Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав:Тоді думаю: треба подивитися як банки роблять обмін. € - валюта європейська, а $ - американська. Логічно, що зайшов на сайт Bank of America - на який же ще - подивився, як вони конвертують долари в євро. Несподіванка: - світовий курс - смартфон говорить: 1,151 $/€. - банк конвертує доляри в € за курсом: 1,219 $/€. Опппа… Як в приказці: «Бідному женитися - і дня мало!»
Щось Bank of America наживається на пересічних. Глянув польський/французський BNP Pariba - 1.1342 <-> 1.1733
До речі, так колись за 10 хв пішої прогулянки до банку заробив одну свою зарплату, але дали в доларах в додачу багато двадцяток.
Ну так банківська справа якраз така і є: «наживатися» на пересічних. Вся справа в тому, як в той чи інший банк попадуть гроші. Окрім того, я не дивуюся: в США дуже не люблять євро. Ну так само, як в єврозоні - долари.
Ну а взагалі дуже добре: - викопав з попід груші 282 000$. - просушив банкноти та витер з обличчя президентів грязючку; - вніс їх на власний рахунок в BNP bank. - конвертував 282 000$ в 240 000€. - перевів за допомогою SWIFT-переказу гроші в один з европейстких банків в країні єврозони (назву та номер рахунка в форматі IBAN повідомить нотаріус, який буде оформлювати операцію купівлі/продажу; - став власником затишного гніздечка десь в Бельгії, або в Німеччині, або у Франції…
Кращім мабуть може були тільки будинок в місті Едмонтон, Канада. Племінниця надіслала…
akurt написав:Ну так банківська справа якраз така і є: «наживатися» на пересічних. Вся справа в тому, як в той чи інший банк попадуть гроші. Окрім того, я не дивуюся: в США дуже не люблять євро. Ну так само, як в єврозоні - долари.
Ну а взагалі дуже добре: - викопав з попід груші 282 000$. - просушив банкноти та витер з обличчя президентів грязючку; - вніс їх на власний рахунок в BNP bank. - конвертував 282 000$ в 240 000€. - перевів за допомогою SWIFT-переказу гроші в один з европейстких банків в країні єврозони (назву та номер рахунка в форматі IBAN повідомить нотаріус, який буде оформлювати операцію купівлі/продажу; - став власником затишного гніздечка десь в Бельгії, або в Німеччині, або у Франції…
От саме зараз не вигідно конвертувати USD в Євро, курс 1,15, по факту в ЄС рецесія, в Європі поруч повномасштабна війна, Ізраїль-Іран - також щось недобре буде, ціни на нафту підуть вгору. Позиція США тут виглядає набагато міцніша. Я би саме зараз навпаки перевів частину Євро в долар.
Не ведіться, за 2 роки буде набагато дешевше. Інфа 100%!
Ну ціни вже трохи скоректувались, я вище писав що по моєму району ціни впали до 15500 (квартири з ремонтом від 2000-хх років) десь в середньому. На піку були і по 20 і по 18. Не вірите - заходьте на отодом і олх. Також Польща становиться вже не такою бажаною країною для життя виходячи з результатів виборів - вибирають якихось нациків. Я звичайно привязаний до контракту поки, але вже дуже сумніваюсь чи будемо тут жити чи ні. Ну подивимось.
akurt написав:Ну а взагалі дуже добре: - викопав з попід груші 282 000$. - просушив банкноти та витер з обличчя президентів грязючку; - вніс їх на власний рахунок в BNP bank.
та да, так и происходит... вот зашел в банк, вытрусил из кулька атб 282к в окошко и эдак с апломбом: "внесите на мой счет")))
Так, хто там купує нерухомість в Дубаях? Щойно повідомив наш українець (приїхав з Туреччини пожити 2 місяця у друзів): « 13 червня у мене другий день народження... деякі люди блоковані там до сих пір, вже майже добу горить, локалізували нарешті... почалось із 60 поверху (я жив на 56), і лише одни поверх горів,але уламки почали падати на середину і розгорілось... слава богу поки що хоч без жертв,але на 26, 50 та ще кількох поверхах є люди..»
akurt написав:... Ну а взагалі дуже добре: - викопав з попід груші 282 000$. - просушив банкноти та витер з обличчя президентів грязючку; - вніс їх на власний рахунок в BNP bank. - конвертував 282 000$ в 240 000€. ...
gonchik74 написав:Якщо будівля не заточена на утеплення, то дійсно буде взимку холодно. Зараз в Польщі при 20 см пінопласту майже не вмикаю батарей взимку. Дивився будови в Хорватії - скромні 10 см вати при залізобетонних стінах товщиною 25 см. Напевно щось рахують. Спілкувався з забудовником. Каже, що двокамерні пакети почали ставити буквально пару років тому.
Від жари ефективніші зовнішні ролети чи рол ставні. По деяких моментах впровадження новинок Спліт нагадує Київ десь 2005 року.