тратить деньги и прилагать мозги.

Також добавлю що збірник творів Шевченка видання 70-х років у мене на полці якось не стикується з популярною останнім часом тезою "За часів СРСР українську мову пригнічували" :?

Добавлю, что бОльшая часть имеющихся в Украине памятников Шевченко были установлены во времена УССР. И ВСЕ имеющиеся в России - установлены во времена РСФСР

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0 ... 0%BA%D0%BE
Радіо

Подякував: 3336 раз.
Подякували: 7219 раз.

Профіль

16
8
1
4
Повідомлення Додано: Сер 13 бер, 2019 17:41

zРадио написав:Пример индейцев неудачный
ОК. Испанский устроит? В том же регионе (США) он как русский на Украине, а в некоторых южных штатах доминирующий. И???
sequence

Профіль

1
  #<1 ... 817818819820821 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей