Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 10121013101410151016 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Чт 20 мар, 2025 19:21

Hotab писал(а):
  Investor_K писал(а):Я б купив у Монреалі. Сподобалося місто. Але грошей еемає

В Барі хотіли б жити? А якщо це місто на Адріатиці?
Хто що думає про нього в якості інвештиції? .
Монтенегро в ЕС (якщо не розпадеться ЕС) в 2030? А в Шенген коли? Ціни стрибнуть відразу?

Я також після всіх переглядів Чорногорій та Албаній прийшов до Італії.
Це найкраший варіант в тому районі.
Поки що не потрібно але може перед пенсією.
Якщо постійно жити і віддалена робота то чому б і ні.
Хомякоид

С нами с: 19.09.14
Благодарил (а): 3333 раз.

3
1
Сообщение Добавлено: Пт 21 мар, 2025 14:44

Gastarbaiter писал(а):
  Tangens писал(а):
  Gastarbaiter писал(а):Це статистичні дані по проведенних угодах, а не те, що там у оголошеннях пишуть.
Сьогодні он прочитав на місцевій групі, що в новому ЖК на стадії "завозимо техніку на ділянку майбутнього будівництва" гарних квартир з терасами вже немає.

- Февраль стал шестым месяцем подряд, когда средняя цена квадратного метра квартир, предлагаемых застройщиками в Варшаве , не изменилась (17 700 злотых/м2). Аналогичная ситуация наблюдается в Кракове (16 500 злотых/кв. м), хотя в феврале средний показатель снизился на 1%. В Лодзи (около 11 500 злотых/м²) полоса без роста цен продолжается уже пятый месяц, а в городах Верхнесилезско-Заглембской метрополии (около 11 100 злотых/м²) — третий месяц. Средняя цена квадратного метра в Познани (около 13 500 злотых/м2) осталась на уровне января, когда после разового роста на 1% рынок вернулся к стабилизации. Серия из двух месяцев без роста цен завершилась во Вроцлаве (14 800 злотых/м²), где средняя цена квадратного метра квартир, предлагаемых девелоперскими компаниями, в феврале выросла на 1%, - говорит Марек Вельго, эксперт портала RynekPierwotny.pl

Зростання було у порівнянні до початку 2024. В нас тоді була дискусія щодо подальшої ситуації на ринку. Я казав, що істотного "дєшєвєя" не буде. Мій опонент наполягав на тому, що з закінченням пільгового кредитування ринок полетить вниз "стрємітєльним домкратом" і що краще сидіти в оренді на каклєті баксів.

Розумієте, в нерухомості не так важливо коли ти в неї зайшов, більш важливе, коли ти з неї вийшов.
Встигнете вийти до обвалу ринку?
Tangens

С нами с: 04.10.24
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 21 мар, 2025 17:54

Хомякоид писал(а):
  Hotab писал(а):
  Investor_K писал(а):Я б купив у Монреалі. Сподобалося місто. Але грошей еемає

В Барі хотіли б жити? А якщо це місто на Адріатиці?
Хто що думає про нього в якості інвештиції? .
Монтенегро в ЕС (якщо не розпадеться ЕС) в 2030? А в Шенген коли? Ціни стрибнуть відразу?

Я також після всіх переглядів Чорногорій та Албаній прийшов до Італії.
Це найкраший варіант в тому районі.
Поки що не потрібно але може перед пенсією.
Якщо постійно жити і віддалена робота то чому б і ні.

Я скирдовал последний год по 3 куо в месяц и к Черногории не приблизился, по-моеиу только дальше стала, и догоняет Хорватию по ценам, о которой я даже не мечтаю. Видимо изза того что не ЕС с его рестрикциями, поток наследников подмосковных бабушатников нацелен прямо на нее.
Кто знает , почему Италмя такая дешевая даже по сравнению с бывшим соцблоком ?
Как может настоящая Европа быть дешевле новой?
В чем подвох?
fox767676

С нами с: 13.06.20
Благодарил (а): 430 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 21 мар, 2025 18:02

fox767676 писал(а):
Я скирдовал последний год по 3 куо в месяц и к Черногории не приблизился, по-моеиу только дальше стала, и догоняет Хорватию по ценам, о которой я даже не мечтаю. Видимо изза того что не ЕС с его рестрикциями, поток наследников подмосковных бабушатников нацелен прямо на нее.
Кто знает , почему Италмя такая дешевая даже по сравнению с бывшим соцблоком ?
Как может настоящая Европа быть дешевле новой?
В чем подвох?

