Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Козак-характерник написав:Але якщо порахувати кількість загиблих при вялотекучій кампанії за часом і кількістю, то виявиться, що загиблих набагато більше ніж при наступальній операцій
Давай прикинемо СРСР - офіційно 10 млн солдат загинули - 4 роки-5 млн армія Якщо воювати будемо 1 місяць 150 000 армія( трьохкратна перевага при наступі) то кількість загинувших буде 10 млн /48 місяців /5 млн *150 000=6250 осіб Зараз в рік гине 300 , при чому не факт що ми переможемо
Річ не в цифрах. Питання національної гідності. Кесар заради збереження священої ідеї не повинен вагатися пускати кров і рахувати. Якщо перемога можлива, тре йти в бій і перемогати! Відсутність рішучих дій призводить до втрати святості влади кесаря і самої держави. Так Яник втратив владу, бо бздун, так і кондитер піде безславно.
Йди вдарся головою об стінку. якщо для якихось сраних амбіцій треба покласти 6250 там де без амбіцій досягнути цього ж результату можна з втратами в три рази меншими Це перше І друге - якщо вимогу атакувати висуває боєць з передка - я це можу зрозуміти А якщо якийсь бздун , за 1200 км від передка - вимагає атакувати і при цьому заявляє що йому релігія воювати не позволяє -то цього провокатора , треба вигнати зі Львова в ОРДЛО і тамешнім їхтамнетам показати його дописи.
zРадио написав:Да будет тебе известно, что процент украиноязычных текстов сегодня ниже, чем был в УССР. Чтобы прививать украинский язык и литературу, нужно тратить деньги и прилагать мозги.
Також добавлю що збірник творів Шевченка видання 70-х років у мене на полці якось не стикується з популярною останнім часом тезою "За часів СРСР українську мову пригнічували"
Козак-характерник написав:Але якщо порахувати кількість загиблих при вялотекучій кампанії за часом і кількістю, то виявиться, що загиблих набагато більше ніж при наступальній операцій
Давай прикинемо СРСР - офіційно 10 млн солдат загинули - 4 роки-5 млн армія Якщо воювати будемо 1 місяць 150 000 армія( трьохкратна перевага при наступі) то кількість загинувших буде 10 млн /48 місяців /5 млн *150 000=6250 осіб Зараз в рік гине 300 , при чому не факт що ми переможемо
Річ не в цифрах. Питання національної гідності. Кесар заради збереження священої ідеї не повинен вагатися пускати кров і рахувати. Рахує купець, а не удалий молодець! Якщо перемога можлива, тре йти в бій і перемогати! Відсутність рішучих дій призводить до втрати святості влади кесаря і самої держави. Так Яник втратив владу, бо бздун, так і кондитер піде безславно.
От тролляка. Религия ему служить не позволяет. А чужие жизни в жертву приносит шутя. Удалый молодэць.
budivelnik написав:Йди вдарся головою об стінку. якщо для якихось сраних амбіцій треба покласти 6250 там де без амбіцій досягнути цього ж результату можна з втратами в три рази меншими Це перше І друге - якщо вимогу атакувати висуває боєць з передка - я це можу зрозуміти А якщо якийсь бздун , за 1200 км від передка - вимагає атакувати і при цьому заявляє що йому релігія воювати не позволяє -то цього провокатора , треба вигнати зі Львова в ОРДЛО і тамешнім їхтамнетам показати його дописи.
Що за дивна пропозиція? Це вже не конструтив. Річ про мене? Чи про претендента на булаву? Я лише аналізую об'єктивно і визначаю можливі шляхи вирішення проблеми. А прислухатися чи ні, то кесарю вирішувати. А Ви пропонуєте бити дзеркало, а не рожу, що не подобається Вам в цьому дзеркалі. Простих шляхів не буває. З позицій кесаря, треба робити як я описав. Пускати кров заради ідеї.
П.С. Впевнений, що якщо б дядя Пєтя в 2014 оголосив військовий стан, звільнив Донбас, то йому простили б всі гріхи, зустрічали з квітами на танку. Всі б визнали за матьорого вовка вожака і кесаря. А так маємо те що маємо. Безславіє.
airmax78 написав:От тролляка. Религия ему служить не позволяет. А чужие жизни в жертву приносит шутя. Удалый молодэць.
Якщо Ви не розумієте сутність держави і її призначення, то почитайте відповідну наукову літературу. Будівельнику кажу і Вам, що річ не про мене. Якщо в дискусії переходять на особисте, то сенсу розмовляти немає. Значить аргументи вичерпані.
Козак-характерник написав:П.С. Впевнений, що якщо б дядя Пєтя в 2014 оголосив військовий стан, звільнив Донбас, то йому простили б всі гріхи, зустрічали з квітами на танку. Всі б визнали за матьорого вовка вожака і кесаря. А так маємо те що маємо. Безславіє.
Это сомнительная позиция: если бы он полез в такую авантюру в 2014, то не дали бы кредитов, не мочили бы русских санкциями, а у русских были бы развязаны руки - и дошли бы ударными темпами до Днепра. Как раз приостановка открытой войны не входила в планы Москвы. А так получили передышку, нарастили жирок. Поза получилась, э-э-э, неудобная, но хоть люди живы. И на том спасибо
ЛАД написав:Когда это произойдет? Вы реально рассчитываете, что мы сможем наступать на Россию в обозримом будущем, в ближайшие n лет?
Или будем десятки лет " держать оборону" вместо того, чтобы заниматься экономикой?
Поки будуть стріляти, поки і буде війна, хоч 50 років, як Індія з Пакистаном, чи Вірменія з Азербайджаном. На економіку негативно впливає широкомасштабна війна, а не локальні перестрілки.
Если как Индия с Пакистаном, то это не война и там есть граница. В результате - пограничные конфликты и теракты. При этом ни в Индии, ни в Пакистане вопрос Кашмира не играет сколько-нибудь заметной роли на выборах. Так же и Армения-Азербайджан. Так что аналогия не проходит.
Козак-характерник написав:П.С. Впевнений, що якщо б дядя Пєтя в 2014 оголосив військовий стан, звільнив Донбас, то йому простили б всі гріхи, зустрічали з квітами на танку. Всі б визнали за матьорого вовка вожака і кесаря. А так маємо те що маємо. Безславіє.
Это сомнительная позиция: если бы он полез в такую авантюру в 2014, то не дали бы кредитов, не мочили бы русских санкциями, а у русских были бы развязаны руки - и дошли бы ударными темпами до Днепра. Как раз приостановка открытой войны не входила в планы Москвы. А так получили передышку, нарастили жирок. Поза получилась, э-э-э, неудобная, но хоть люди живы. И на том спасибо
Це Ваша оцінка і Ви маєте на неї право. Оцінку дадуть також інші виборці. Результат побачимо.
Похоже Социс Грынива хочет всех убедить, что Порошенко точно проходит во второй тур. Плюс явно хотят унизить Гриценко.
Лично мне достовернее (и по числу опрошенных, и по ошибке репрезентативности)
Компания: Социологическая группа «Рейтинг» Период опроса: 01.03.2019 - 07.03.2019 Количество респондентов: 5000 Ошибка репрезентативности: 1.5 % Метод опроса: личное интервью
Компания: Центр социальных и маркетинговых исследований SOCIS Период опроса: 05.03.2019 - 10.03.2019 Количество респондентов: 2000 Ошибка репрезентативности: 2.1 % Метод опроса: личное интервью
Хотя, опрос это всего лишь опрос. Самый точный результат покажет 31 марта, вот потом и сравним его результаты с результатами опросов, не забывая, что осенью очередные выборы и тогда стоит ориентироваться на те агенства, которые показали наиболее близкие результаты к реальным.