|
Інвестуємо в нерухомість закордоном |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 03 лип, 2023 21:37
beee написав:Bigor. Не повірете, але мотивами з форуму. Мені ж тут сказали бери, я і взяв)) Опасения было конечно, у нас до 4 этажа неликвид. А нулевой это вообще шлак. Здесь же огрудки берут в первую очередь. На 25 год огрудки куплены. Мои мотивы: потрясающий ландшафт, туи, кусты, газон. Кусты закрывают участок по шею. Дополнительная территория где можно поставить садовый шкаф, велики. Я продал дачу. Так пусть хоть кусок газона будет ему в замену. Ну и самое главное - это вообще последняя квартира на тот момент. Вообще ничего не было. Мой вопрос: "насколько мне известно, нерезиденты Польши не могут получить право собственности на земельный участок. Не будет ли проблем с получением права собственности в будущем?" "У вас не будет проблем. В случае с садом у вас есть право исключительного пользования. С уважением, Илона Кеслинг"
За недоліки - люди кажуть за мурах - наша управляюча компанія іноді проводить обробку 0 поверхів де примикає земля до будови, дивіться теж в договорі, такі дрібниці можуть бути важливими. Ну ще і цікаво - скільки адміністративні виплати коштують і чи купляли паркінг?
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1460 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 03 лип, 2023 21:38
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 03 лип, 2023 21:40
akurt написав: beee написав:Мои мотивы: потрясающий ландшафт, туи, кусты, газон. Кусты закрывают участок по шею. Дополнительная территория где можно поставить садовый шкаф, велики. Я продал дачу. Так пусть
Будь ласка ніколи не пишіть таких слів: коли я писав щось подібне про нерухомість в Туреччині - на мене вилили: 10 виварок гною, 15 відер блювотини, 10 бочок інсинуацій. У людей в арсеналі тільки це. P.S. Оприлюднені вище креслення: класика європейської 1+1. Навіть більше: є "гостьовий туалет". Зазвичай в 1+1 немає. Ще й ванна...
Я вище писав - що і далі притримуюсь негативного ставлення до огрудків - передивився сотні чужих огрудків - може для когось не проблема що на нього дивляться інші люди, коли сидиш в трусах на свому подвірї.  Якось немає взагалі приватності... ну і згори сусіди які виходять на балкони - теж наблюдають.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1460 раз.
- Подякували: 1866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 03 лип, 2023 21:42
BIGor написав: beee написав:Bigor. Не повірете, але мотивами з форуму. Мені ж тут сказали бери, я і взяв)) Опасения было конечно, у нас до 4 этажа неликвид. А нулевой это вообще шлак. Здесь же огрудки берут в первую очередь. На 25 год огрудки куплены. Мои мотивы: потрясающий ландшафт, туи, кусты, газон. Кусты закрывают участок по шею. Дополнительная территория где можно поставить садовый шкаф, велики. Я продал дачу. Так пусть хоть кусок газона будет ему в замену. Ну и самое главное - это вообще последняя квартира на тот момент. Вообще ничего не было. Мой вопрос: "насколько мне известно, нерезиденты Польши не могут получить право собственности на земельный участок. Не будет ли проблем с получением права собственности в будущем?" "У вас не будет проблем. В случае с садом у вас есть право исключительного пользования. С уважением, Илона Кеслинг"
За недоліки - люди кажуть за мурах - наша управляюча компанія іноді проводить обробку 0 поверхів де примикає земля до будови, дивіться теж в договорі, такі дрібниці можуть бути важливими. Ну ще і цікаво - скільки адміністративні виплати коштують і чи купляли паркінг?
Разрешили не покупать паркинг. Всё равно у нас денег на него не было. Коммуналку пока не знаю. Пришлют на почту. Договор на электрику заключать одно удовольствие. Он лайн - 5 минут. За мурах - дякую. Уточним
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 407 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 03 лип, 2023 23:47
beee написав:BIGor написав: beee написав:Bigor. Не повірете, але мотивами з форуму. Мені ж тут сказали бери, я і взяв)) Опасения было конечно, у нас до 4 этажа неликвид. А нулевой это вообще шлак. Здесь же огрудки берут в первую очередь. На 25 год огрудки куплены. Мои мотивы: потрясающий ландшафт, туи, кусты, газон. Кусты закрывают участок по шею. Дополнительная территория где можно поставить садовый шкаф, велики. Я продал дачу. Так пусть хоть кусок газона будет ему в замену. Ну и самое главное - это вообще последняя квартира на тот момент. Вообще ничего не было. Мой вопрос: "насколько мне известно, нерезиденты Польши не могут получить право собственности на земельный участок. Не будет ли проблем с получением права собственности в будущем?" "У вас не будет проблем. В случае с садом у вас есть право исключительного пользования. С уважением, Илона Кеслинг"
Разрешили не покупать паркинг. Всё равно у нас денег на него не было. Коммуналку пока не знаю. Пришлют на почту. Договор на электрику заключать одно удовольствие. Он лайн - 5 минут. За мурах - дякую. Уточним
Мурахи то таке. На партері взимку холодно капець. І по вікнах собачники заглядають. Раніше хотілось, тепер неверегейн))) А з паркінгом - дарма ви так. Тут не до кожного помешкання продавали, лише від певного метражу. То довелось купити інше планування більшої площі, щоб мати паркінг.
-
gonchik74
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 163 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лип, 2023 00:10
gonchik74 написав: beee написав:BIGor написав:[quote="5593292:beee"]Bigor. Не повірете, але мотивами з форуму. Мені ж тут сказали бери, я і взяв)) Опасения было конечно, у нас до 4 этажа неликвид. А нулевой это вообще шлак. Здесь же огрудки берут в первую очередь. На 25 год огрудки куплены. Мои мотивы: потрясающий ландшафт, туи, кусты, газон. Кусты закрывают участок по шею. Дополнительная территория где можно поставить садовый шкаф, велики. Я продал дачу. Так пусть хоть кусок газона будет ему в замену. Ну и самое главное - это вообще последняя квартира на тот момент. Вообще ничего не было.
Мой вопрос: "насколько мне известно, нерезиденты Польши не могут получить право собственности на земельный участок. Не будет ли проблем с получением права собственности в будущем?"
"У вас не будет проблем. В случае с садом у вас есть право исключительного пользования.
С уважением, Илона Кеслинг"
Мурахи то таке. На партері взимку холодно капець. І по вікнах собачники заглядають. Раніше хотілось, тепер неверегейн))) А з паркінгом - дарма ви так. Тут не до кожного помешкання продавали, лише від певного метражу. То довелось купити інше планування більшої площі, щоб мати паркінг.[/quote]Тем более их и сдавать можно. Я и кладовки выбил в подарок. Но автор отметил, что финансов не хватило - тут уже не до выбора. В этом случае хорошо что продали без паркинга.
-
5396669
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 98 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 04 лип, 2023 00:56
akurt написав:....... По-друге: ціна та валюта встановлюються за згодою сторін, хіба це не так? Мої приятелі в Україні здають як за гривню, так і за долари. Хоча - я, можливо, помиляюся - долари не є національною валютою України.
Официально, по договору - только грн. Неофициально... Я першу вашу тезу, пане cherchiltank, не дуже розумію: хто та де сидить і поруч з ким. Если правильно понял, он имел ввиду такое - какие-то проблемы у арендатора, надо следить за квартирой (порядок в ней), возникли какие-то вопросы у соседей к арендатору - кто решает, если арендодатель далеко?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 04 лип, 2023 01:02
beee написав:Подруга в Швеции вообще не может нифига в интернет магазе купить. ....
Почему? В чём проблема?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 04 лип, 2023 01:18
akurt написав: Amethyst написав:А на яких умовах Орендодавець може припинити договір достроково або не перезаключити з цим же Орендарем через рік, наприклад? У Туреччині.
Цікаве питання - я не всі нюанси знаю, але: - в Туреччині короткострокова здача в оренду заборонена на законодавчому рівні здається з 2017 року. Під здачею в оренду законодавство розуміє ТІЛЬКИ здачу в оренду на термін 12 місяців. .......
Не меньше чем на 1 год или не больше тоже?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 04 лип, 2023 06:26
Законом передбачено укладання Договору оренди на 1 рік з його автоматичним продовженням. Про те, що дію Договору оренди не буде продовжено, повинно бути повідомлення орендаря у письмовій формі, завіреній нотаріусом. Якщо орендар не отримав такого повідомлення - Договір вважаються продовженим ще на 1 рік.
-
akurt
-
-
- Подякував: 4009 раз.
- Подякували: 1449 раз.
-
-
Профіль
-
-
5