В Италии нет виз для совка, потому потоков из болот почти нет.
Юг депресівній потому народ валит на север и в Европу.
Много пенсионеров, значительная часть умерла в ковид, освобождаеться жилплощадь.
Хомякоид

3
1
Сообщение Добавлено: Пт 21 мар, 2025 18:04

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Хомякоид писал(а):В Италии нет виз для совка, потому потоков из болот почти нет.
Много пенсионеров, значительная часть умерла в ковид, освобождаеться жилплощадь.

Ніде більше пенсіонери в ковід не помирали ?
Чим візова політика Італії відрізняеться від грецької чи словацької ?
fox767676

Сообщение Добавлено: Пт 21 мар, 2025 18:24

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

Tangens писал(а):На Болгарії і Румунії вступ до шенгенської зони ніяк не відобразився на ринку нерухомості.

Святий Влас підріс за рік, але Чорногорія більше
fox767676

Сообщение Добавлено: Пт 21 мар, 2025 18:30

fox767676
Нормальні локації в Італії коштують не дешево. В районі La Spezia пристойна квартира 300к. Вже трохи глибше, подалі від моря, кілометрів 50 - так, дешево, але що там робити? В супермаркет за парудесят км їздити і лікарню якщо що стільки ж? А отой Трієст, що Ви його так пушили, доволі специфічне місто, думаю, що якщо Ви вже зʼїздили туди на роздебеньки, то теж змінили свою думку. По Хорватії і Чорногорії - все як Ви й кажете, підбирається по цінах друга до першої. Але Чорногорія доволі специфічна. На мою думку, то й Хорватія - село селом, а Чорногорія й поготів. Попри це купа недобудов і рівень намахування потенційних інвесторів зашкалює. В Хорватії за період мого спостереження ( десь рік) ціни не ростуть. If I could turn back time, і не побоювання окупасів - дивився б на Іспанію.
gonchik74

С нами с: 28.01.15
Благодарил (а): 15 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 21 мар, 2025 18:37

gonchik74
Балкани взагалі не можу розглядати як пмж, тільки як дачу чи прихисток
діджітал-номада. Тому сільский вайб мені у цьому ракурсі не заважає.
Ось Італія - інша справа. І чому квартири у нормальних, північних провінціях коштують дешевше ніж у Словаччині? Я дивився варіанти по Умбрії\Туріну. Ціни нижче ніж за прости-господи, якесь кошице, де навіть річки нема.
Тріестом я цікавився по підбирався по Адриатиці знизу до гори, та ще й у дитинстві книгу читав про Томека в Амазонці, там Тріест був вільним космополітичним містом, з італйцями, німцями, слов'янами - те що треба для експата
fox767676

Сообщение Добавлено: Пт 21 мар, 2025 18:43

fox767676 писал(а):
  Хомякоид писал(а):В Италии нет виз для совка, потому потоков из болот почти нет.

Ніде більше пенсіонери в ковід не помирали ?
Чим візова політика Італії відрізняеться від грецької чи словацької ?

Відрізняється від Албанської де візи почали роздавати мокшанським оркам за купівлю нерухомості.
Мокша полізла за візами розігнавши ціни.
Хомякоид

3
1
Сообщение Добавлено: Пт 21 мар, 2025 19:16

fox767676 писал(а):gonchik74
Балкани взагалі не можу розглядати як пмж, тільки як дачу чи прихисток
діджітал-номада. Тому сільский вайб мені у цьому ракурсі не заважає.
Ось Італія - інша справа. І чому квартири у нормальних, північних провінціях коштують дешевше ніж у Словаччині? Я дивився варіанти по Умбрії\Туріну. Ціни нижче ніж за прости-господи, якесь кошице, де навіть річки нема.
Тріестом я цікавився по підбирався по Адриатиці знизу до гори, та ще й у дитинстві книгу читав про Томека в Амазонці, там Тріест був вільним космополітичним містом, з італйцями, німцями, слов'янами - те що треба для експата

Про село - це я мав на увазі, що в умовній Макарській/Спліті ти не купиш тих продуктів, що в умовній Бєльсько-Бялій/Кракові. Я вже не кажу про якийсь Герцег Новий) Зараз сиджу на Тенеріфе, то просто приємно вражений асортиментом, якістю і цінами. Все ж таки країни першого світу не дарма так називаються. Ну а по Італії - ціна ж не зі стелі береться. Вона відображає реальний стан справ в конкретній локації. І не в померлих від ковіду суть. У мене є родичі, живуть біля Неаполя. Чоловік корінний, дружина наша, мають невеличкий бізнес. На пенсію вже купили квартиру в Кракові. Я не розумію, а вони кажуть, що коли перестануть працювати, то свій рівень життя легше тягнутимуть в Кракові, ніж в Наполі. Отаке)
gonchik74

С нами с: 28.01.15
Благодарил (а): 15 раз.

#<1 ... 10121013101410151016 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор